H2

121 6 0
                                    



^^ hier boven de beautiful Gigi Hadid als River maar je kan ook iemand ander kiezen natuurlijk😉^^

Ik schop, ik sla en ik stoot, maar niks werkt. Mijn hart gaat te keer en mijn adem klinkt woest, maar ik blijf haar zien. Ik kan niks doen. Ik kan alleen kijken hoe die kogel iedere keer opnieuw haar borst moet doorboren. Ik zet nog iets harder in en voel dat ik iets of iemand een klap geef met mijn hand. Het maakt me ook niks uit wie of wat het is, het enige wat ik kan bedenken is dat ik nu vrij ben, dat ik haar kan beschermen. Mijn pols wordt vast gepakt 'River... River... River!' de persoon begint naar me te schreeuwen, maar ik geloof hem niet. Hij kan mijn naam niet weten. Hij kan überhaupt mijn gezicht niet zien.

Ik schrik wakker mijn hoofd licht bezweet, mijn haar half voor mijn gezicht en mijn pols omklemt door de vingers van Brian. Hij zit naast mijn bed en kijkt mij bezorgt aan. Mijn ogen glijden vanaf zijn gezicht naar mijn pols. Aangezien hij elke beweging die ik maak volg, komen zijn ogen ook uit bij mij pols waar zijn vingers zich om mij heen binden. Het duurt even voordat hij het doorheeft maar dan laat hij gauw los.

'weer de zelfde droom?' ik knik. 'schuif' zegt hij. Ik trek het uiteinde van de deken omhoog en schuif een stuk op. Hij komt met een plof naast mij liggen en fluistert nog even een truste voor hij zijn ogen sluit. 'dankje, welterusten Brian' zijn arm ligt beschermend om me heen, iets wat ik al bijna twee jaar heb moeten missen. Toen hij volwassen werd en een eigen slaapgedeelte kreeg in het appartementencomplex waar alle spionnen, strijders, doders en al die andere mensen die een plekje in dit maffia-instituut hebben, slaapt hij zelden nog bij ons. Onze vader is nu een paar dagen weg en Brian heeft de taak gekregen om mij te beschermen, want ja, als je vader de baas van een van de grootste en beruchtste maffiabendes in Amerika is weet je het maar nooit. (A/N i know maffia is eerder iets in de buurt van Italië maar jaaa)

De felle zonnestralen prikken in mijn ogen ondanks mijn ogen gesloten zijn. Helaas kan ik zodra ik eenmaal wakker ben niet terug in slaap vallen, dus open ik mijn ogen. Ik knipper een paar keer hevig met mijn ogen en denk dat ik kan gaan opstaan, maar dat mislukt al gauw want er ligt een zware arm op mij. Ik zucht en draai me om, ik schud aan Brians schouder 'hey, big bro haal je arm van me af ik heb zo een trainingssessie' hij schrikt wakker 'kut hoe laat is het? ik ook!'

'nee je meent het?! jij geeft mij training vandaag mongool!' (niks tegen mongolen btw)

'oh in dat geval' hij gaat weer liggen en sluit zijn ogen.

ik pak mijn mobiel van het nachtkastje en kijk hoe laat het is 'het is freaking 8 uur!' roep ik 'haal je verdomde arm van me af, want na die training die JIJ mij gaat geven ga ik naar Rosa' er komt niet veel beweging in zijn luie lichaam dus is er nog maar een oplossing mogelijk. Mijn voeten komen ''per ongeluk'' tegen zijn zei en duwen hem "per ongeluk" van het bed af. Ik hoor een luide plof en even later een nog luidere kreun.

'River' zeurt hij als als een klein kind die net te horen krijgt dat hij die 2 meter grote teddybeer nooit of te nimmer zal krijgen.

'Brian' zeur ik terug. Hij springt op van de grond en vertrekt mijn kamer uit. ook goedemorgen.

Ik trek mijn staart nog even aan en kijk omlaag of ik zeker weten wel mijn zwarte joggingbroek en zwart shirt aan heb. Want ja, je weet maar nooit.

Met mijn handen in mijn zakken loop ik door het reusachtige gebouw richting de trainingszaal. Ik blik even snel op de klok en zie dat ik er nu al zou moeten zijn en aangezien Brian hier degene is die mij traint kan ik maar beter gaan rennen, want anders heb ik een probleem.

Als ik het hoekje omloop en de deur van de trainingszaal al inzicht komt zie ik een maar al te bekend lichaam in een zwarte tanktop tegen een meisje aanleunen.

'sorry kan ik hem even van je lenen' ik glimlach even nep naar het meisje die mij nu bichy aan begint te kijken, waarschijnlijk omdat ik hun "intieme momentje" heb verstoord.

'meid, ik zal maar wat blijer kijken want ik heb je net gered van een one night stand en een gebroken hartje.' Ik sleur Brian half mee en geef hem een harde klap tegen zijn achterhoofd.

'waar denk je mee bezig te zijn?'

'kom op zusje weet je het nou nog niet' ik zucht geïrriteerd.

'kijk het zit zo, ik-'

'-stop! Wat ik al weet is genoeg ik hoef niet meer te weten' hij grijnst. Had je dat maar niet gedaan jongetje. Ik sla hem nog eens hard op zijn achterhoofd.

'dus laten we inlopen een rondje over het strand lijkt me wel prima?' ik knik en we beginnen te rennen.

-----------------------------------------------------

Zooo dit was het 2e hoofdstukje alweer er gebeurt nu nog niet veel spannends, maar ik beloof jullie dat dat nog komt... ooit... in 2017... misschien 2018

Anyways we hebben ook alweer 10 lezers in een week (bijna 2). Ik had verwacht dat het veeeeel langzamer zou gaan. Maar jaaaa

het is trouwens nog niet zo lang maar het wordt langer dus toppie

Dikke lovies naar al mijn lezertjes (ja ALLE)

XOXO -gossipgirl

Nee prenk -saar

Grappigheidonpoint

The maffiagirl and the badguyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora