Luku-11 Alfojen Alfa

16 1 0
                                    

Scott
Sanat jotka Lydia lausuu suusta saa sekä minut että muut hämilleen, paitsi Aiden. Aiden pitää koko juttua vitsinä. Yhtäkkiä vatsaani iskee nuoli. Repäisen sen irti ja kaikki muut ovat varuillaan. Kohti naamani lentää toinen nuoli, mutta nappaan sen kiinni ja annan Allisonille.
-Argenttien nuoli. Allison totetaa hiljaa. Lydia alkaa kiljumaan ja lysähtää polvilleen. Peitämme kaikki korvat sillä se on kova ääni.
Lydia
Allison mumisee jotain mutte en kuule sitä. Sen sijaan kuulen huutoa ja alan vilkuilemaan ympärilleni. Ainoa joka huomaa sen on Ethan. Huuto kovenee ja monistuu. Peitän korvani ja alan huutamaan. Lysähdän polvilleni ja suljen silmät. Huudan sinnä reilu kolme minuuttia. Kun lopetan lysähdän istumaan heikkona. Avaan silmät ja nään kuinka kaikki tulee ympärilleni.
-Onko sulla kaikki ok, kun huusit noin kovaa? Aiden kysyy hyolestunut ilme kasvoillaan. Laitan käden otsalleni pudistan päätä ja mumisen jorain vastaukseksi.
-Miks aloit vilkuilla ympärillesi ennen kiljumistas? Ethan utelee. Sen takia mitä Ethan sanoi niin kaikki alkoi tujottamaan kyselevästi minua.
-Aavistan pahaa. Peter mumisee. Nousen polvilleni sillä en jaks seisoa. Nyt istun siinä polvillani kun kaikki tuijottavat minua. Sillä hetkellä se sama huuto alkaa uudestaan, aivan kun sata naista huutaisi korvaani. Pistän kädet korvilleni ja alan huutamaan. Koska kun huudan peitän kaikki muut äänet  ja rauhotun.
Aiden
Lydia alkaa huutamaan uudestaan. Kaikki astumme vähintään kolme askelta taakse päin sillä se on ihan hiton kova ääni. Peitämme korvat. Kun Lydian huuto lakkaa Lydia pyörtyy. Siinä vaiheessa nostan pään ylös ja katseeni kohtaa alfa lauman johtajan kanssa minun alfan kanssa.
-Decuilan. Derek sanoo niin hiljaa että hyvä jos kuulen sen. Käännän katseeni Ethaniin ja takaisin Decuilaniin. Katsimme toisiamme hiljaa kunnes lopultan painan pääni alas alistumisen merkiksi. Sitten näen kuinka lydia herää. Hän nousee seisomaan päätään pidellen. Nostaa katseensa ja näkee Decuilanin.
-Ku-Kuka olet? Lydia kysyy heikkona.
-Ai minä? No minä olen alfalauman alfa. Voimakkain alfa maan päällä. Hän sanoo. Eikaivsin taas tätä ajattelen.
-Minä olen ALFOJEN ALFA. Decuilan huutaa. Jep taas tämä esiintyminen.
-Hei! Metsästäjät kello viidessä! Scott huudahtaa. Käännymme katsomaan missä ne ovat. Argentit taas ajattelen. Chrissillä (Allisonin isä) on varsi josi. Hän tähtää minuun ja ampuu mutta nuoli osuu...
Aiden ja Ethan

Sori ku nään on näin lyhyitä mut täs on tää osa tovottavasti tykkäätte ja sori kun nää on näin tylsii

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sori ku nään on näin lyhyitä mut täs on tää osa tovottavasti tykkäätte ja sori kun nää on näin tylsii.

Eläimelliset vaistotWhere stories live. Discover now