προγραμμα προστασιας

7.7K 447 22
                                    

<<Περασε σε περιμενει...>>
Ανοιξα την πορτα και μπηκα μεσα.Κατευθυνθηκα προς το γραφειο και καθισα στην καρεκλα απεναντι του.
<<Λοιπον;Τι ηταν τοσο σημαντικο που επρεπε να με φερεις εδω μεσα στα αγρια χαραματα;>>
<<Νεα υποθεση>>μου ειπε χωρις περιστροφες πετωντας εναν φακελο μπροστα μου.
Επιασα τον φακελο και τον ανοιξα στην πρωτη σελιδα.
<<Την λενεΤζουλιετα.Ειναι 26 χρονών και πολυ γνωστη ηθοποιος,μπορει και να την εχεις ξαναδει>>μου εξηγησε καθώς με ειδε να την παρατηρω.
<<Οχι,δεν μου λεει τιποτα και τι δουλεια εχω εγω με αυτη την υποθεση;Δωσε μου κατι πιο σοβαρο>>αντιγυρισα πετωντας το φακελο πανω στο γραφειο.
<<Λυπαμαι Άλεξ αλλα δεν γινεται.Η υπόθεση ειναι πιο σημαντικη απ'οτι νομιζεις.Η κοπελα θα μπει σε προγραμμα προστασιας και θα ειναι υπο την δικη σου προστασια...>>συνεχισε προχνωντας και παλι τον φακελο προς το μερος μου.
<<Πλακα μου κανεις ετσι;Ξερεις δεν εχω καμια ορεξη  να νταντευω καμια θεατρινα.Εχω πιο σημαντικα πραγματα να κανω>>αντιγυρισα και σηκωθηκα να φυγω.
<<Γαμωτο Αλεξ ειναι διαταγη,οχι παράκληση!>>φωναξε με την σειρα του εκνευρισμενος...
<<Κοιτα...>>προσθεσε λιγο πιο μαλακα βρισκοντας και παλι την ψυχραιμια του<<...Η κοπελα ειδε κατι που δεν επρεπε.Υπηρξε μαρτυρας ενως εγκληματος και τωρα πρεπει να την προστατεψουμε και να την πεισουμε να καταθεσει.Δεν εχεις ιδεα ποσο επικινδυνοι ανθρωποι ειναι μπλεγμενοι στην υποθεση αυτη.Απλα διαβασε τον φακελο και θα καταλαβεις.Ο λογος που στην εδωσα ειναι οτι εισαι ο καλυτερας εδω μεσα και ο μονος που εμπιστευομαι,γιαυτο σου ζηταω να την αναλαβεις>>τελειωσε τεινοντας προς το μερος μου το χερι στο οποιο κρατουσε τον φακελο...

Γεια σας παιδια 😀θα ανεβαζω τακτικα κεφαλαια στην νεα μου ιστορια "προγραμμα προστασιας".Θα εκτιμουσα απο όποιον την διαβασει να αφησει σχολια καθως θα με βοηθουσε ιδιαιτερα και αν του αρεσει να ψηφισει την ιστορια μου😎
Φιλια πολλα😘 και τα λεμε στο  επομενο

προγραμμα προστασίαςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα