26. Bölüm

23K 661 59
                                    

İyi okumalar..


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


 Salona geçip koltuğa oturdu ve beni de kucağına oturttu. "Sana inanıyorum.. Gerçekten inanıyorum.. Beni sevdiğini biliyorum. Bana ihanet etmeyeceğini biliyorum. Sadece kendi aptallığıma yanıyorum.. Özür dilerim güzelim. Seni kırdığım için özür dilerim. Seni seviyorum.."

"Sinan" diyerek boynuna sarıldım. Seviyorum dostlarım bu adamı deli gibi seviyorum. Çocuklarına bakışını seviyorum en çok.. Onlara aşkla bakarken içim eriyor. Her akşam eve geldiğinde ilk çocuklarına koşuyor. Böyle olması arada kıskanmama neden olsa da aklıma onların bizim çocuğumuz olduğu gelince içim kıpır kıpır oluyordu.

*

"Ben sabah doktora gidiyorum." Yatakta biraz daha yaklaştım kocama "Nasıl? Ben gelmeyecek miyim?"

Sinan sorum karşısında gülümsedi. "Tabii ki gelmeyeceksin, ben tek gideceğim zaten birkaç test yapılacak sonuçları haftaya alacağım."

"O zaman haftaya geleceğim"

"Gülçin hayır!" Yatakta doğruldum, gözlerimi kocaman açıp baktım yakışıklıma. "Sinan efendi ben senin karınım. Senin yanında olmam gerekiyor."

Sinan da benim gibi doğrulup yorganı üzerimizden attı. Çıplaklığımdan utanmam gerekiyordu ama kanım kaynıyordu galiba.. "Güzelim" derken baştan aşağı süzdü beni sanki ilk kez görmüş gibi. Allah'ım sana geliyorum.. "Sinan konuşmamız bitmedi!" kızayım dedim ama o bana dokunurken sesimin sert çıkması ne mümkün. "Sinan" derken iyice mayışmış yatağa uzanmıştım. Bacaklarımı aralayıp yerini almasını bekledim. Sinan boynumu emerken bütün sorularım aklımdan uçup gitti..

Bütün gece girişimlerim boşa çıktı. Ne zaman karşı çıksam ya altında alıyordum yerimi ya da üstünde. Gece kızım uyanınca hızla banyo alıp yanına gittim. Tabii ki kızım bana seslenirken diken üstünde uyuyan oğlum uyanmıştı. Sağ olsun Sinan ben banyo yaparken ikisini de oyalamıştı. Samet pek sıkıntı olmadı da yanlarına gittiğimde Şüheda'yı oyalamak için onu da kucağına almış odada turluyordu. O beni fark edene kadar izledim onları. Allah'ım ben bunları hak etmek için ne yaptım.

İşin kötüsü ben kendimden eminim de ya yine saçma bir şeyler olursa, ya bu doktor da gerzek çıkarsa..

"Canım sen yat ben ilgilenirim" diyerek Şüheda'yı kucağından aldım. Samet'i almayı düşünmüyorum bile.. Malum. İkili koltuğa geçip oturdum. "Ben oğlumu alıp çıkıyorum, birazdan buradayız" Sinan ve Samet çıkınca sağ göğsümü açtım.

Yaklaşık beş dakika geçtikten sonra Samet ve Sinan gülüşerek içeri geldi. Sinan gülerek içeri girmesine rağmen bizi görünce yüzü düştü. "Ne oldu size?"

BEBEĞİMİN BABASI!/2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin