❣️10❣️

7.8K 614 30
                                    

Merhaba bebeklerim. Büyük patlama öncesi son üç bölüm. Bu bölüm belli bir yerden sonra sevişme sahnesi olacak. Ama öncesinde bizim cadı son hamlelerini yapacak.

Bölüm şarkısı:Ellie Goulding- Love Me Like You Do

***

Normal bir sabaha uyanmışlardı aslında. Sümeyye Hanım bir haftaya yakındır durulmuş gözükse de bu fırtına öncesi sessizlikten başka bir şey değildi. Samet ve Feyza ilişkilerini tüm ev halkından sakladıklarını düşünseler de herkes bu iki gencin birbirine gönül düşürdüğünün farkındaydı. Yalnızca onların kendilerine açılmasını, ilişkilerini açıklamasını bekliyorlardı.

Son birkaç günde Cemre ile Feyza sıkı arkadaş olma yolunda adımlar atmışlardı ancak Cemre'ye bile itiraf etmemişti henüz. Feyza sevgilisinin yanağına ıslak bir öpücük bıraktı ve onu uyandırdı.

"Günaydın sevgilim. Ben anneni uyandırmaya çalışayım. Bugün kahvaltıya inecek günler sonra hazırlanması lazım."

"Annemin ayağı yakında iyileşecek ve sen buradan gideceksin ben buna üzülüyorum. " Samet bunu dedikten sonra uzanıp kızın boynuna gömdü başını.

"Bundan sonra kokun olmadan nasıl uyuyabilirim bilmiyorum sevgilim. Tüm her şey yoluna girer girmez  herkese birbirimizi sevdiğimizi ve ilişkimizi açıklayacağız. Herkes bizim birbirimize ait olduğumuzu duyacak, bilecek."

Feyza duraksadı evet bir ilişkileri vardı ve onu seviyordu ancak daha birbirlerini tanıyamamışlardı bile. Bu açıklama sonrası yollarının bir anda evliliğe çıkacağı bir gerçekti. Bu kadar erken ciddi bir beraberlik düşüncesi gözünü korkutuyordu. Anne babası gibi durumu geç fark etmekten ve taraflardan birinin çok acı çekmesinden çekiniyordu. Samet'i seviyordu onunla olmak, onun sevgisini hissetmek ve onun güvenli kollarının arasında uyumak hoşuna gidiyordu ancak korkuları, çekinceleri vardı.

Henüz 18 yaşındayken babasının peşine takılıp hayatını değiştiren genç kız cesaretinin yerini dört senede sorumluluk sahibi bir insanın oturmuşluğu almıştı. Daha seni seviyorum demeye bile cesaret edememişti ancak Samet ona tüm geçmişini anlatacak kadar güvenmişti. Bir türlü dile getiremiyordu o iki kelimeyi ancak yüreğinde sürekli yankılanıyordu.

Samet'in tüm sevgisini ayaklarının altına serdiğini bilmek onu ürkütüyordu bazen. Ne kadar babasının kızı olsa da annesinin kanını taşıyordu ve bir gün Samet'i annesinin babasını bıraktığı gibi yarı yolda bırakmaktan korkuyordu.

Onun bu duraksamış halini Samet fark etmişti. Koynunda önemli bir mücevher gibi özenle sakladığı küçük kuşunu çok sıkıp öldürmekten​ korkuyordu ama onu kaçırmaktan daha çok değildi bu korku. Feyza onun sevgi açlığını gideren ona sevgi ve sıcaklık veren bir yuva olmuştu yeniden yurtsuz yuvasız kalmayı yemiyordu gözü.

"İyi misin sevgilim?" dediğinde Feyza yalandan gülümsedi.

"İyiyim sadece anneni kahvaltıya indireceğim için tedirgin oldum." Samet ona inanmayı tercih etmiş altını üstünü aramamıştı. Feyza sevdiği adamı son kez öpüp üzerini değiştirmek için odasına döndü Samet de kısa bir duş aldıktan sonra giyinip kahvaltıya inmişti.

Feyza artık hemşire üniforması yerine günlük kıyafetler giymeyi tercih ediyordu. Sümeyye Hanım'ın odasına girip onun iğnelerini vurdu. Üç haftayı aşkındır bu rutini aksatmamışlardı. Tam tüm iğneler bitmiş Sümeyye Hanım'ı kapı dışına çıkarmıştı ki Sümeyye Hanım'ın sesini duydu.

"Telefonum içerde kaldı. Onu getir." Feyza kadının bu konuşmalarına alışmıştı ancak yine de sinir olmaya devam ediyordu.
Geri dönüp komodinin üzerinde duran telefonu aldı ancak tam o sırada kapı kapanmış ve kilitlenmişti. Yaşlı kurt onu oyuna getirmişti.

İSTENMEYEN GELİN-GELİN SERİSİ- •GÜNCEL•Where stories live. Discover now