Apartamentul bântuit

640 13 10
                                    

Intr-o seara de sambata, 5 ianuarie, am fost la ziua Ioanei. Am fost foarte multi copii, vreo 30, ne-am distrat, am mancat, am baut, etc... tot ce se face la o petrecere. Apoi, pe la ora 2 ne-am dus intr-un apartament din hotelul ei (al parintilor ei). Am urcat in el, ne-am schimbat si ne-am pus la televizor, dand drumu' pe Taraf Tv. Deodata, programul facu purici, apoi puricii se raspandira pe Nico. Nico tipa si un purice ii intra pe gat. Deodata, tatal Ioanei aparu cu ceva, pentru a o deparazita. Ne-am linistit si apoi am inceput sa radem pe seama acestei intamplari. 

O zana cu baghetuta s-a lovit de geamul nostru, cazand lata si cracanata. Mos Craciun a venit cu renii sai si a calcat-o cu sania. Dare de sange ne-au stropit geamul curatat de mama Ioanei, Ancuta. Doua bubuituri se auzira in usa, Ruxi se duse sa vada cine e, cand a deschis usa, doua picioare o lovira, ea cazu lata. Era Iepurasul de Paste, care era nervos si isi arunca ouale peste tot, pe hol. 

Dupa ce ne-am revenit si am calmat-o pe Ruxi, Miki se duse la baie sa faca pipilica... si in timp ce se elibera, cineva a muscat-o grav de fund. Speriata si rosie la fata, se ridica nervoasa, era Chucky, papusa ucigasa, cu pipilica pe ea, nervoasa ca am trezit-o. 

In camera Ioanei se ascundeau tot felul de mistere. Ioana.. nervoasa pentru tot ce s-a intamplat, intra sa-si faca un dus racoritor. Statea cu spatele la usa si se spala pe fata, un jeg profund curgea de pe ea. Dintr-o data, se lipi de perete, nu stia de ce, cand si-a ridicat o mana, o panza i se blocase printre degete, era el... Spider-man. Fericita si nervoasa, a tras o basina, Spider-man pleca suparat si asfixiat. 

Noi, Miki, Ruxi si Nico stateam in pat si ne gandeam ce vom face a doua zi. Dintr-o data, un cerc se facu pe TV, o mana iesi din el, era chiar bunica lu Miki (buna). Fericite, noi am impins-o inapoi si i-am zis "BAFTA LA PESTE". 

Sfarsit 

Ooo, nu! Ioana iesi din baie, ... era zgariata pe ureche si un dinte... ii fugi pe jos, atunci stiam ca trebuie sa-l prindem, ... BRB... inca incercam sa facem asta. 

SFARSIT! ESTE O POVESTE REALA!!! NU SUNTEM NEBUNE!!!

Povești amuzanteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum