Κεφάλαιο 2

6 0 0
                                    

Κανόνισαν να συναντηθούν μετα το σχολείο στο σπιτι της Μαριας. Ο Νικος επέμενε να μην πανε στο δικο του για καποιο λογο που προφανως ποτε δεν θα της ελεγε.
Η υπολοιπες σχολικες ωρες περασαν χωρις να γινει κατι ιδιαίτερο. Ως συνηθως η Μαρια περασε τα περισσοτερα διαλείμματα με τον Αλεξη, μιλησε και σε δυο αλλες κοπελες για να μην ειναι αντικοινωνική. Δεν ειχε ιδιαίτερα πολλες κοπελες φίλες. Πιστευε οτι περνούσε καλυτερα με αγορια. Τα κοριτσια απλα δραματοποιουσαν τα παντα.
Έφτασε λοιπον σπιτι της και βρηκε τον Νικο να περιμένει απέξω. Ειχε κατσει στα σκαλια της εξώπορτας με την τσαντα δίπλα του. Οπως τον έβλεπε η Μαρια σκεφτηκε ποσο κριμα ηταν που ειχε τετοια εμφάνιση ενας τοσο αντιπαθητικός ανθρωπος. Ανθρωποι που εχουν καλη ψυχη συνήθως δεν ανταμείβονται αναλογως λογω της κακης εξωτερικής τους εμφάνισης. Απο την αλλη, τυποι σαν τον Νικο ειχαν οτι ηθελαν στην ζωη τους.
-Ουαου γρήγορα έφτασες; Δεν ηρθες με το λεωφορειο; Δεν σε ειδα.
-Εχω μηχανή.

Οκ σκεφτηκε η Μαρια. Δηλαδη ειχε μεταφορικό μεσο και δεν της προσφερε καν να την παει μεχρι το σπιτι; Τι βλακας. Δεν εβλεπε την ωρα να τελειώσουν με την εργασια.

Τον οδηγησε μεσα στο σπιτι που παλι δεν μπορουσε να καταλάβει τι σκεφτόταν για το μερος επειδη ειχε ακριβως την ιδια έκφραση στο πρόσωπο του οπως ολη την ημερα! Τι σπαστικό. Οι γονεις της δεν θα ερχονταν σπιτι μέχρι το απογευμα γιατι ηταν στη δουλεια οποτε θα ειχαν οση ησυχια χρειάζονταν. Εφτασαν στο δωματιο της και του έδειξε που να καθισει. Εκείνος εβγαλε κατευθείαν το τετράδιο για να ξεκινησουν την εργασια. Η Μαρια όμως δεν είχε τελειώσει με τις προσπάθειες της να γνωριστούν.
-Ωστε λοιπον ακουσα ερχεσαι απο αλλο σχολείο ε;
-Ναι.
-Δεν πρέπει να ηταν ιδιαίτερα ωραια εκει .
-Απλα ας πουμε οτι κατι έγινε.
Η Μαρια δεν ρώτησε τι γιατι ηταν σιγουρη οτι δεν θα έπαιρνε απάντηση. Τα βηματα επρεπε να γίνουν σιγα σιγα. Τουλάχιστον ξεκίνησε να της μιλαει.
Ενω ηταν ετοιμη να τον ρωτησει κατι αλλο χτυπησε το κινητο της.
-Συγνώμη πρεπει να το απαντήσω. Ελα Αλεξη. Ναι δεν μπορω να μιλησω τωρα. Ναι κανω αυτη την εργασια που λέγαμε. Αχα θα σε παρω πισω μολις τελειώσω. Και εγω σε αγαπώ. Φιλιά.
-Ηταν το αγόρι σου;
-Τι; Οχι καμια σχεση. Ο κολλητός μου απλα.
-Φαίνεται οτι εχετε πολυ καλη σχέση.
-Ναι οντως. Χαιρομαι που μου μιλας.
-Δηλαδη;
-Που δεν με κοιτας απλα εκνευρισμένος οταν σου μιλαω οπως εκανες στους περισσότερους σήμερα. Σου παει περισσότερο αυτο το υφος.
-Ναι ας πουμε απλα οτι δεν ανοίγομαι εύκολα. Απλα εσυ μου βγαζεις κατι διαφορετικό, κατι με κανει να σε συμπαθώ.
-Χαίρομαι.

Δεν μιλησαν ιδιαίτερα πολυ επειτα απο αυτό. Τελείωσαν την εργασια και η Μαρια έφτασε στην πορτα να τον ξεπροβοδίσει. Εκανε να τον αγκαλιάσει για εναν περίεργο λογο αλλα αυτος εκανε πισω. Μαλλον μονο και που μίλησε ήταν αρκετο για αυτον σε μια μερα.
Καπου βαθιά μεσα της η Μαρια πιστευε οτι δεν ειναι τελείως κακός και αντιπαθητικός. Βέβαια για να βγει το συναίσθημα συμπάθειας προς αυτον στην επιφανεια πολλα επρεπε να γίνουν ακομα. Επειδη ηθελε να τον συμπαθήσει προσπαθουσε να τον κανει να νιωσει ανετα οποτε του προτεινε αυριο στο σχολειο αν θελει οτιδηποτε να παει και να της μιλησει. Αυτος φυσικά δεν απάντησε απλα έγνεψε καταφατικά.
Εμεινε λιγο ακομα εξω μεχρι που τον ειδε να ανεβαίνει στη μηχανή και να φεύγει. Ηταν η ιδεα της ή το γεγονος οτι είχε μηχανάκι ηταν τοσο σεξυ;
Οχι τέλος παντων δεν ηταν αυτος ο λογος που προσπαθούσε να τον κανει να την συμπαθήσει. Ήθελε απλα να γίνουν φιλοι. Εξάλλου δεν ηταν ακομα ετοιμη να κανει σχέση. Οχι ύστερα απο οσα ειχαν γινει.

...............συνεχίζεται φυσικα.....................

Πλιζ πειτε μου την γνωμη σας. Δεχτα φυσικά οτι αρνητικά σχόλια
Ευχαριστώ ❤

Ο κολλητος Ή ο ωραιος του σχολειου;Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα