Ty si Gejmr ??!

775 46 4
                                    

Pomalu vytáhne krabici, otevře ji a kouká na to s otevřenou pusou dokořán a...
,, J-já jse-m ti to chtěl říct. Az časem." řekl jsem smutně.

Gejmr je tady, vedle mě. Je to zároveň i Michal. Já se asi rozteču, rychle po něm skočím a on mě chytne. Nohy obtočím okolo jeho pasu a ruce spojím za jeho krkem. ,,Já tě i tak miluju." řeknu a on mě políbí.

13++
Jemně ho políbím a sedám si na postel, sundám si triko a přehodím nás, takže teď je Honza dole. Sundám mu moje triko a začnu polibky obdařovat jeho hruď a sem tam mu tam zanechám cucflek. Pak mu sundám i tepláky a přez trenky mu ho honím, pak si ho dám do pusy. Mám výhodu, že nemám davící rexlex, takže si ho dávám do pusy, až po kořen.

Vzdychám jeho jméno a prohýbám se v zádech. ,,Chci tě v sobě." řeknu a nepoznávám sám sebe. Pak mu i já začnu kouřit, nakonec si přinese lubrikant, kterej položí vedle postele. Nejprve můj vstup obkružuje jazykem a pak mi tam stačí první prst, pak druhej, třetí a nakonec i čtvrtej. Pak si ho namaže lubrikantem a pomalu a opatrně ho do mě strčí.

Postupuju pomalu a jemně, je to přeci jen jeho poprvé. Chvilku se nehejbu, aby si zvykl, ale pak proti mě přirazí a dá mi znamení. Pomalu mu stirám slzy, které už ale přestali téct. Když se do něj udělám on vyčerpáním skoro spí, tak ho dojdu umýt do vany a vymeju z něj moje sperma. Pam mu dám boxerky a moje triko, já se taky obléknu a spícího Honzu si přitáhnu k sobě za pas a spokojeně upadnu do říše snů.

Zelená, nebo modrá ?? √Where stories live. Discover now