Hoofdstuk 21

1.7K 40 0
                                    

KUT HAHAHA, IK HEB PER ONGELUK IN HET VORIGE HOOFDSTUK DIONI GESCHREVEN VAN PLAATS JAI. DUS VOOR DE DUIDELIJKHEID JAI IS BOOS OP LARISSA. XX EN SORRY DAT IK ZO LANG NIKS HEB GEPOST.

PART 21 xx

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VANUIT JAI

We lopen richting de club. 'Hier is het!' Zegt Kaj. We lopen naar binnen en horen kei harde muziek. Iedereen loopt de dansvloer op. 'Gezellig he!' Schreeuwt Dioni.

'Jaa, zeker' schreeuwt Monica. Ik zie dat Monica als eerst gaat drinken daarna volgt Kaj en dan Dioni. Ik loop naar Larissa. Opeens zie ik Jack naast haar.

Ze staan te dansen. Ik voel de tranen opkomen, waarom moet mij dit weer gebeuren! Ik loop naar Sam die bezig is met Sabrina.

'Ehm sam' zeg ik. Sam draait zich geïrriteerd om. 'Kijk daar!' Zeg ik dan als ik naar Larissa wijs die staat te dansen met Jack. 'Bro, ze is jou vriendin!' Zegt hij en draait zich weer om naar Sabrina.

Ik loop richting Larissa, maar voor ik er ben staat ze al te zoenen met Jack. Ik kijk hulpeloos toe. Ik voel een hand op mijn schouder. 'Jai' zegt iemand.

Ik draai me om en zie Esme. Ze trekt me naar voren en knuffelt me. 'Jai, niet huilen ze is dronken!' Zegt ze in mijn oor. Ik laat haar los. En loop richting Larissa.

Ik duw Jack van haar af. 'Wat denk jij wel niet?!' Schreeuw ik naar Jack en kijk dan gelijk naar Larissa. Jack staat op en geeft me een dreun. Ik voel de woede opkomen.

Ik sla hem en trap hem zo hard als ik kan. 'Jai!' Schreeuwt Larissa naar me. Ze trekt me naar achter. 'Jai!' Zegt ze. Ze wilt me knuffelen.

Maar ik laat het niet toe, ik duw haar weg en loop de club uit.

VANUIT MONICA

Ik dans met Dioni. Ik zag dat Jai, Jack in elkaar trapte en daarna de club uit liep. 'Schat,ik hou van je' roept Dioni in mijn oor.

'Ik ook van jou' roep ik terug en knuffel hem. We dansen verder. *volgende ochtend*

Ik lig naast Dioni. Ik heb hoofdpijn. 'Goeiemorgen' zegt Dioni als hij opstaat. 'Hooi' zeg ik en kus hem. Ik loop naar de badkamer en ga douchen.

Ik ben klaar met douchen. Ik zie Kaj op de bank liggen en Esme op hem. Op de grond zie ik Cassius met Nicole. Ik loop naar de kamer van Esme.

Daar liggen Sabrina en Sam te slapen. 'Babe' fluistert Dioni op de gang. Ik loop naar hem toe. 'Kom, we gaan ontbijten' zegt hij. 'Ik denk dat we eerst iedereen wakker moeten maken' zeg ik.

'Is goed, maar dan is het niet rustig' zegt hij en geeft me een knipoog. Ik loop terug naar De kamer waar Sabrina en Sam liggen te slapen.

'Sabrina, sabrina' fluister ik. 'Uuuh' zegt ze met een slaperige stem. Sam wordt wakker en kijkt me aan. 'Goeiemorgen' zegt hij terwijl hij in zijn ogen wrijft.

'Heey' zeg ik en loop weg. De ander zijn al wakker. *uur later*

We zitten allemaal bij elkaar in de woonkamer. 'Waar zijn Jai en Larissa?' Vraag ik. 'Misschien ergens in onze bungalow' zegt Kaj.

'Dat betwijfel ik' zegt Esme. 'Hoezo?' Vraagt Nicole. 'Omdat Larissa gister met die ene Jack heeft gezoend en daarna zag Jai dat en sloeg die Jack in elkaar en liep de club boos uit' antwoordt ze.

'Oowh' zegt Sabrina. 'Kut' zegt ze daarna. 'Wat is' voordat ik me zin kan afmaken rent ze naar de badkamer. 'Esme, pak m'n tas!!!' Roet ze vanaf de badkamer.

Esme staat op en loopt weg, even later komt ze terug. 'Wat heeft ze?' Vraagt Sam. 'Niks' zegt Esme. Sabrina komt weer terug.

Ze loop naar me toe. 'Ongesteld' fluistert ze in me oor. 'Oowh' zeg ik en lach.

B-brave Fool In LoveWhere stories live. Discover now