1

4 0 0
                                    

//Blue's perspektiv \\

Jag  gick i den långa korridoren ch nynade på en av mina många sånger jag har blivit tillsagd att sjunga . Många sirener här kommer direkt från mamman så dom kan inga men jag levde ensam  i havet också och jag tog mig hit själv med och här är jag en av dom starkaste sirenerna på skolan .

Rektorn : BLUE  BLUE SAFIR KAN KOMMA TILL REKTORNS KONTOR .

Jag suckade detta hände minst 3 gånger i veckan för han vill att jag antingen ska sjunga eller att jag har kvarsittning för inget alls .
Men när jag kom dit satt det massor av ungdomar där och när dom såg mig så började dom morra antagligen så trodde dom att jag var ett hot .
När jag kom in så satt det en kille med svart hår och ljus blåa slingor , rektorn ser mig och ler stort.

R: ah blue där är du ju.detta är kyle han är alfa över blackriver flocken .

Jag nickade och sa att jag behövde gå  utan att bry mig om alla tjejernas blickar alla på denna skolan som inte är nya vet om att jag är gay så jag bara iggade dom. 
Ute i korridoren vid mitt skåp så stod ace framför det han tror att vi är ett par bara för jag är bäst på sidan sånger.

B: kan du flytta på dig .

K: nepp

jag sjöng gör de .och han flyttade på sig direkt som flesta  kollade på mig med skräck för jag har gjort många incidenter som involverade död för några elever och  människor därför får jag sjunga i idrotts hallen då jag kan öva på snälla sånger .

Efter att ha tagit mina grejer så gick jag mot idrotts hallen . Jag var ensam vilket är bra annars hade jag fått stå ut med allt  tjat om att  Jag är ond och allt sånt .

Jag hade ställt upp allt vilket var en vattenflaska och en stol . Jag satte ni be och började sjunga: jag är ensam kan du komma jag vill vara med dig lämna mig inte . Du betyder allt kan du förstå det var aldrig bara vara i dina djupaste tankar .

Mer kom jag inte på , efter kanske 5 min så hörde jag applåder och när jag vände mig om så stod kyle där med några killar som såg impade ut

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 13, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

siren Song ( love it then keep it)Where stories live. Discover now