BAYH-13

2.9K 194 24
                                    

Küçük bir dostum benden iyilik istedi. Önceden okunması olan ve kitabı iyiye giden küçük dostum yanlışlıkla kitabını silmiş ve tekrardan yürürlüğe koymak için uğraşıyor.

_MinikYazar_ Arkadaşımızın Sol Yanım kitabına bakmanızı öneririm. Okuyucularım büyük ihtimal beni kıracağını sanmıyorum.

Ve tekrardan keyifli okumalar!

▪¤▪¤▪¤▪¤▪¤▪¤▪¤▪¤▪¤▪¤▪¤

13. Bölüm : SAÇMA KISKANÇLIK

İçinde ki umutların dışarıya gerçekleşmesi için çıkartmak isteyen çoğu insandan birisiydi Erva

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İçinde ki umutların dışarıya gerçekleşmesi için çıkartmak isteyen çoğu insandan birisiydi Erva. Yıllar önce Almanya' da beliren bizzat Prof. Doc. Jacop Wendres denilen adam yüzünden dünyada doğmuş olan bu projenin asıl amacı Almanya' ya düşman olan ülkelerin, Almanya vatandaşlarını katletmelerini önlemek ve onları öldürmek amaçlı tasarlanmıştı.

İlk önce 150 Ml büyüklüğünde bulunan şırınganın deneyini bir insan üzerinde denedikten sonra, denek olan insanın yaklaşık iki gün sonra öldüğü belirlenmişti. Bu durum hem şüphe uyandırırdı hemde Jacop' un ülkesine bağlı bir insan olması bu durumu değiştiriyordu çünkü kendi insanlarını öldürmeye çalışan düşmanların bu kadar çabuk ölmesini istemiyordu. Acı çekmelilerdi aynı zamanda bunu kendisinin yaptığını da kimse bilmemliydi.

Bu yüzden 150 Ml şırıngayı 50 Ml dönüştürdü. Ancak o insanın da yaşaması sadece bir ay sürmüştü. Bu da kolaydı. Üstelik birkaç eksiklik vardı deneyde. Ne kadar insanları öldürmeye çalışsa da doğum yüzünden çoğalmalarını engelleyemiyordu. Bu yüzden aklına gelen fikirle bütün planlarını değiştirmişti.

BPP- 1

Kısa ismi olarak verilen bu projenin asıl açılımı Birth prevention project ' dı. Yani Doğumu önleme/ engelleme projesiydi.

On yıla aşkın bir süre bu projeye hayatını adayan adam, insan deneklerin üzerinde deneyip vücuda nasıl tepkiler verdiğini öğrenmek için yaklaşık iki yüz kişi öldürmüştü.

Aynı zamanda Projenin olumsuz sunucuları yüzünden onlara kod vermişti.

Kodun ismine Presenting the virus to the world, yani Virüsü dünyaya sunma kodlarıydı.

BPP- 1 kod: PTVTTW - 1 ilk çalışmanın sonucunda kansızlık ve aşırı kilo kaybı olmuştu.

BPP- 1 kod: PTVTTW - 2 : uykusuzluk ve kusma
BPP- 1 kod: PTVTTW - 3 : Soğuk ve ısınamayan beden
BPP- 1 kod: PTVTTW - 4 : yemek yiyememezlik
BPP- 1 kod: PTVTTW - 5 : Baş dönmesi ve halsizlik
BPP- 1 kod: PTVTTW - 6 : Konuşma ve kekeleme

Ve sonucunda mahzene tıkılı kalan bir hamile denek insanın bir yıla aşkın zorla yaşamasına, karnında ki bebeğin doğmadan ölmesine ve bebekten sonra da kendinin ölmesini gören Profesör Doktor amacına ulaştığını zannediyordu.

Bir Asker Yareni HikayesiWhere stories live. Discover now