Chapter 8

62 5 1
                                    

Ξυπνησα στις 1 σημερα αφου γυρισα αργα χθες απο το κλαμπ και εχω ενα απιστευτο πονοκεφαλο για αυτο και ειπα να κανω ενα μπανιο μηπως και ξελαφρωσω λιγο. Ενω ετρεχε το νερο απανω μου εφυγαν οι αναθυμιασεις απο το χθεσινο μεθυσι και αρχισα να θυμαμαι τι εγινε. Παραλιγο να βιαστω χθες αμα δεν ερχονταν ο Nash δηλαδη με εσωσε. Οκευ δεν περιμενα να νοιαστει ποτε για την σωματικη μου ακεραιοτητα, θα μου φενοταν πιο πειστικο απο αυτον να με αφηνε εκει και να συνεχιζε την νυχτα του αλλα τελικα δεν ειναι τοσο κακος οσο τον περιγραφουν ολοι. Δεν μπορω να θυμηθω ομως τον λογο που ηπια χθες εγω δεν συνηθιζω τετοια πραγματα και παλι καλα που η μητερα μου ειναι συνεχεια βραδινη στο νοσοκομειο αυτες της μερες γιατι αμα με εβλεπε σε αυτην την κατασταση θα γινοταν χαμος.

Βγηκα απο το μπανιο αφου καταλαβα οτι θα εβγαζα λεπια αμα καθομουν και αλλο και πηγα στην κουζινα να φαω κατι γιατι πειναω αφανταστα πολυ. "Καλημερα γλυκια μου, πως περασες χθες;" με ρωτησε η μαμα μου μολις καθησα στη καρεκλα της κουζινας περνοντας ενα κρουασανακι με σοκολατα απο τον παγκο που ειχα εντοπισει απο τοτε που μπηκα στην κουζινα. "Καλημερα μαμα, καλα ηταν" αμα εξαιρεσεις οτι εγινα λιωμα και αυτα που εγιναν στις τουαλετες μετα.
"Σιγουρα γιατι με πηρε τηλεφωνο ο Zein και σε ζηταγε γιατι το δικο σου ειπε πως ηταν κλειστο και ακουγοταν ταραγμενος" μου ειπε μετα απο κατι δευτερα. Ωχ το ειχα ξεχασει τελειως, αυτος ηταν ο λογος που τα ηπια χθες. Απλα δεν πρεπει να το πω στην μαμα οτι τελειωσαμε γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να το δεχτει αυτο ακομα και αν μαθει οτι αυτος πηγε με αλλη, γιατι δεν θελει να χαλασει η φιλια της με την μητερα του και ολα τα σχεδια της να παντρευτουμε. "Ναι μαμα απλα μου εκλεισε το κινητο απο μπαταρια και θα ηταν ταραγμενος γιατι εχουμε να μιλησουμε μερες και ηξερε πως χθες ηταν το παρτυ και θα ανυσηχησε επειδη δεν του τηλεφωνησα" ειπα και νομιζω πως ακουστηκα πειστικια. "Μαλιστα κοριτσι μου παρτον ομως κανενα τηλεφωνα να μην ανυσηχει και αυτος" ειπε, να εισαι σιγουρη για αυτο. "Ενταξει παω στο δωματιο μου για να διαβασω για αυριο" ειπα και αρχισα να ανεβαινω απανω καθως μου φωναξε η μητερα μου σε 1 ωρα να κατεβω να φαμε μεσημεριανω.

Καθησα στο κρεβατι μου και προσπαθησα να βαλω τις σκεψεις μου σε μια ταξη. Επρεπε να παρω τηλεφωνο τον Zein και να του πω οτι τελειωσαμε και να μην ξανα παρει τηλεφωνο εμενα ή την μητερα μου. Επρεπε να καταλαβω οτι κατι δεν πηγαινε καλα εφοσον τον τελευταιο καιρο φερετον περιεργια και πηγαινε καθε σαββατοκυριακο στην θεια του στο Σικαγο και μου ειχε πει για κατι καινουργιους φιλους του εκει αλλα που να ηξερα οτι εννοουσε φιλη και οτι ηταν τοσο "κολλητοι". Απλα τον Zein τον ξερω ολοι μου την ζωη και ειναι η καθημερινοτητα μου και ισως να τον θεωρουσα λιγο δεδομενο. Αλλα πρεπει να του πω οτι τελειωσαμε και να συνηθισω να ζω χωρις αυτον.
Πληκτρολογησα γρηγορα τον αριθμο του στο κινητο μου και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το σηκωσε
"Sam; επιτελους Sam συγγνωμη δεν ξερεις ποσες φορες προσπαθησα να σε παρω τηλεφωνο..." αρχισε να λεει αλλα τον διεκοψα
"Zein ακου σε παρακαλω, δεν ξερω τι χαζη δικαιολογια εχεις βρει για να το σωσεις αυτο αλλα τελειωσαμε. Ηξερες ποσο πολυ σαγαπουσα αλλα δεν σεβαστηκες τιποτα.." ειπα
"Sam σε παρακαλω ηταν ενα λαθος αυτη μου την επεσε.."
"Και εσυ δεν μπορουσες να αντισταθεις..ασε μας ρε Zein απλα μην ξανα τηλεφωνησεις ουτε σε εμενα ουτε στην μητερα μου δεν χρειαζεται να εχει και τις δικες σου βλακειες στο κεφαλι της."ειπα και του το εκλεισα. Μπορει να εκανα λαθος που τελειωσα μια σχεση τοσο χρωνων ετσι και δεν του εδωσα αλλη ευκαιρια αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που κανει κατι τετοιο. Τον ειχα πιασει και αλλη φορα να φιλιεται με μια και μου ειπε ακριβως το ιδιο οτι αυτη τον φιλησε αλλα δεν νομιζω να φταινε συνεχεια τα κοριτσακια.Τελος παντων αυτον θα τον αντιμετωπισω οταν γυρισει. Τωρα πρεπει στα αληθεια να διαβασω γιατι αμα θελω να παρω υποτροφια στο πανεπιστημιο στην Νεα Υορκη ή εστω εδω στο Σιατλ πρεπει να ειμαι αριστη φετος.

Η ωρα ειναι 9 και τελειωσα το διαβασμα και τωρα καθομαι μπροστα απτην τηλεοραση βλεπονταν μια σαπουνοπερα τρωγαντας πιτσα αφου η μαμα πηγε δουλεια και μου αφησε λεφτα να παραγγειλω. Πριν λιγο μιλησα και με την Jenna και την Tessa και μου ειπαν οτι περασαν υπεροχα χθες και η Jenna βγηκε και σημερα με τον Cameron και φενεται να του αρεσει πολυ η Jenna. Και η Tessa κανονισε να παει αυριο μετα το σχολειο με τον Matt για καφε ενω εγω τους ειπα ολα οσα εγιναν με τον Zein σημερα και χθες αλλα παρεληψα το μερος με τον αντρα στις τουαλετες και απλα τους ειπα οτι προσφερθηκε ο Nash να με παει σπιτι μιας που ημουν μονη μου. Μετα απο κανενα 2 ωρο νυσταξα και πηγα για υπνο αφου επρεπε να ξυπνησω νωρις το πρωι γιατι εχω σχολειο αυριο.

*************************************

Αποφασισα μετα απο 100 χρονια να βαλω αλλα θα γινω παλι ενεργη και θα ανεβασω αλλο αυριο μαλλον😈
Vote&comm💕🌸

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Apr 30, 2017 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Bad Boy Or Nah(Nash Grier)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang