Κεφάλαιο 5ο - Αντίο

238 29 13
                                    

Πριν ξεκινήσω το κεφάλαιο έχω να πω κάτι. Σκεφτόμουν χθες τι μπορώ να προσθέσω σε αυτό το βιβλίο πέρα από την πλοκή που έχω σκεφτεί, οπότε έβγαλα το εξής συμπέρασμα. Εσείς θα μου πείτε.😛

Υπάρχει κάποιος χαρακτήρας από τους Πειρατές της Καραϊβικής που θα θέλατε να δείτε ή ακόμα και ένας φανταστικός χαρακτήρας που σκεφτήκατε εσείς οι ίδιοι; Αν έχετε σκεφτεί κάποιον/α ή κάποια πλοκή που θα θέλατε να δείτε μην διστάσετε να το γράψετε κάτω στα σχόλια ή να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις και θα χαρώ πολύ να τις διαβάσω.😄

~~~~~~~~~~~~~~~~

Το επόμενο πρωί ξύπνησε η Τζακλίν στην αγκαλιά της Αντζέλικα. Προσπάθησε να σηκωθεί αλλά το χέρι της την είχε γραπώσει για τα καλά οπότε την σκούντισε ελαφρά για να ξυπνήσει.

"Μαμάααα. Μαμάααα πάρε το χέρι σου, δεν μπορώ να σηκωθώ." της είπε η Τζακλίν προσπαθώντας να σηκώσει το χέρι της μητέρας της για να φύγει.

"Γιατί mi'ja; (κόρη μου) Μια χαρά είμαστε εδώ." της είπε χαμογελαστά με κλειστά τα μάτια και την έσφιξε πιο κοντά της.

"Αγκχχχ ρε μαμά σήμερα βρήκε να σε πιάσει η μητρική αγάπη; Άφησε με. Por favor! (Σε παρακαλώ)"

"Άντε φύγε ρε βάσανο." της είπε γελώντας και την άφησε να φύγει.

"Επιτέλους!" είπε και σηκώθηκε αμέσως.

"Εμμ μαμά τι θα φορέσω; Όλα μου τα ρούχα κάηκαν." πρόσθεσε μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν είχε ρούχα.

"Στην ντουλάπα μου έχω μερικά ρούχα δικά σου που τα κρατάω εκεί άμα προκύψει κάτι. Άνοιξε την και θα τα βρεις." απάντησε η Αντζέλικα.

Αφού ντύθηκε και έφυγε η Τζακλίν, αποφάσισε να σηκωθεί και η ίδια από το κρεβάτι. Πλησίασε την ντουλάπα και έβγαλε το νυχτικό της για να βάλει τα πειρατικά ρούχα της αλλά παρατήρησε πάνω στο σώμα της μικρά μωβ σημάδια που της άφησε ο Τζακ το προηγούμενο βράδυ και χαμογέλασε αναπολώντας τα χθεσινά γεγονότα στην κουζίνα. Ντύθηκε και πήγε στην ταβέρνα για να πάρει το πρωινό της.

Βρήκε την Τζακλίν, τον Τζακ, τον Γκιμπς και τον Τινγκ να κάθονται σε ένα τραπέζι.

"Καλημέρα." είπε στον Τζακ αγκαλιάζοντας του τον λαιμό από πίσω και δίνοντας του ένα φιλί.

Ο Γκιμπς με τον Τινγκ κοιτάχτηκαν μεταξύ τους με απορία εφόσον ήξεραν πόσο σκληρά φερόταν η Αντζέλικα στον Τζακ.

Το Παιδί του Πειρατικού Έρωτα (Pirate's Love Child)[✔]Where stories live. Discover now