Capitolul 3 - Dodge-ball

636 46 13
                                    

Capitolul 3 - Dodge-ball

Pe holurile pustii ale liceului se auzeau chicotelile si pasii furisati al unui cuplu, cei doi alergau tinandu-se de mana incercand sa nu faca prea mare galagie.

-Ce ora avem acum? intreba Ian intorcandu-se sa o priveasca in ochi pe Mischa care era imediat in urma lui, la o distanta de doar cativa pasi.

-Sport, nu ne vor simti lipsa, chicoti ea inainte sa se gaseasca in fata unei usi pe care scria 'Dulapul Administratorului'. Cei doi verificara holurile sa se asigure ca sunt singuri inainte sa se inghesuie in spatiul ingust cu maturi si produse de curatat.

-Esti sigura ca nu era mai bine daca ne urcam pe acoperisul scolii? o intreba in timp ce planta sarutari lungi pe pielea ei catifelata.

-  вы жалуетесь (te plangi cumva)? il intreba ea, abtinandu-se sa nu geama de placere, incurcandu-si mainile in parul lui blond ravasit.

-Nu inteleg ce-ai zis, dar imi place cum suna, o anunta plimbandu-si degetele pe coapsa ei urcandu-o sub fusta uniformei si tintuindu-o cu spatele de peretele dulapului.

Mischa ii descheie camasa si i-o arunca undeva in spatiul ingust acum foarte incins, isi incolaci picioarele in jurul taliei lui sarutandu-l cu foc. Cei doi parca incercau sa se inghita unul pe celalalt, sarutand, muscand si lingand orice parte a corpului libera de hainele devenite un obstacol. Respirau greu, lipsa de oxigen din dulap ii faceau sa ameteasca la fel si dorinta care le puse stapanire pe corp.

Nu era ceva neobisnuit pentru ei sa se afle intr-o astfel de postura, a fost o intelegere intre ei de la inceput, de cand ea s-a mutat aici din Rusia, fara coarde atasate, fara angajamente, nu erau legati impreuna.

La inceput asa a fost pentru amandoi, se intalneau ori de cate ori aveau nevoie, niciunul dintre ei nu comenta nimic atunci cand celalalt ii facea un semn discret ca trebuie sa se intalneasca cat mai repede. Apoi au devenit prieteni, vorbeau si in afara sesiunilor lor, nu se simteau deloc ciudat cand erau impreuna, se simteau chiar foarte comfortabil cand erau amandoi, desi niciunul dintre ei nu s-a gandit sau nu a indraznit sa schimbe statusul relatiei lor. Uneori se gandeau ca e mai bine asa, in acest fel niciunul dintre ei nu ar fi fost ranit.

Amandoi erau atat de ocupati incat aproape nici nu au observat ca usa de la dulap a fost deschisa.

Administratorul, cand ii zari fu uimit, dar isi reveni imediat. Ian si Mischa se oprira din chinul pasiunii ce ii cuprinsesera pe amandoi, ca sa il vada pe administratorul care i-a intrerupt. Erau aproape naparliti de toate hainele lor, doar o fusta si o pereche de pantaloni descheiati ii opreau sa mai continue, si bineinteles barbatul care tinea usa dulapului deschisa.

-Din nou? intreba barbatul, ati folosit acelasi loc si in ultima zi din anul scolar trecut!

-Haideti, domnule Bimgley, incepu Mischa, ati fost si dumneavoastra odata tanar, nu ne spuneti, va rugaaaam! Cu cireasa!

Ian doar zambi nevinovat, oricat de nevinovat poti arata tinand in mana sutienul unei fete aproape goale care statea lipita de tine.

-Da, imi amintesc si eu, era pe vremea mea...stati, nu ma mai pacaliti din nou! Asa ati facut si data trecuta!

-Va rog, nu ne spuneti? intrebara amandoi in acelasi timp cu zambete inocente.

-Bine, nu va spun nici de data asta, dar nu mai folositi dulapul meu! se rasti administratorul luand o matura din dulap si trantind usa in nasul celor doi.

-Ar trebui sa iesim? intreba confuz Ian.

-Neaah, continuam de unde am ramas, секс (sex)!

Ian nici nu astepta sa i se zica a doua oara, era pana la urma singurul cuvant pe care il stia si el in rusa.

E complicatWhere stories live. Discover now