A/N

53 3 0
                         


Welcome back shuckfaces,


Heel erg bedankt voor het aanklikken van mijn verhaal, je kunt dit stuk (zoals de meeste mensen) overslaan maar ik wil gewoon wat zeggen over het verhaal:


*Het is een vervolg van The Maze Girl dus je kunt dat boek beter eerst even lezen


*Ik ga in dit boek niet de film aanhouden maar het echte boek. Waarom? Omdat ik een van de twee moest kiezen want de film en het boek lijken totaal niet op elkaar en ik had al allemaal scenario's in mijn hoofd die alleen kunnen plaats vinden als ik het boek volg dus dat ga ik ook doen. 


*Er zitten gewelddadige stukjes in dit verhaal (misschien zelfs doden :) in dit verhaal.


*AUB niet kopiëren zonder mijn toestemming. Ik heb super lang aan dit verhaal gewerkt en als ik over een hoofdstuk dagen doe terwijl iemand anders het binnen vijf minuutjes kopieert dat is niet heel erg leuk voor mij. 


*Alle personages (met uitzondering van Hope en Summer) zijn bedacht  door James Dashner. 


*Elk hoofdstuk zal (net als in het andere boek) tussen de 1000-2500 woorden zijn, als ik in Word een hoofdstuk heb geschreven en het is 6000 woorden dan deel ik het in vieren/drieën, een hoofdstuk van 4000 woorden deel ik dus ook doormidden. 


*Ik gebruik de woorden shuck enzovoort in het Engels omdat de Nederlandse vertaling  bagger is. 


*Ik schrijf mijn hoofdstukken (zoals ik net al zei) in Word en omdat Wattpad mij altijd zoveel mogelijk wil dwars zitten heb ik het probleem dat als ik in Word een enter neerzet en ik kopieer het de enters niet meer op Wattpad te zien zijn daarom staat er in plaats van een enter tussen een alinea een punt. (Ik probeer het nu gewoon weg te werken maar als het er soms nog staat sorry)


*Ik ga de hoofdstukken geen namen meer geven (ja, gewoon H1 ofzo iets) want daar heb ik te weinig creativiteit voor.


Ik hoop echt dat jullie dit een leuk verhaal vinden! Als er iets niet klopt zeg het dan alsjeblieft want daardoor wordt dit verhaal alleen maar beter! 


Veel leesplezier!

xx ellicejee

The Scorch GirlWaar verhalen leven. Ontdek nu