26

5.4K 256 70
                                    

{Caitlyn}

Door een zachte streling over mijn arm open ik mijn ogen en zie Thomas naar me kijken. Zijn vingertoppen strijken over mijn arm.

'Hey, lekker geslapen?' vraagt hij. Ik knik en pak mijn telefoon van het nachtkastje. Net wanneer ik wil kijken of ik nog berichten heb pakt Thomas het toestel uit mijn handen. 'Wat is er zo belangrijk dat ik niet eerst een kus krijg?' Ik schud lachend mijn hoofd en druk een snelle kus op zijn lippen waarna ik naar mijn telefoon grijp. Thomas houdt hem echter ver van zich vandaan waardoor ik er niet bij kan.

'Thomas' verzucht ik. Hij grinnikt en brengt zijn gezicht dichterbij de mijne.

'Ik hou van je' fluistert hij. Door die woorden vergeet ik spontaan mijn telefoon en duw ik mijn lippen tegen de zijne aan. Meteen beantwoordt hij mijn kus. Voor even maakt het me niets uit dat ik mijn tanden nog niet heb gepoetst. Het gevoel dat hij me geeft is onbeschrijfelijk. Zijn zachte vingers die over mijn bovenbeen heen glijden zorgen voor tintelingen door mijn hele lichaam. Langzaam laat ik mijn hand door zijn haar glijden, aangezien hij zei dat hij dat fijn vindt. Ik woel door zijn blonde haren terwijl onze kus steeds intenser wordt.

'Ik hou van je' hijgt Thomas als hij even terugtrekt om op adem te komen.

'Ik ook van jou' zeg ik zacht. Een twinkeling ontstaat in zijn blauwe ogen. Dit is de eerste keer dat ik hem vertel dat ik van hem hou, en het voelt goed om het eindelijk te zeggen. Hij maakt me gelukkig. Door hem vergeet ik het gedoe van het filmpje voor even.

'Thomas, wij gaan even voor wat meubels kijken!' hoor ik Nancy roepen. 'Jullie redden het toch wel alleen?'

'Ja!' roept Thomas terug. Niet veel later valt de voordeur dicht en richt Thomas zich weer op mij. 'Heb je al honger?' Ik knik.

'Best wel' geef ik toe.

'Waar heb je trek in?' vraagt Thomas terwijl hij de deken van zich afslaat. Ik haal mijn schouders op en staar naar zijn gespierde rug als hij aan de rand van het bed gaat zitten en zich uitrekt. 'Is ei goed?'

'Ja, lekker' glimlach ik. Thomas staat op. Zijn kont komt goed uit in zijn boxer. Voor een jongen heeft hij een mooie kont.

'Staar je nou naar mijn kont?' grinnikt Thomas. Ik knik en lach.

'Je hebt meer kont dan sommige meiden' zeg ik schouderophalend. Thomas begint te lachen en opent de deur van zijn kledingkast.

'Ga je een shirt aantrekken?' vraag ik terwijl ik uit bed stap.

'Hoezo?' Vragend kijkt hij me aan als ik nog maar een paar centimeter van hem verwijderd sta.

'Ik zie je liever zonder.'

'Wat heb jij vandaag?' Thomas doet de kastdeur weer dicht. 'Ga je ook zo doen in de pashokjes straks?' Ik grinnik en plaats een kus op zijn wang.

'Laten we gaan eten.' Thomas loopt voor me uit de trap af en gaat de keuken in.

'Kan ik helpen?' vraag ik als hij een pan op de kookplaat zet. Hij schudt zijn hoofd en pakt twee eieren uit de koelkast.

'Zo moeilijk is het niet. Ga maar zitten.' Ik doe wat hij van me vraagt en kijk op mij telefoon, aangezien ik er nu eindelijk tijd voor heb. Jackson heeft me tot mijn verbazing een bericht gestuurd. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat hij iets zou sturen. We hebben niet echt meer contact gehad sinds we hebben gezoend. Nieuwsgierig naar wat hij te zeggen heeft open ik het berichtje.

*Hey, hoe gaat het met je? Ik zag dat het account weg is. Dus vanaf nu zal alles alleen nog maar beter gaan.*

*Het gaat goed met me. Ik voel me ook een stuk opgeluchter sinds het account weg is. Hoe gaat het met jou?* stuur ik terug. Een aantal seconden later komt er weer een bericht van hem binnen.

Bad Reputation Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα