~1~

1.4K 14 5
                                    

Seni tertemiz helal duygularımla sevdim seni bitmeyen özgüvenimle sevdim sana ben aşık oldum habersizce şimdi soluyorum duy sesimi inan bana seviyorum seni aşık oldum sana…

Kısa ve öz soluyorum seni çok seviyorum, kısa aşkların son cümlesi olmak istemiyorum hayatında.

Benimle tek zaman değil herzaman o benimle bir saat olma her saat ol benim bir anlık değil hergün düşün çünki ben öyle yapıyorum senin için sen bilmesende.

Hayat şu gibidir içmes tatlı sana yararlı, sende benim suyumsun susadıkça adini haykırıyorum dünyama, seninle hayat buluyorum bunuda anla ..

Aşık oldu garip kalbim sevdim seni kalbim oldu deli, adın kalbimde sayıklıyorum adını gündüz gece.

Kalbim cam gibidir hemen kırılır sözlerim çok tanedir anlamlı, seni seviyorum cam kalbimin içinde sözlerim senin gibi herzaman anlamlı seviyor kalbim seni delikanlı.

Gündüzüm gecem belli değil, seviyorum seni yalan değil, senin sayende oldum aşık, görmez gözüm senden başkasını artık…

Ayrılık acisi gibidir sevmenin acısıda vardır, seviyorum derken acı çekenler arasındayım duy artık feryadımı uzat elini bekliyorum seni.

Kalbim yanıyor adeta adın kazındı bedenime heryerde ismin yazıyor nereye baksam seni görüyorum aşık oldum diyorum duy sesimi birtanem.

Kalbim bomboş kalmıştı sanki atmıyordu sessiz kalmıştı küsmüştü sanki bana, seni gördü gözlerim kalbime haber verdi kalbim direk seni kendine yazdı ve öyle aşık oldum sana.

Seni ilk görünce tutuldu dilim durdu dünyam sanki, seni ilk görünce hayat gözüme renkli geldi kalbim dile geldi seni görünce aşık oldu bu deli.

Sana yalan sözler yazıp gözünü boyamak istemiyorum, sana sakız olmuş şarkılardan sözler okumak istemiyorum sana kendimi veriyorum kalbimi veriyorum sana sözlerimi gözlerime bakıp okumanı istiyorum seni seviyorum kendi benliğimIe seviyorum seni.

Ve en sevdiğim:

Sen kaç ben kovalarım seni, nezaman yorulursan ozaman kabullenirsin bendeki sevgiyi .. ♥♡

Aşık Edici SözlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin