1. Festen

91 5 5
                                    

Jeg fikk en meldin fra Alicha der det sto " Du er inviter til party oss meg i kveld kl 22:00, hvist du ikke kommer går du glipp av mye. Det kommer mange gutter så kansje du får deg litt ...ta med øl" " jeg kommer, men jeg drikker ikke øl, og du et spørsmål til, kommer Sebastian." " Ja selvfølgelig kommer han, hvorfor spurte du." " Nei det var ikke noe spesielt, jeg bare lurte." " Ok fint, ses på festen"

Jeg gikk ned i stallen for og mate hestene altså Silver, Crystal og Woodmake. Da jeg gikk inn i stallen hørte jeg bare masse vrinsk for mamma hadde glemt og mate hestene på kvelden så de var ganske så sultene. Jeg foret dem med masse høy og epler så de var ikke akkurat sultene etterpå. Jeg gadd ikke å ri akkurat da så jeg gikk og satt meg på sofaen i stallen.

Det eneste jeg tenkte på var hvordan kvelden ville bli. Kansje jeg ender opp med å kline med Sebastian eller som Alicha sier råklining. Hvist kvelden hadde blidt sån ville drømmen gå i oppfyllelse.

Mamma sa at hestene måtte strigles og så kunne jeg gå og sminke meg til partye.

Da jeg var ferdig å strigle begynte jeg og gå opp mot huset for og pynte meg. Da jeg nesten var framme hørte jeg noen lyder bak meg. Jeg snudde meg og så, men det var ingen der. Jeg fortsatte å gå, da jeg snudde meg igjen sto Woodmake der. Jeg skvatt så jeg hoppet opp i luften, nesten helt opp til skyene faktisk. Jeg hadde visst glemt og lukke boksdøren etter meg så han følgte etter meg da jeg gikk. Jeg gikk ned i stallen med han og forsikret at boksdøren var ordentlig lukket.

Jeg gikk opp og inn på rommet min å satte meg ved sminkebordet å begynte og sminke meg. Da jeg var ferdig så jeg på klokken, jeg er forsent ut. klokken var blidt 21:56. jeg skulle jo komme litt tidligere i tillegg. Eneste måten å komme tidsnåkk var å ri dit.

Jeg sprang ned i stallen og hentet Woodmake . Jeg hoppet oppå på ryggen hans og begynte å galoppere. Det jeg ikke var klar over var at jeg galopperte på asfalt og det er noe vi ikke skal gjøre.

Da jeg kom fram så jeg Sebastians mopped. Nei! håret mitt det ser jo helt herpa ut. Alicha og Martina kom ut og begynte og le.

Ikke le av meg.

Hva har skjedd med deg. Har

Nei, da jeg så på klokken var det bare fire minnuter til festen begynte.

Men hva har skjedd med håret ditt.

Å det, jeg måtte galoppere hit så det var litt mye vind.

Galopperte du på veien hit, du kommer til og havne i trøbbel.

Hvorfor havner jeg i trøbbel.

Du galopperende jo på asfalt.

E neeeeeei. Ok da, jeg hadde ikke noe valg. jeg var så sent ute så jeg måtte.

Du måtte? Du vet at du ikke skal gjøre det.

Ja men jeg tengte ikke over det.

OK da. Bli med inn.

Men du, er Sebastian der?

Ja han sitter og venter på deg.

Hæ, sitter han og venter på meg? Hvordan ser jeg ut, håret er det ok.

Du kan låne en hårbørste oss meg. Den ligger på badet.

Jeg spurtett opp på badet og greide håret, for jeg måtte jo være fin for Sebastian. Da jeg gikk ut i stuen var det helt fullt av gutter og bare noen få jenter. Det er jo selvfølgelig Alicha som har invitert alle guttene hun kjenner. Men eneste jeg holdt øynene for var Sebastian. Han satt der med en stram hvit skjorte og det nyderlige brune håret og de brune øynene. Jeg hvet ikke om han liker meg, men jeg håper det. Jeg så at han reiste seg og begynte å gå mot meg. Han stanset og begynte og snakke, men jeg hørte ikke noe av det han sa for jeg klarte ikke å slutte og se inn i de nyderlige øynene hans. Jeg skvatt da han dunket borti meg med hånden hans.

Hva er det du ser på.

Nei ingenting. Han bare fortsatte og prate og prate, men plutserlig overhørte jeg noe om Kjærlighet og følelser.

Hæ! Vil du at vi skal bli sammen, var det det du sa.

Hva er det du snakker om.

Du sa noe om kjærlighet og følelser til meg.

Hæ? Jeg snakket om en katt vi skal avlive. Lillesøsteren min elsket den katten og hun hadde sterke følelser og kjærlighet til den.

Ok, så du snakket om en katt.

Ja, hva trodde du jeg snakket om.

Jeg trodde du snakket om meg.

Hæ?

Nei, jeg mente at jeg trodde du snakke om Alicha. At du liker Alicha.

Nei, jeg liker ikke Alicha i det hele tatt.

Ok.

Jeg liker deg.

Hæ?

Før jeg rakk og si noe lente han seg forsiktig over meg og Kysset meg mitt på munnen. Det som gikk opp for meg var at han var verdens beste kysser. Etter kysset strøk han meg forsiktig over munnen. Jeg prøvde og si noe men jeg var helt i drømmeland etter kysset .Det føltes som jeg var i et eventyr om prinsessen og prinsen. Det var bare et helt vanlig kyss på munnen da, men jeg skulle ønske det var lenger mye lengre, etterpå begynte jeg å tenke på en ting, er vi egentlig sammen nå.

Han tok meg i hånden og førte meg bort til sofan .Musikken var så høy at vi kunne ikke høre oss selv snakke engang. Jeg satte meg på siden av han og klarte enderlig å si noe.

Du, er vi egentlig sammen.

Han hørte meg ikke på grunn av all musikken. Jeg prøvde en gang til, men denne gangen måtte jeg rope.

Er vi sammen!!!

Musikken stanset akkurat idet jeg ropte. Det ble helt stille i romme og alle sammen så på meg bare meg. Det var den verste dagen i mitt liv, nesten den verste. Jeg ble så flau at jeg sprang så fort jeg kunne ut og hoppet opp på ryggen til Woodmake og begynte å galoppere avsted. Det var nåk ikke bare jeg som ble flau, Sebastian ble nåk også flau for ingen viste noe om meg og Sebastian. Sebastian slo netopp opp med en anen jente som heter Emma og hun er ikke helt god i hodet. Emma hørte det jeg sa til han og hun blir sikkert til og si det vidre til alle hun kjenner.

Når jeg kom hjem sprang jeg ned i stallen for og være med de jeg aldri kan gjøre noe dummt for og at de ikke kan si det vidre til de de kjenner. Mamma kom gående inn i stallen når jeg satt der og gråt.

Kom deg ut! Barn kan ikke bare komme inn i stallen min uten og spørre meg først.

Jeg heter Angelin å er ungen din.

Jeg har da ingen unge som heter Angelin, og tror du ikke jeg ville vist hva min egen unge heter.

Jeg ga opp. Jeg sprang til huset og opp på rommet mitt for og få være i fred en liten stund. Dette er ikke det verste som kunne ha hent meg.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 10, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ForsvunnetWhere stories live. Discover now