'Ωρα Για Δράση

16 0 0
                                    


Ποιός άλλος πέρα από μένα τον ίδιο; 

Απελπισία σκέτη.Να ξυπνώ το πρωί ,ίσα ίσα να πίνω ένα καφέ με την Γιώτα και ύστερα το κλασικό πεταχτό φευγαλέο φιλί........και ώρα για δουλειά

Η δουλειά μου ξέρετε είναι τραπεζικός υπάλληλος.Φυσικά , περνώ αρκετές ώρες μπροστά σε ένα υπολογιστή, κάνω υπολογισμούς ,συμπληρώνω χαρτιά,ενημερώνω τους πελάτες μας για τα δάνεια και τους τόκους και κάπως έτσι συμπληρώνω το 8ωρό μου και γειά σας. Υποτίθεται λοιπόν πως επιστρέφω σπίτι με καλύτερη διάθεση απο το πρωί, γιατί το πρωί όπως οι περισσότεροι ή έστω αρκετοί, ξυπνάμε κάπως κατσούφηδες ε; Έλα όμως που δεν αλλάζει τίποτα.Έχει γίνει μια συνήθεια και η επιστροφή στο σπίτι. Το φαγητό μια συνήθεια επίσης,δεν λαμβάνω καμιά απόλαυση.Ο έρωτας πια δεν έχει την μαγεία του και αντικαταστάθηκε από μια ανοιχτή τηλεόραση.Έπαψα επίσης να μιλώ με την Γιώτα για μας, για τα όνειρα μας, τους στόχους , τους προβληματισμούς μας.Περισσότερο χρόνο φαίνεται να περνάμε μπροστά στο facebook παρά κοιτώντας ο ένας στα μάτια του άλλου με χαμόγελο και συζητήσεις.Και οι δυό μας φαίνεται πως βυθιζόμαστε σε μια απελπισμένη~μουντή  καθημερινότητα. Δ ε  π ά ε ι  άλλο όμως.Βλέπω σήμερα δυό συναδέλφους να πίνουν το καφεδάκι τους στο διάλειμμα και να μιλάνε για ποιό πράγμα λέτε εσείς; Ο ένας για το πως έκοβε το γρασίδι χθές και πως βοήθησε την γυναίκα του να φυτέψει τα λουλούδια, και ο άλλος ,για το πως του σούταρε γκόλ ο γιός του.Για κάποιους μπορεί να φαντάζει χαζό, αλλά για μένα που πραγματικά ένιωθα χαλαρά για όλα και μια πλήρη αναισθησία για όλα ,εκείνη τη στιγμή ,εντελώς ξαφνικά, σκέφτομαι εμένα με την Γιώτα και φυσικά και τον ευατό μου. Τι κάνω καθημερινά; τι με γεμίζει;τι μου προσφέρει απόλαυση;  Σκέφτομαι την Γιώτα.Τι κάνω για εκείνη;Πως της δημιουργώ χαμόγελα; τι προσφέρω στην γυναίκα μου;Είχαμε πάψει να επικοινωνούμε και σωματικά και ψυχικά.Έπαψα να αγωνίζομαι για μένα τον ίδιο επίσης.Δυστυχώς.

 Ευτυχώς όμως το αντιλήφθηκα και ήρθε η ώρα για δράση και για αλλαγή. 'Ηρθε η ώρα να δράσω. Να σώσω τον ευατό μου και να δώσω νόημα στην καθημερινότητα μου. Είτε πίνω το πρωινό καφέ μου, είτε μιλώ για δάνεια είτε οδηγώ για να πάω σπίτι. Ήρθε η ώρα και θα το κάνω τώρα.Ξεκινώ από τώρα, όχι απο αύριο. 

Chegaste ao fim dos capítulos publicados.

⏰ Última atualização: May 25, 2017 ⏰

Adiciona esta história à tua Biblioteca para receberes notificações de novos capítulos!

Τι έκανα; ΡουτίνιασαOnde as histórias ganham vida. Descobre agora