•8 DIO-I can't this..

1.8K 82 12
                                    

MOJI RODITELJI? Brzo sam otvorila oči iz ove "mašte" poljubca sa Styles-om..Pogledala sam na stranu no vrata su zatvorena.Uh,to su samo moje misli koje mi očigledno žele reći da prestanem sa ovim sranjem kojeg sam upravo radila!Brzo sam stavila ruke Harry-u na prsa i odgurnula ga!

-Neee-Rekla sam mu gledajući ga direktno u njegova dva bisera!Spustio je glavu i rekao:

-Šta ne?-Upitao me sa nekom dozom ljutnje u glasu.Ma Bože jes glup! -.-

-Ovo je greška!-Rekla sma u tiho

-Nije-Dodao je na ovo moje!-želim te poljubiti-nastavio je!

-Začepi Harry!Kako se usuđeš doći mi u kuću,poljubiti me i još reći da je to ispravno.KAKO?!-Derala sam se na njega!

-Previše komplikuješ!-Rekoa je samo to.Ja?On previše komlikuje!

-Ne komlikujem ja Harry!Ti si taj koji je sve zasrao!-Rekla sma mu i napravila ljutu facu!

-Nisi ljuta,znam taj pogled!-Rekao je.Ah..taj Harry!

-Ne znaš ti ništa Harry!-Ovo je milioniti put da mu kažem ime haah 3:)


-Zašto uvijek moraš prekinuti?-Rekao je to malo glasnije nego inače,.

-Prekinuti šta Harry?!-Upitala sam ga drsko stvljajući svoje ruke na bokove tako da imam ravnotežu!

-Pa ovo mi..-MI?! HAHA jel on to upravo rekao mi? Kakvo pobogu MI?

-MI?!-nasmijala sam se-"Mi" ne postojimo Harry,postojim JA i postojiš TI,ali MI ne!-Rekla sam mu to jako drsko pa..mogla bi reći čak da sam se malo i derala,ali ne puno!

-Oh..ma jeli?-upitao je to sa nekim vragolastim osmijehom na licu-Malo prije nisam to baš primjećivao Alexandra!-Rekao mi je to sa pobjedničkim osmijehom.Oh Harry nikad JA ne gubim..

-Izlazi napolje!-Rekla sam mu i pokazala na vrata od svoje sobe u znak "IZLAZ!!

-Šta?-Upitao me i malo "iskolačio" oci(čuđenje).

-Čuo si me dobro!-Proderala sam se i okrenula na drugu stranu!

-Osvetiću ti se Alex,uništiću te do kraja!-ove riječi su me zaboljele!Zašto? Pa šta sam trebala očekivati od jednog maloumnog debila koji samo iskorištava cure?Nisam trebala ni pričati sa njim..

-Uzela sam svoj kratki rozi šorc i majicu i krenula u kupatilo da se malo istuširam..(..) Lagane kapljice vode liju se niz moje tijelo.Ovo mi zaista prija.Mnogo je opuštajuće i napokon mogu razmisliti o svemu.Zapravo..nemam o čemu razmišljati..MOžda da se odselim od roditelja..ili ne..ili da..Mislim prije 25 dana sam napunila 18,zar nije malo rano za selidbu? O da, jeste!

-Obukla sam već navedenu kombinaciju!Ne znam šta da radim ovo je tako dosadno! Želim malo provoda.A to je definitivno večeras..Boli me briga šta drugi pričaju ja znam šta je istina i drugo me ništa i ne zanima! Oni su nebitni zar ne? Naravno.Odlučila sam otići u šoping da se malo osvježim,odnosno da malo svoj ormar popunim.I krenula sam!

*


*

Ušla sma u trgovački centar u kome sam bila prije..pf..ne sjećam se.Inače nisam ljubitelj kupovanja robe i ti stvari.To mi je bezveze.Ušla sma u jedan dio sa crnim haljinama predpostavljam za izlaske.Uzela sam jednu sa police.(opisaću je jer nmg drugačije).BIla je iznad koljena bez naramenica.Imala je malo čipke po sebi kao i svjetlucave cirkončiće.Iste takve,bar slične štikle na veliku petu sam uzela i pismo torbu!

*

-Već je 8 sati navečer.Malo sam se dotjerala obukla sam onu haljinu te štikle.Kosu sam zavezala u neurednu punđu uzela torbu,sjela u svoj crveni audi i krenula prema nekom dobrom klubu!taj dobri klub se zvao "Best" mislim,takvo smo mu mi ime dali jer tu je bilo svakog pića,nije bilo pravila niti ono "ne smiješ ući ako nemaš 18" to ovdje nema.Nemamo limit!

*

*

-Vidi,vidi,tko nam je tu!Styles te konačno pustio da izađeš?-Upitala me Sara dok sam sjedala za uobičajni sto.Ja Max,Sara,Soph,Dany,Jack,David i Alan.Tu smo stalno igrali istine-izazova ili neke slične igrice kada se napijemo.Bude zanimljivije kad nas je više!

-Začepi!-Rekla sma joj kratko,jasno,sažeto!

-Priča se svašta po gradu-Rekla mi je namigivajući

-Boli me briga šta se priča po gradu!-Opet ja i jebena drskost i hladnoća!

-Samo kažem jbt.-Rekla mi je a ja sam prevrnula očima!

-Alex opusti se!-Govorio mi je Jack dok je sjedao sa nama..

-Igraš?-Upitao me Jack uzimajući flašu u ruke!Samo sam potvrdno klimnula glavom jer se ovo nikad ne odbija! Ovo svi igraju! UVIJEK!Svi su se složili i krenuli smo.Flaša je stala na Soph!

-Šta ćeš Soph?-Upitao ju je Jack.Ona je rekla da će istinu i on ju je pitao da li je ikad rekla nekome da ga mrzi ona je rekla da,njemu!Kada je Soph zavrtjela flaša je stala na Alan-u.Rekao je izazov!

-Popij 3 čaše viskija na eks!-Rekla mu je Soph a mis mo se smijali Alanovoj faci dok je ispijao to.

Ostatak je bilo malo dosadniji Imala sam izazov da popijem čašu rakije i iskreno to nikome nebi preporučila.Max je morao poljubiti Dany.Jack je trebao biti 5 minuta u hladnjači! Kada je Neki lik Daniel,koji se niodkud pojavio i izrazio želju da igra zavrtio flašu stala je na mene!Rekla smam izazov!

-Opiši mi Harry-a Styles!-Rekao je to kroz neki vragolasti osmijeh..Mrzim što uopće spominju tog idiota!

-Zašto bih?Svi znamo kakav je on!-Rekla sam i oni su se smijali,ali odjednom su prestali.Zašto?

-A kakav sam ja to..Alex?-Čula sam hrapavi muški glas iza sebe!Harry je ovde.KOJI ĐAVO?!

-Hajde sad reci pred njim,to je izazov.!-Rekao je to taj Daniel!

-Ja sam istača i stala ispred Harry-a.Pitala sam ga "da nabrojim" a on je klimnuo glavom kao "aha"

-maloumno-kretenasto-idiotasto-debilisko-retardirano-GLUP!-Rela sam mu to i svi su se počeli smijati.On je imao ozbiljan izraz lica i gledao me pravo u oči!

-Alex,nemoj se igrati sa mojim živcima-Rekao ej to kroz zube stiskajući svoju šaku.

-Nemoj se ni ti igrati samnom Harry!-Malo sam povisila ton na njega ali niko nas nije čuo osim moji prijatelja(Max-a.Soph,Dany..itd)!

-Imam pravo raditi šta JA hoću!-*To Ja je posebno naglasio kao da je on neko i nešto!

-Ako se želiš igrati onda uredu!-krenula sam prema vratima jer mi je dosadilo dok je on došao.Zaokrenula sam se prema njemu i rekla-Ali igramo moju igru Styles,po mojim pravilima!-Rekla sam mu to sa nekim vragolastim osmijehom nalicu.Ni sam nije svjestan što ga čeka!


Evo ga i 8 dio(već) ovako imam jednu molbu za vas.Ako imate neke prijateljice koje vole da čitaju pozovite je/ih da čitaju to mi mnogo znači.Drago mi je da iko čita.Nemate uvijete(mislim da je to glupo.xd) Volim vas puno nastavak najvjerovatnije sutra! :*

Bad Is Not Always BadWhere stories live. Discover now