Bölüm 2: Lunapark

223 17 5
                                    

Arkadaslar dayanamadim bi kac bolumden sonra sinir koyucam umarim begenirsiniz yine telefondan yaziyorum bir sey olursa yazim hatasi felan kusuruma bakmayin muckk :-*

Edit: Bilerek multimediaya bir seyler koymuyorum. Ve karakterlerin kim oldugunu yazmiyorum. Bu hayal gucunu kisitlamak oluyor. Bana gore boyle en azindan o yuzden siz kimi isterseniz karakterlerin yerine onu koyun.

~Selin~

Olanlarin ustunden 1 hafta gecmisti. Annem de is icin bu sabah 13.00 ucagiyla New York'a gitmisti evde tektim. Daha Bora'nin -erkek kardesim- gelmesine 4 gun vardi gecen hafta sonu sinavlari oldugu icin gelememisti. Yazik ya cok calisiyo benim kardesim. Bu sure zarfinda Çağan' dan olabildigince kacmaya calismistim. Arada sirada beni yakaliyodu ama ben isim var diye yine kaciyodum. Simdide Melisle okulun bahcesinde oturuyorduk. Ve orospu Gizem yine is basindaydi. Acaba bugun kimin altinda olucak. Ondan olesiye nefret ediyorum. 10. sinifta 6 aylik duzenli bir iliskim vardi. Ta ki o gerizekali orospu gelip gozumun onunde sevgilimi opunceye kadar o zamandan beri ondan nefret ediyorum. Simdi de aynisini yapiyor. Yine gozumun onunde Çagan'in agzinin icinde. Ona yavsiyo. Daha fazla dayanamiycam.

"Melis ben iyi degilim. Eve gidiyorum. Kötü birsey yok uyuycam uyaninca da seni ararim. Baska soru var mi cevabini soylemedigim?"

"Hayir piremsesim baska soru yok."

"Aksam konusuruz o zaman."

"Tamam."

Eve nasil geldigimi ve ne ara odama cikip yataga kendimi attigimi bilmiyorum. Ama kabus gorerek uyandim. O surtuk benim yatagimda ÇAĞAN'la birlikte oluyorlardi. Ve ben hic bir sey yapamiyordum. Sanki ellerim, ayaklarim bagliydi. Kalkip banyoya gidene kadar agladigimin farkinda bile degildim. Ya bir dakka ben ona asik felan degildim ki ne bu gozyaslari, kiskanmalar. O orospuyla naparsa yapsin banane.

~Çağan~

Gizemle konusuyordum. Tabi arada caktirmadan Selin'e bakiyordum. Ama bu sefer onu goremedim. Melis ordaydi ama o yoktu. Gizemi biraktim Melis'e dogru kostum. "Efendim Çağan?" "Selin nerde ?" "Eve gitti de sanane ne yapicaksin?" "Hic bir sey yapmiycam ev adreslerini biliyor musun?". " Evet ama sana napicaksin diye sordum?" yalan soylemek zorunda kalicaktim anlasildi. "Kimya defteri bendeydi. Siniflarimiz ayni oldugu icin ondan istemistim. Onu geri vericem. Simdi adresi alabilir miyim?" sonunda adresi verdi okul cikisinda hazirlanip evine gidicektim.

Evett... Saat oldu 18.00 sanirim hazirim evet, hazirim. Ve zili caldim.

~Selin~

Saate bakmamla sok oldum. Saat 18.00 di kac saattir uyuyorum ben!? Tam cips actim. DVD ye Ask Tesadufleri Sever i koydum, dakka bir gol bir kapi caldi. Kapiyi actim. Ve karsimda 1 adet ÇAĞAN duruyordu. Ona bakinca kirpiler harekete gecti. Ama sonra aklima Gizemle Çağan geldi ve sinirlendim.

"Nerden buldun burayi? Hem ne isin var burada?" dedim "Bak dinle beni sadece konusmak istiyorum. İstersen hazirlan sahile inelim? Lütfen?"İcim hayir dese de onun sucu yoktu. O zaman Cenk'in de sucu yoktu diyerek susturdu beni ama o kadar tatli ve masum bakarken nasil hayir derim ki. " 10 dakika bekle geliyorum." dedim.

Sahile gidene kadar ikimizde konusmadik. Bos bir bank bulunca gectik oturduk. "Bugun okuldan niye erken ciktin ? İyi misin? Bir sey mi oldu?" dedi sanki sebebini bilmiyor gerizekali. "Evet iyiyim endiselenecek bir sey yok bunu soylemek icin buraya geldiysek ben geri donuyorum." lutfen gitme de lutfen.

"Hayir! Dur. Tamam bekle gel otur konusalim." Arkami dondugumde gozleri yaslanmisti. Nasil oldu bilmiyorum ama icimden ona sarilma istegi geldi ve bir anda ona sarilirken buldum kendimi. "Aglama! Lutfen, aglama!" onu aglarken gorunce kirpiler yerinden oynayip yine batmaya basladi. Onu bir daha aglarken gormek istemiyorum. "Tamam mi! Çağan!! Bana bak!!" "Tamam" Banka oturduk ve 20 dakika sadece susup birbirimize sarildik. Sonra bir cesaretle onu öptüm. "Kalk artik yeter! Lunaparka gidiyoruz! Seni bir daha boyle gormek isyemiyorum. O yuzden simdi kaldir o poponu ve lunaparka gidelim."

~Çağan~

Ona nasil anlatacagimi bilmiyordum. Ama Zeynep'i ona anlatmaliydim. Sonradan ögrenirse bana kizabilirdi.

Ben bunlari dusunurken birden beni öptu. Sasirdim ve ardindan

"Kalk artik yeter! Lunaparka gidiyoruz! Seni bir daha boyle gormek isyemiyorum. O yuzden simdi kaldir o poponu ve lunaparka gidelim." dedi ilk basta gulmek istesem de zor tuttum kendimi. Hicbir sey soylemeden elini tuttum ondan bir tepki beklesem de ne bir sey soyledi ne bir sey yapti. Sadece elimi daha cok sıktı. Arabaya geldigimizde "Nasil yani sen araba kullanabiliyor musun? Ehliyetin var mi senin?" dedi. "Aslinda ehliyetim yok ama bugun icin babamdan aldim arabayi ve evet araba kullanabiliyorum." dedim ve gülümsedim. Karsiliginda o da gulumsedi. Bir insan nasil bu kadar güzel gülümseyebilir ve ayni zamanda icten.

Lunaparka gelene kadar konusmadik.İlk once carpisan arabalara bindik ayni arabaya bindik ben surdum o hedef gosterdi. " Yaa. Çağan bize çarpmalarina izin vermesene. Bak yine geliyor. Kaccc!"

Bagirmasaydi iyiydi ama. Herneyse.O hali bile tatli.

Atlikarinca, gondol, asansor derken en son binmedigimiz bir dönme dolap kalmisti. Biletleri aldik ve dönme dolaba bindik. Tam en yukarfan asagi dogru iniyorduk ki birden durdu makina. Selin aninda bana sarildi. Bende karsilik verdim."Yükseklik korkun mu var Selin!? Neden daha once soylemedin. Binmezdik o zaman." diye cirladim resmen. Sonra kahkahalarla gulmeye basladi. Anlasilan saka yapmisti. Birden gidiklamaya basladim. Daha cok gulmeye basladi. "Ya....ye...te..eer.... ahahha....Çağ...ahaha....an...ahahah" gulerken bir seyler soyledi anlamadim. Ama yapmamamla ilgili bir seyler soyluyordu. Hala aklimda olan bir sey vardi. O yuzden onu biraktim ve yanina oturdum.

~Hakan~

Nerdesin Selin?! Nerdesin!

Bu haberi ona nasil vericem ben!

Evlerine gitmeliyim.

~Selin~

Gidiklamayi birakip yanima oturunca bir sey oldugunu anladim ama iyi seyler degildi sanirim cunku yine uzgun gözükuyordu."Dökül bakalim ağzindaki baklayi. Bir sey olmus belli. Anlat hadi." "Zeynep." dedi. "Anlat!" dedim

"Zeynep benim ilk asik oldugim ve ilk ciktigim kiz lise 2 de bizim okula transfer oldu ilk gördugum zaman bir seyler hissetmistim. Ama ne oldugunu anlamamistim. Yaklasik 2 ay boyunca surekli onu dusunmeye basladim. En sonunda ona acildigimda kabul etti cok iyiydik 1 seneyi doldurmamiza 1 hafta varken tatil icin İzmir'e gitmisti. Gittikten 2 gün sonra eve bir zarf geldi. Daha doğrusu bir kutu icinde en yakin arkadasim Cenk'le Zeynep arabada öpüsuyorlardi. Zeynep İzmir'den donmeden ondan ayrildim. Cok da takmadi zaten. İste boyle soylemeseydim ve sonradan ogrenseydin bana kizabilirdin."

Cenk. Cenk.En yakin arkadasim. Cenk. Zeynep.öpüsuyorlar.Cenk.En yakin arkadasim. Aman tanrim Cenk. Çağan'in en yakin arkadasiydi ve Çağan'in sevgilisi Zeynep benim evime gelen fotograftaki kiz miydi?? Yooo olamaz değil mi? Yani olmamali.

"Selin! Selin kendine gel! İyi misin? Selin kendine gel!!" "Ha?" "5 dakikadir sadece bakiyorsun şoka girdin sandim." suan Cenk'i dusunmeseydim bende migrosa girdim derdim ama... "Yok hayir. İyiyim yani bir seyim yok. Benimde sana soyleyecek bir seyim var." "Dinliyorum?" " Cenk... Benim şey ıhmm eski sevgilim ayni senin gibi benim evime de bir zarf geldi icinde Cenk'in bir kizla arabada öpüsurken ki fotografi vardi. Cenki hala unutamamistim. Sana ilk geldigin gun o yuzden oyle davrandim cunku Cenk'in de senin gibi guzel yesil gozleri vardi ve ben onun gozlerinin buyusune kapilmistim. Sana da kapilmak istemedim eger sana yakin olursam ayni seyi senin de bana yapacagini sandim.Özur dilerim." dememle tekrar aglamam bir oldu. Hic bir sey soylemedi sadece sarildi ve 5 dakika sonra donmedolap hareket etmeye devam etti. Lunaparktan ciktik arabaya bindik yol boyu ikimizde konusmadik. Neden bilmiyorum ama onu kendime daha yakin hissettim, ayni seyleri yasamistik. Kaderimiz bizi birbirimize bagladi felan demiyorum ama sanki gercekten gecmisi unutmamiz icin tanismistik. Hic farkinda olmadan.

Eve girdigimde babam karsimdaydi. Ne isi vardi burda!? Neden gelmisti! " Ne isin var senin burda? Hangi yuzle geliyprsun buraya? Defol git bu evden ve bir daha sakin karsima cikma!!" " Bu pek mumkun degil kizim. Bundan sonra ben ve Selen le yasayacaksin." " Şaka felan yapiyorsun heralde? Defol git bu evden!" "Gidemem... Çünkü.." "Cunku ne? Ha? Cok mu ozledin bizi!" " Çünkü annen öldü! Tamam mi? Annen öldu! O artik yok ve sen de bizimle İspanya'da yasayacaksin. Borayla birlikte! Bu kadar!"

Annen öldü. O artik yok. Annen. Öldu. O. Artik. Yok. 1 cümle 5 kelime bir insanin canini neden bu kadar acitir ki. Nasil acitabilir? Bahsettigim kirpiler var ya, onlar canimi acitmaya basladi. Hicbir zaman annemin öleceğini düşünmedim. Benim gözümde anneler ölümsuzdu. Peki benim annem neden öldü?

Sana İhtiyacim Var...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin