Hra o trůny

493 47 31
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

Trvalo to dlouho, ale je dokresleno!

Když jsem se rozhodla, že si nakreslím ilustraci ke každé kapitole této skvělé knihy mistra Martina, netušila jsem, jaká to bude makačka. Říkala jsem si „Pchá, něco kolem 70 kapitol, to dám", ale jak se ukázalo, něco kolem 70 kapitol (konkrétně 73 včetně prologu) je docela dost a nakreslit ke každé obrázek mi zabralo více než rok. Většinou mě to bavilo, ale občas se stalo, že jsem toho začínala mít plné zuby (zvlášť u kapitol, ve kterých postavy jenom sedí a mluví) :D

Každopádně, po více než roce je hotovo a já si utírám pot z čela a pomalu se chystám na druhou knihu ságy (která má kapitol ještě víc...myslím  😅).

Teď se ale dostávám k tomu, proč tohle píšu, a to k poděkování. Mnohokrát děkuji všem, kteří se na ty mé mazanice podívali, případně ohvězdičkovali nebo okomentovali. Cením si toho, loučím se s těmi, kdo měli tuto "knihu" v knihovně a jdu přepnout z "Probíhající" na "Dokončené".

PS: Na koláži nad textem bohužel chybí prolog, ale s ním by koláž početně nevyšla do obdélníku, tak jsem ho musela vynechat 🙄


George R. R. Martin - Hra o trůny - ilustraceWhere stories live. Discover now