Orta Okul Korkusu

67 9 2
                                    

Agesuuğuhuh Summer'a âşık olmuştu ve bu aşk günden güne daha da fazla artmaktaydı. Bir gün, Summer arkadaşı ile iddaya girer ve iddayı kaybedince Agesuuğuhuh yu öpmesi istenir. Tabii ki de saf vampirimizin hiçbir şeyden haberi yoktur.

O gün Summer iddayı kaybeder. Agesuuğuhuh'ya yaklaşır, kulağına bir şey diyeceğim der ve iyice yaklaşır. Sonra ise olan olur! Summer Agesuuğuhuh'yu öpmüştür! :) Agesuuğuhuh çok mutlu olur ancak ona belli etmez. Bu gün onun için iyi bir gün olmuştur.

O gece, Summer ile Agesuuğuhuh, avlanmaya çıkar. Agesuuğuhuh uzun süredir kan içmediği için güç kaybedip yavaşlamaya başlamıştır. O gün Agesuuğuhuh, yoldan geçen zavallı bir çocuğu ısırır ve kanını emer. Summer ise bir genç kızın kanını. Karınlarını doğurduktan sonra, Agesuuğuhuh ona evlerine gitmeyi teklif eder. Summer da bunu kabul eder.

Eve girdiklerinde, Agesuuğuhuh'nun annesi ve babası uyumuştur. Agesuuğuhuh, Summer'a biraz su getirir ama Summer eve gitmek ister. Suyunu içer ve evine gider. Bu arada okulun bitmesine de az kalmıştır ve altıncı sınıf başlayacaktır. Agesuuğuhuh bunun için çok heyecanlıdır ama aynı zamanda Summer'dan ayrılacağı ve başka sınıflara ayrılarak ondan uzaklaşacağını bildiği için kötü hissetmektedir.

Peki, acaba altıncı sınıfta neler olacak? Hikayeye yeni karakterler eklenecek mi? Yoksa eski karakterler geri mi dönecek? Veya Agesuuğuhuh be Summer hala dost kalabilecekler mi?? Hikayenin devamını merak edenler, bir sonraki bölümde görüşmek üzere ;) !!!

•Yazar Notu: Selaamm! Hikayeyi nasıl buluyorsunuz? Devam edeyim mi sizce? Biraz saçma ve bölümlerin biraz kısa olduğunun farkındayım ama bi 10 bölüm 15 bölüm geçsin bölümler söz veriyorum uzayacak. Bu arada hikayeyi nasıl bulduğunuzu, ne gibi değişiklikler yapmamızı istediğinizi aşağıda yorum olarak bildirirseniz sevinirim. Tüm okuyucularıma kooskocaman öpücükler :) ❤️

I GUESS WHOWhere stories live. Discover now