GPASP-2.Öpücük

772 44 9
                                    

İlginiz için teşekkür ederim. Sizler bir tanesiniz. :) Yorumlarınızı ve votelerinizi eksik etmeyin. :)

                                                      2-Öpücük

Birbirlerine aşık olmaları için

 Hiçbir nedenleri yoktu.

Hogwarts’ta zaman son hızıyla ilerliyorken tüm öğrenciler başlayacak olan derslerinin sınıflarına doğru koşuşturuyor, bir köşede birkaç Slytherin bir Hufflepuff’ı fena harcıyorken koridorlar yavaş yavaş boşalıyordur.

Sağ kalan çocuk, Harry Potter, bıkkın bir şekilde yanında duran kızıl saçlı arkadaşına ''Bu dersi alırken ne içmiştik?'' bakışı atarken kendini son ders olan Kehanet sınıfındaki minderlerden birine atar. Çantasını masaya koyup kendine geçici bir yastık yaratırken bir az olsun kestirmek amacı ile gözlerini kapatır fakat Ron Weasley’nin bitmek tükenmek bilmeyen açlık muhabbeti buna engel olurken Harry hışımla gözlerini tekrar açar.

 Ron'nun çantasından çıkarttığı elmayı hala konuşan gencin ağzına tıkar, oluşan sessizlikten memnun başını çantasına yaslayacakken uçuk Profesör Trelawney'in sesi ile uyku modundan, dersi dinliyor gibi yapan öğrenci moduna geçerken esmer genç adamın içinde bir Gryffindor aslanı sinirle kükrüyordur.

Hayat ona hiç de adil davranmıyordur!

Hermione kahverengi buklelerinin iki yanında uçuşmasına engel olamadan geç kalmak üzere olduğu Aritmasi dersinin sınıfına koşarak ilerliyordur, bir dönemeci daha geçip geniş sınıf kapısının açık olduğunu görmesiyle biraz olsun rahatlarken koşmaya başladığından beri yapmayı unuttuğu bir şeyi yapar.  Nefes alır.

Kumral genç kız artık her sorulan soruya yanıt vermekten sıkılmış dirseklerini sıraya yaslayarak çenesini avuçlarının içine alır ve etrafı incelemeye başlar. Bir sıra çaprazında tıpkı kendisi gibi sıkılmış etrafı inceleyen Draco Malfoy’la göz göze gelirken asla sağına dönmeme kuralını çiğnediğini fark ederek hafifçe inler.

Onun sıkıldığını anlayan genç adamın dudakları alaycılıkla kıvrılırken genç kız buna alışmış, profesörü dinlemeye devam etmek için dikkatini anlatılan konuya yoğunlaştırmaya çalışır. Fakat tüm gücüyle bir süredir gerilere ittirdiği düşünceleri yine gün yüzüne çıkmaya başlarken Hermione artık daha ne kadar o düşünceleri orada tutacağını bilemiyordur.

“Ron evlenme teklifi edene kadar.’’

 Bu düşünce ile kafasını bir yerlere çarpma arzusuyla yanıp tutuşurken kendini engeller. O kadar bekleyemezdir. Genç kız kendi içindeki çatışmasından dolayı çalan zili zar zor duyarak derin bir nefes alırken her zamanki gibi bu çatışmayı erteler, hızlıca kitaplarını çantasına tıkıştırıp ortak salonun yolunu tutar.

Harry inatla gözlerini açık tutmaya çalışırken öğretmenin anlattıkları hiç yardımcı olmuyor, hatta delikanlıya masal gibi geliyorken göz kapakları daha fazla dayanamayıp kapanır. Başı yavaş yavaş masaya iniyor, dünyayla var olan bütün iletişim bağları sırayla kopuyorken kızıl saçlı genç arkadaşının onu dürtmesiyle irkilerek doğrulur. Kendi kendine bu dersi bulan kişiye küfürler yağdırıyorken Ron bir şeyler karaladığını görünce ne yazdığına bakmak için biraz eğilir. Genç adam Hermione ve kendi ismini yazıp kalplerle süslüyordur. Harry kafasını olumsuz şekilde sağa sola sallar, arkadaşının kafayı Hermione’yle bozduğunu düşünüyorken elinde bir de kanıt vardır. Ron’nun bütün defterlerinde aynı işlem uygulanmıştır.

Bakışlarını tahtaya çevirip Ginny ve saçlarının çok güzel olduğu hakkında düşünceler beynini esir alırken zilin sesini duyar. Mutluluk dolu sesler çıkararak çantasını toplayıp Ron’u ortak salona doğru sürüklemeye başlar.

GRYFFINDOR PRINCESS AND SLYTHERIN PRINCEWhere stories live. Discover now