het tenhuwelijkvragen

219 4 0
                                    

Tineke pov

Ik werd wakker door mijn misselijkheid dus ging ik zo snel mohelijk naar de wc. Gistere hebben we het gezecht en ze vonden het fantastisch. Ik zag dat koen er niet meer was. Ik ging dus naar beneden en zag ik een briefje van Koen er stond "Ik ben even naar de supermarkt." Ik maakte voor me zelf maar een ontbijtje en ging in de zetel zitten. We hadden vandaag vrij dus ging ik er gewoon een pyjamadag van maken.

Koen pov

Ik ging alles regelen. Ik ging een boeket rozen kopen en een ring. Nu aleen het ja woord van Tineke
Ik ga haar vanavend vragen dus heel erg spannend. Ik stuurde een bericht naar Tineke om te zeggen dat ze iets moois moet aan doen.  Straks haar tenhuwelijk te vragen ik kan niet wachten tot vanavend. Goed nog een ding op de lijst volbrengen. Natuurlijk Ikoest de collega's nog waarsschuwen dat we in de feest zaal 'de dans' te gaan. Ze gingen er naar toe het was allemaal klaar dus alleen Tineke nog moest komen. Ondertussen was iedereen er al. En ik ging dansen met tineke. De muziek werd stilgezet en ik pakte een mickrifoon en sprak deze woorden uit:"Tineke we zijn nu al zo'n 3maanden samen en over 37weeken worden we ouders dus darom wou ik je dit vragen."Ik ging op èèn knie zitten." Wil je met me trouwen?"

Tineke pov

Hij ging op èèn knie zitten OMG hij gaat me tenhuwelijk vragen ik sloeg mijn handen voor mijn mond. En knikte ja. Hij stond terug recht en kuste me. Na onze kus kwam iedereen ons feliciteren.

samen staan we sterkWhere stories live. Discover now