"Jeg vil ikke mere"

1K 43 13
                                    

Uret ringede og det var nu jeg skulle i skole.. samme skole.. samme dag.. som de sidste 2 år..
Jeg rejste mig op, tog tøj på, og vækkede Bell.
Jeg gik ligeså stille hen til hendes værelse, jeg åbnede døren og gik hen til hendes lille seng. Hun lå stadig og sov, jeg elsker at se på hende når hun sover. "Godmorgen prinsesse" sagde jeg stille og aede hendes kind. Hun satte sig Lige så stille op, kløede sig i øjnene, tog min hånd og vi gik ned sammen. Emma og Martinus sad selfølgelig i sofaen og så fjernsyn, mor stod og smurte madpakker, og far var vist allerede taget afsted.
Jeg tog Bell op og satte hende i sofaen. Jeg gik ud i køkkenet og satte mig stille på en af de stole, der stod ved spisebordet.
"Mor behøver jeg virkelig det her?" Spurgte jeg stille. Hun kom hen og satte sig ved siden af mig, hun lagde sin hånd på min og svarede:" du bliver nød til at gøre din Folkeskole færdig ellers kan du ikke være popstjerne"
Ikke være en popstjerne? "Hvad hvis jeg ikke har lyst mere?" Spurgte jeg stille. "Ikke lyst til hvad?" Spurgte min mor bekymret. Jeg kunne se Martinus nærmede sig, men jeg ignorerede ham bare og snakkede videre.  "Hvad hvis jeg ikke har lyst til at være kendt mere?" Sagde jeg og kiggede koldt på Martinus, som stod med åben mund.
"Det kan du ikke mene?!" Udbrød han. "Rolig Martinus, tag det helt roligt" sagde min mor. "Mor, uden Marcus er der intet Marcus og Martinus! Hvad med alle vores fans?!" Udbrød han.
Min mor sukkede og Martinus var væk før jeg anede det. "Har du tænkt det her igennem?" Spurgte hun. Havde jeg tænkt det her igennem? Var det en klog ide? Kunne jeg svigte Martinus? Vil jeg kunne holde til at være kendt mere?
"Ja, jeg stopper"
"Jeg ringer til pladeselskabet og opsiger jer skat" sagde hun stille og fandt sin telefon frem.
Jeg nikkede stille og gik op mod mit værelse, men blev stoppet. "Marcus, nu det nu du skal fortælle fansene det, skriv det på Instagram" råbte min mor i baggrunden.
Hvad skulle jeg dog sige, Hey alle sammen jeg stopper i kommer aldrig til at høre fra mig igen? Nej vel?
Jeg satte mig på min seng, tog min mobil frem og fandt et edit af fra da mig og Martinus var små til nu. En tåre løb fra min kind, alt vi havde opnået var slut nu.
Jeg gik på Instagram og begyndte alt fortælle, ..so Thats the Reason Why we stop Now, thank you Everyone for everything we have always loved you and Will always do, this is the last post, and the last you guys hear from us"

Skal jeg gøre det her? Min finger trykkede på 'slå op' knappen. Okay nu har jeg gjort det..
Ðet væltede ind med kommentare som "No dont stop!" "We love u!" "😭😭"
Det gjorde ondt at se, men jeg tror det var det rigtige at gøre..

Hej allesammen
Ved nogen af jer har været lidt forvirret omkring alt det med om Victoria faktisk er død, kan ikke afsløre om hun er eller ej. Men som i kan høre nægter Marcus jo at tro på det, så hvad gør i?
~Celle

Efter alting? -Efterfølger af 14 og gravidHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin