hoofdstuk 4

1 0 0
                                    

Waar gaan we dan heen! riepen ze naar beneden. Dat zien jullie zo wel. Wij blijven hier als je niet zegt waar we naar toe gaan! Schreeuwde Sophie terug.

Liefjes kom op we hebben niet veel tijd meer. Met boze gezichten liepen de meiden naar beneden en stappten in de auto. Als ze ongeveer twee uur onderweg zijn willen de meiden echt weten waar ze heen gaan. Maar dan zien ze een bord Ze kijken op het bord en lezen. Schiphol......

SCHIPHOL!!!!!!! Riepen de meisjes. Mama waarom gaan we richting schiphol! Dat zien jullie zo wel ik moet me nu even concentreren op de weg. Even later zien ze het grote gebouw van het vliegveld. Ze liepen met zijn allen de grote hal van het vliegveld in zonder tassen zonder koffers. de meisjes liepen met vragen in hun hoofd achter hun ouders aan.Moeder gaf ze hun paspoorten en zij. Hou deze goed bij jullie anders kunnen jullie niet mee. Emma had eindelijk moed om weer te vragen waar ze nou heen zouden gaan. Eh mam waar gaan we heen en waarvoor hebben we ons paspoort nodig. Vroeg Emma heel beleefd. Ik beloof dat jullie dat zo te weten komen. Zei hun moeder terug.

vader stond bij de auto. Pap... zeg alsjeblieft wat we gaan doen? we hebben niet eens koffers bij ons. Smeekte Sophie, ze keek haar vader met puppy ogen aan maar hij zei niks en sloeg zijn ogen ten hemel, ik zeg toch niks lieverd!

Hallo mensjes

We doen deze delen een beetje snel achter elkaar omdat we al heel veel hadden geschreven 

Stem

Groetjes jip en Suzanne

lost girlsWhere stories live. Discover now