#Ceylin

245 79 46
                                    

Günaydın diyeceğim ama maalesef ki bugünlerde yaşadığımız olaylar yüzünden keşke gün hiç aydınlanmasaydı. Haberleri izlerken ellerim ayaklarım titredi. Artık gerçektende akla ve mantığa uyduramıyorum. Bu taciz olayları insanlara artık normal geliyor ya ben bunu kaldıramıyorum. Ne kadar haysiyetsizsiniz. Özgecan'a ne dediniz kısa giyinmeseydi, gece gece dışarda ne işi vardı. Kesin tahrik etti dediniz. Peki münevver; öldürülüp cesedi testereyle kesildi. Herşey bitti sıra hayvanlara geldi; Onlara bile taciz ettiniz yaziklar olsun kedi, köpek çoğu iç kanamadan öldü. Onlar ne yaptı???
Ve sırada on yaşındaki Ceylin peki bu  naptı? Küçücük çocuk tahrik mi etti?  Kısa mi giyindi??? Bu sefer neyin arkasına saklanacaksın. Onun günahı neydi? Bu olaylar artık insanlara normal birşey gibiymiş geliyor ya bunu ben kaldıramıyorum. Ne yazık ki kadına şiddet, erkeğe şiddet, her iki cinsiyete cinsel saldırı, hayvanlara cinsel saldırı... TÜRKİYE olarak nereye gidiyoruz.
Peki bu pislik hasiyetsiz adamlara; gidip bir takim elbise giyip bilmem ne indirimi bilmem ne âfı, yok o da istedi gibi bahanelerden indirim alıyorlar. Sen her gece yastığa başına koyunca Ceylini düşün... Elini kalbine koy Vicdanini düşün. Eğer zaten orada birşey yoksa bende birşey demiyorum.


Arkadaşlar susmayın. Kimseyi de susturtmayın. Artık kime bakarsak bu beni yanlış mı anladı diyoruz. Arkadaşlarımızla konuşmaya utanıyoruz.
Bu toprak daha kimleri alacak??? Emin olun toprakta bu nedensiz öldürülen kardeşlerimizi zorla alıyordur.

Bunu okuyan o pisliklerden biriysen yeri gelir toprak senden öcünü alır. Sen birisine kıydıysan; Sana acımadan kıymaları dileğiyle.

 Sen birisine kıydıysan; Sana acımadan kıymaları dileğiyle

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

#Ceylin.

Kalbim Acıyor AnneHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin