1.BÖLÜM/BAŞ BELASI

34 1 3
                                    

MULTİMEDİA: DERİN ÖZTÜRK

İLK BÖLÜMÜ KISA YAPMAK İSTEDİM ÇÜNKÜ BU GİRİŞ BÖLÜMÜ BİRAZ SIKICI OLABİLİR AMA ÖNÜMÜZDEKİ BÖLÜMLER Bİ OKADAR EĞLENCELİ OLUCAK UMARIM BEĞENİRSİNİZ TİŞKÜRLER MSFDHĞİQKDSŞASK

Büyük bir korkuyla uyandım. Saatin kaç olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu. Ama içeriden garip sesler geliyordu. Tekrar uyumaya çalıştım ama ne kadar çabalasamda uyuyamıyordum. Ayak sesleri benim yatağıma doğru ilerlemeye başladı. Genç bir çocuk gelip başımı okşadı. Gözlerimi araladım bu çocuğu tanımıyordum. Korkuyla gözlerimi açtım ve etrafı incelemeye başladım çok şükür ki yeni evimizde ve güvendeydim. saatin sabah olduğunu havadan anlayabiliyordum. yatakta debelenirken odamın kapısı açıldı ve babam içeri girdi.

-kızım Derin hadi kalk ilk günden okula geç kalmak istemezsin herhalde. diyerek alnıma bir öpücük kondurdu. bende babama bakarak gözlerimi kırpıştırdım ve babam odamdan çıktı. bende koşarak tuvalete gittim eğer biraz daha beklersem idrar kesem patlayabilirdi. küçüklükten beri böyle saçma bi alışkanlığım var son dakikaya kadar bekliyorum. zaten küçüklük anılarımı anlattıklarında her anıda işiyorum. gereksiz bir çocuktum büyük ihtimalle. tuvaletten çıktıktan sonra dolabımı açtım ve özenle yarım t-shirtimi ve mini eteğimi ayağıma geçirdim aynaya baktım saçlarımı taradım. çirkin bi kız sayılmazdım aslında. özellikle yardımcımız Ela teyze beni annemin gençliğine çok benzetir. annem ben daha çok küçükken kanser hastalığından ölmüş bu sebeple annemin sesini kokusunu dış görüntüsünü yani ona dair hiçbir şeyi hatırlamıyorum. yavaşça alt kata indim ve babama dışarıda kahvaltı yapıp yapamayacımızı sordum ama Ela teyze her zamanki gibi çoktan her şeyi hazırlamıştı. Homini gırtlak kahvaltımı yaptıktan sonra ceketimi giydim ve evdekileri öpüp hızla dışarı çıktım. okulumla evimin arası zaten 15 dakikalık bir yoldu bu sebeple babamın yolunu değiştirip beni bırakmasına hiç gerek yoktu. şu 15 dk lık yolculukta size babamdan bahsedeyim. babamın adı Akın ÖZTÜRK biz babamla bursadan bu şehire geldik. aslında istanbula gelmemiz biraz zorunlu oldu diyebilirim. babamın bir inşşaat şirketi var durumumuz gayet iyi ama bursadaki şirkette kuzenimi çalıştırmaya karar verdi ve bizde böylelikle istanbula geldik iyimi oldu kötümü bunu yaşayarak görücez.

Sonunda okula gelmiştim. Okul baya gösterişli duruyordu. bana bakan gözlere aldırış etmeden müdürün odasına doğru yürüdüm. müdürden sınıfımı öğrendim "11\C" okulda deli gibi gezerek sonunda sınıfımı buldum mutluydum. geçip tek boş olan en arka sıraya oturdum 5 dakika sonra yanımda bir kıpırtı hissettim kafamı kaldırıp baktım ve meteor gibi bir çocukla karşılaştım. Meteor konuşmaya başladı "Burası benim yerimdi ama sen yenisin yerimi seninle paylaşabilirim deyip sırıttı" Bende ağır abilik yapıcam ya "Eyvallah kardeş" dedim ne kadar aptal bi kızım. Allahım sen bana akıl ver. çocuk bana kendini tanıttı bende ona adı Koray mış. ben bu çocuğu baya sevdim iyi kanka olur bundan. biz korayla muhabbet ederken doğal olarak sınıftaki kızlar bizi kesiyordu o küçük sümüklere delici bakışlar attım ve Koray kankamla konuşmaya devam ettim. Aklıma birden sebepsizce dün geceki rüya geldi. Koray beni eve bırakmayı teklif etti bende kabul ettim yolda yarın için sözleştik yarın birlikte sinemaya gidecektik. evin önüne geldik ve korayla vedalaşıp eve girdim. Evde her zamanki gibi sadece Ela teyze vardı ela teyze yine döktürmüştü tüm yemekleri mideme indirdikten sonra odama çıkıp Koray a mesaj attım onun cevap vermesini beklerken kitaplıktan kitap alıp okumaya başladım ve bu esnada sanırım uyuya kalmışım.

Sabah uyandım saate baktım 5 ti Koray dan 5 mesaj vardı. sabah beni almaya gelicekmiş bunu duyunca hemen banyoya gidip saçlarımı yıkadım. hava güneşliydi çiçekli elbisemi giydim ve ayağıma bbuz mavisi babetlerimi geçirdim. Babamla vedalaşıp kapıda beni beleyen koraya sarıldım ve arabanın ön koltuğunda yerimi aldım. anladığım kadarıyla koraylar baya zengindi çünkü bindiği araba son model bir ferrariydi. önce deniz kenarında eğlenceli bir kahvaltı yaptık daha sonra sinemaya girdik ve koray biletleri hallederken bende patlmış mısır aldım. girdiğimiz film romantik komediydi. çıktıktan sonra karnım ve ağzım fena şekilde ağrıyordu. yanlış anlamayın gülmekten :D Daha sonra BURGER KING e oturup bişeyler yemeye karar verdik ben boş masa tuttum koray hamburger almaya gitti. Kızlara durum raporu verirken feridenin tepkilerine kıkırdadım ve büyük ihtimalle feride koraydan hoşlanmılştı feride benim 14 senelik arkadaşım. ve gayette güzel bir kız. ben endi kendime kıkırdarken koray geldi ve bana noldu dercesine baktı. ee bende doğal olarak açıklama gereği hissettim. Ya bizim kız grubu dedikodu yapıyolarda ona güldüm ya dedim. Koray " Ne ara bu kadar çok kız arkadaş edindin Derin beni şaşırtıyorsun" dedi bende gülerek "Bursadan bunlar yani benimde orda kendime göre bi çevrem vardı canısı" dedim ve ikimizde gülere yağ depolu besinlerimizi yemeğe başladık. Korayla birlikteyken zaman su gibi geçiyordu. saat 6 olmuştu bile koray beni eve bırakmayı teklif etti bende kabul ettim. koray beni eve bıraktı içeri girip babamı öptüm ve hemen odama çıktım çünkü çok yorulmuştum. geceliklerimi giydim ve mükemmelteşem yatağımın beni derinliklerine çekmesine izin verdim...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 02, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BİZİM HİKAYEMİZ Where stories live. Discover now