6. limousine

32 4 0
                                    

~Rutger~

Het is de vrijdag dat we de limousine gaan versieren. Ik ben onderweg naar Amsterdam waar de limousine staat. Thomas komt er zo ook zelf heen, hij had eerst een modellenopdracht in Amsterdam en dan komt hij hier meteen heen. Ik ben bij de plek waar de limousine staat. Hij is mega groot. Het is een grote witte nu nog saaie limousine. Daar gaat snel verandering in komen. Ik heb unicorn slingers, glitters en heel veel andere versiering mee. Ook is er een koelkast met veel lekker drinken. We gaan er voor zorgen dat dit hun beste weekend ooit wordt. Thomas komt net aan als ik vast wil gaan beginnen. Hij heeft nog krentenbollen met nutella mee voor onderweg. We hebben ook nog ander lekker eten. En we hoeven zelf niet te rijden, want we hebben een chauffeur. We hebben er zoveel zin in!! Morgenochtend moeten we wel vroeg op. Richard en Denise komen zelf naar Walibi toe.  Eerst gaan we naar Sophie toe, dan halen we de andere op en gaan we naar Walibi. De limousine is goed versierd. We gaan weer naar huis toe. Thuis gaan we lekker eten en Mascha en Gregor komen nog langs. 

~Thomas~

Het is s'ochtends vroeg, we gaan zo kijkers furrassen en ik heb er heel veel zin in!! Rutger is nog niet wakker, ik laat hem nog wel even liggen en ga eerst het ontbijt voor ons maken. Al snel zie ik Rutger de kamer in komen. Ik geef hem een kus, we gaan ontbijten en daarna kleden we ons nog even aan. Als we eindelijk klaar zijn komt de limousine ons ophalen. De spullen voor Furtjuh live konden we eerder deze week al in de jaarbeurs leggen. We zijn aangekomen bij Sophie. Het is nog vroeg in de ochtend, maar ze zou als het goed is al spullen gepakt hebben en al wakker zijn. We bellen bij haar aan. Ze rent hard naar de deur. Ze is erg verbaasd dat wij het zijn. Eerst geven we haar een knuffel en dan loopt ze mee naar de limousine. Er komen wat mensen uit de straat verbaasd naar buiten lopen, omdat er zo'n grote limousine in de straat staat. Allemaal om de kijkers de beste furrassing van hun leven te geven.  

~sophie~

Mijn wekker staat vroeg. Iedereen slaapt nog in huis  Vandaag is de furrassing van Thomas, ik heb er zoveel zin in maar ik ben ook heel erg benieuwd. Hij doet steeds geheimzinnig over allemaal dingen. Ik kan kan niet wachten tot ze komen. Dan gaat de bel, ik ren snel naar de deur. verbaasd doe ik de deur open want ik zie dat het Thomas én Rutger zijn. We geven elkaar eerst een knuffel, dan pak ik mijn spullen, ik zeg mijn ouders gedag en dan lopen we naar de mega grote limousine die daar staat. Ondertussen zijn er wat mensen uit de straat naar de limousine gelopen. Rutger en Thomas zeggen dat ik snel in moet stappen, omdat we snel verdergaan ergens anders heen. Ze doen een beetje geheimzinnig over waar we heen gaan. De limousine is wit van buiten, maar aan de binnenkant heel erg mooi versierd. Er staat ook nog een grote koelkast en er ligt heel veel lekker eten, vooral krentenbollen en nutella. Ik vraag waar we heen gaan, maar dat is nog een furrassing zeggen ze. Ik ben heel erg benieuwd. Onderweg naar waar we heen gaat staat Tarzan, Frozen, Chipz en de furtjuh's furvorites lijst aan. Wat ik wel weet is dat dit waarschijnlijk een van de beste weekenden uit mijn leven wordt.  

de ontmoeting van de FurmilieWhere stories live. Discover now