Το "Καθώς έπεφτε η νύχτα" έρχεται τον Οκτώβριο από τη SILK

2.1K 120 49
                                    

H φιλόδοξη δημοσιογράφος Βαλέρια Γρηγορίου ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη αποφασισμένη να κάνει το ρεπορτάζ της καριέρας της που θα απογειώσει τη φήμη της και θα την καταξιώσει στον επαγγελματικό στίβο

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.



H φιλόδοξη δημοσιογράφος Βαλέρια Γρηγορίου ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη αποφασισμένη να κάνει το ρεπορτάζ της καριέρας της που θα απογειώσει τη φήμη της και θα την καταξιώσει στον επαγγελματικό στίβο.
Στόχος να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο διαφθοράς και μαύρου χρήματος στο οποίο εμπλέκεται ο υπουργός Ενέργειας και Εμπορίου Αλεξέι Νικολάγεφ.
Η ρωσικής καταγωγής Βαλέρια είναι αποφασισμένη να μεταχειριστεί κάθε τρόπο για να φθάσει στην αλήθεια, ακόμη και τη θηλυκότητά της, παραβαίνοντας την επαγγελματική και ηθική της δεοντολογία. Αλλά αυτό που δεν υπολογίζει είναι η απόλυτη γοητεία του Ρώσου πολιτικού και η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το σκληρό και βλοσυρό του ύφος.
Στον δρόμο για την αποκάλυψη της αλήθειας οι δυο τους χάνονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι μυστικών, διπλωματίας και πάθους που θα θέσει σε κίνδυνο τόσο τις ζωές τους όσο και έναν μεγάλο έρωτα...


Από Οκτώβριο ταξιδεύουμε με τη SILK στην ονειρική Αγία Πετρούπολη, τη Βενετία του Βορρά...

Καθώς έπεφτε η νύχτα - Κυκλοφορεί από τη SILK/ΧΑΡΛΕΝΙΚΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα