Nečekané,náhodné setkání (část 2.)

67 5 4
                                    

Dlouhou dobu jsem tak jen tak stálá a nakonec jsem přišla k závěru že budu muset něco dělat.Tak jsem se rozhodla najít nějaké vhodné místo kde by vynikal můj stan.Vzpomněla jsem si že bych si mohla vyndat kompas,protože táta říkal že nejlepší místo má být směrem na východ.Hledala jsem celkem dlouho,ale ten čas se vyplatil.Našla jsem přímo boží místo.Takže jsem mohla postoupit na další krok,tedy postavit stan.Vyndala jsem tedy stan z příslušné tašky a uvědomila jsem si,že mi dali špatný stan.A právě ten promokavý (že já mám právě takový štěstí,že?).Kvůli tomuto problémů jsem musela chtě,nechtě vytáhnout telefon a zavolat mamce.
Když to mamka zvedla řekla jsem asi moc hlasitě:,,Dali jste mi špatný stan.Prosím při.."Ani jsem to nestihla doříct protože mamka zavesila.Co jsem měla dělat.Přemýšlela jsem,že bych se mohla vrátit domů, ale ten nápad jsem nějak vykázala z hlavy.
Takže mi zbývalo postavit stan.Ono se to řekne,ale s mou výškou se to moc nedá(160 cm na 17 let není zrovna moc výhodné).Aspoň že tu plachtu mi tu nechali.Co si pamatuju tak jsme měli tento stan na stanování když mi bylo 14.Pamatuju si že byl zrovna vítr a ta plachta nám málem uletěla.
No,tak jsem tedy začala stavět ten stan.Ze všeho nejdřív jsem začala skládat takové ty divné tyčky.Mezitím co jsem se s tím párala (klasická já:moje hloupost s mojí výškou se rovná nemehlo nebo katastrofa) přijeli ostatní.A navíc jsem byla poslední,kdo neměl postavený stan.
No,a teď zpátky ke stavéní stanu.Když jsem konečně dala tyče dohromady,chtěla jsem se pustit do zbytku stanu.,,Ach jo,proč já jsem tak malá",řekla jsem si v duchu.
Když jsem měla nějak postavený základ(tedy první plášť) musela jsem začít s další částí (tedy druhým pláštěm),Ten stan má 2 metry (nevím jestli takový stan existuje,takže vím že je to blbost,ale proč ne ze?).
Skákala jsem,jak jen jsem mohla ale nemělo to cenu a tak jsem chtě,nechtě začala chodit po campu a ptát se jestli by my někdo s tím stanem pomoh,ale marně.
Zbýval poslední stan a ten patřil Top Gearu (komu asi jinému🙎).

💗Takže....po dlouhé době nová část,promiňte ty chyby,tohle je takový o ničem,ale později se to rozjede.Ps:skoro 400 slov,to snad není možný.Tak čau,těch chyb si nevšímejte a žďár u nového příběhu.
Kapkapadadolu💗

Top Gear trochu jinakWhere stories live. Discover now