1

12 1 0
                                    

Çok geçti. Herşey için çok geçti. Yapamadım kurtaramadım. Başaramadım.
Şuan kocaman herkesin hayalinde olan bir evdeyim. Burası benim evim.
Annemle babamla yaşadığım evim. Çok güzel anılarımız vardı bu evde. Taki o geceye kadar. Yani bir yıl öncesine kadar. Ne mi oldu? Hayatım karardı . Bir yıl önce 17 yaşındaydım. Ve hayatımdan çok memnundum.

1 Yıl Önce

-Anneee!!! Ben alışverişe gidiyorum.

-Tamam kızım. Geç kalma ama.

-Tamam annecim. Görüşürüz.

-Görüşürüz meleğim. Evden çıktıktan sonra bir taksi çağırdım. Taksi gelince arkaya oturup taksiciye alışveriş merkezine dedim. Taksi alışveriş merkezinin önünde durunca parayı verip indim. AWM'de arkadaşımla buluşacaktım. Adı Cemre Su. Küçüklükten beri tanışıyoruz. Ve kendisi olmayan kardeşim
Çok seviyorum onu. Neyse AWM'ye girdiğimde Cemre Su mesaj atmış.
Gönderen:Ilgın'ımm
Mesaj:Bebeğim ben yemek bölümündeyim çabuk gel!!!
Mesajı okuduktan sonra asansörle en üst kata çıktım. Cemre Su bir masaya oturmuş bana delice al sallıyo. Sanki ben onu görmüyorum. Neyse daha fazla rezil olmadan yanına gittim. Sarıldık. Sonrada pizza siparişi verdik. Çünkü bizim favori yemeyimiz pizza. Pizzalarımız gelince ikimizde hayvan gibi gömdük.

Alıışveriş yaptıktan sonra taksiyle eve döndüm. Çok yorgundum. Kapıya gelince evden bağrış sesleri geliyordu. Ama tanımadığı bir ses . Anahtarla içeri girdim. Bir kadın bağırıyordu.

-Hepsi sizin o kızınız yüzünden. Kadın böyle diyince babam lafa atladı.

-Hayır Deniz hepsi senin o piç kocan yüzünden. Kocan kızımı kaçırmasaydı bende onu bulduğum zaman öldürmezdim.
Aman Allahım neler oluyor böyle. Elindeki poşetler düşünce herkes bana döndü. Ve Deniz denilen kadın konuşmaya başladı.

-Vay vayy küçük prenseste geldi.dedi.
Babama bakıp,
-Baba burda neler oluyor. dedim.
Etrafta bir sürü adam vardı ve hepsinde silah. Annemle babamda bir köşeye sinmişlerdi. Babama sorduğum soruyu Deniz cevapladı.

-Merhaba Küçük Prenses. Sana olanları anlatıcam ama sakin olmalısın.dedi.
O an o kadından tiskindim. Başımı salladığımda konuşmaya başladı.

-Sen daha 1 yaşındayken bir ihale için kocam seni kaçırdı. Bunu öğrenen baban deliye döndü. Heryerde seni aradı. Fakat dört ay sonra bulabildi. Seni kurtardıktan sonra kocamı deposuna götürdü. Eee yani şimdi baban MAFYA olduğu için bir deposu ve işkence aletleri vardı. Halada var. Neyse sonra orda kocama işkence ederek öldürdü. Sonrada bu şehire yani İzmir'e taşındınız. Sizi bulmam aslında kolaydı ama bu yaşına kadar beklemem sana daha fazla acı vericekti. Sen benim elimdem kocamı aldın. Bende senin elinden aileni alıcam küçük prenses!!!

Kadına şaşkınca bakarken babamın mafya olmasınamı şaşırayım yoksa o kadının kocasını öldürmesinemi şaşırayım bilemedim. Fakat şuan kadını son dedikleri aklıma dank etti. AİLENİ ALICAM KÜÇÜK PRENSES.
Ben şoktan çıktığımda iki el silah sesi duyuldu. Daha sonra annemle babamın bağırışları. Ve benim hıçkırıklarla başlarına çöküp ağlamam. Sabaha kadar başlarında ağlamıştım. Sabahta polisler geldi. İfademi falan aldılar. Annemle babanım cenaze işlemleri yapıldı derken kendimi halamın evinde buldum. Babamın ve annemin bütün mal varlığı benim üstümeydi ve diğer akrabalarımız paranın peşinde oldukları için beni halam yanına almıştı.

Şimdiki Zaman

İşte buda benim hayat hikayem. En yakın dört arkadaşım var. Ve onları seviyorum. Biliyorumki onlarda beni seviyo. Deniz,Zeynep,Buse ve Ilgan.Bir yıl kadar halamın evinde kaldım. Bugün 18 yaşıma girdim ve annemle babam bugünün sabahında ölmüşlerdi. Evet vurulduktan ertesi gün. Ben salak gibi başlarında beklemeyip hastaneye yetiştirseydim şuan yaşıyor olucaklardı.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 21, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

İKİMİZ İÇİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin