2. fejezet

56 5 4
                                    

 Úton a fellépésre

  Ugyanazt a ruhát viseltem,mint reggel,azzal a kivétellel,hogy felvettem fölé egy kapucnis pulcsit. A csuklyát a fejemre húztam,a fejemet pedig lehajtottam. Hogy miért ? Az oka egyszerű ; nem akarom,hogy mindenki felismerjen. Nem tinihiszti ( legfőképpen azért ,mert már nem vagyok tinédzser),csak szimplán fellépések előtt általában megszűnik a külvilág. És ha valaki kizökkent abból az állapotból,annak nem lesz jó vége .
   - Úristen... Te... Te ... Te vagy Avril Lavigne ? - ismert fel egy lány .A nevemet rosszul ejtette ki,de nem volt túl zavaró ,már megszoktam.
   - Szia! Igen - mondtam kedvesen. Még csak nemrég jött ki az első albumom,nem érzem magam akkora sztárnak ,hogy emiatt őrök kísérjenek,vagy mindenhová sötét üvegű autóval járjak,esetleg bunkó legyek.
Adtam neki egy autogramot és továbbsiettem. Cliff a nyomomban jött ,és mikor utolért,a vállamra tette a  kezét .
  - A terv a következő : a második szám közepén kezdesz el vetkőzni ,addig az inged be lesz gombolva. Legyen szexi,a sok részeg hapsinak ennyi is elég.  -Ennyi.
Úgy beszél erről ,mintha én nem tennék meg mindent a ,,siker " érdekében. Mocskos egy meló ez a zenészélet.
  Mikor végre odaértünk ( gyalogoltunk ,csak 3 utcányit kellett menni  ) , egy alkoholista forma férfi állt a pub ajtajában. Az öltözéke igénytelen volt : egy fekete ,hasánál kiszakadt felsőt ,és egy  koszos melegítőnadrágot viselt. Ahogy közelebb értünk hihetetlen bűz áradt belőle , leginkább büdös étel és pia szaghoz hasonlított.
   - Ó,kedveském gyere csak be ,már nagyon vártuk magácskát - mondta ,majd kacsintott. Az undorom a tetőfokára hágott ,megéreztem szájszagát.
   - Én is itt vagyok ,vagy talán nem úgy néz ki ? - kérdezte mogorván Cliff .
   - Mert tán maga is énekel ? Na ne vicceljen - próbált gúnyos lenni az ,,úriember " nem túl sok sikerrel.
   - A menedzser vagyok ,tökfej ! Engedj minket !
   - Kóstolják meg a helyi kü...
   - Fogja már be bazdmeg ! Nem kocsmázni jöttünk ,hanem előadni .
   - Most akkor maga is ... ? - kezdte ,de Cliff félrelökte. Én követtem őt a piszkos lépcsőn lefelé ,mígnem elértük a bejáratot . Lent már valamivel tisztább volt a környezet ,és a tér meglepően tágas volt. A terem bal oldalán volt felállítva a színpad,ami viszont elég kicsi volt. Nem baj ,ez is megteszi .
  - Várjanak ,ne arra ! Felesleges átverekedni magukat a tömegen ,van egy folyosó a mosdókhoz ,onnan fel tudnak menni a színpadra - mondta egy mély,ám rendkívül csábító férfihang . Ahogy odanéztem,csak még jobban megtetszett . Fekete haja a szemébe lógott ,ami mogyoróbarna volt.
  - Ohh, köszönjük! Igazán pompás a hely - mondta nyájasan Cliff ,én pedig elfontorodtam . Csodás ,mit ne mondjak .
  A férfi elindult egy kis folyosó irányába ,mi pedig követtük . Elértünk a mosdókhoz,ahol átöltöztem ,majd egy rövid hangpróba után kezdődhetett az előadás . A második számot lassabban  énekeltem ,mint szoktam . Igyekeztem kéjjel kigombolni az inget ,és közben csábító mosolyokat ereszteni a közönség felé . Mikor elértünk a szám végéhez ,a melleim már eléggé kint voltak,amit a közönség tátott szájjal figyelt. Villantak a vakuk ,én pedig csak énekeltem tovább. Az ötödik szám után kértem egy kis szünetet ,mert innom kellett. Ahogy kiértem a folyosóra ,az útbaigazító férfivel találtam szembe magam. Az ingem még mindig ki volt gombolva ,így a nem tudott másfelé nézni. Kitátotta a száját,és feljebb húzta a nadrágját. Így jól látszott a dudor a vászonnadrágon,amit ki is élveztem.
  - Szia! -hajoltam kissé előre . -Hogy hívnak,ha szabad kérdeznem? - kacsintottam, még mindig sokat mutatva magamból .
  - E...Erik a... nevem -próbálta leplezni merevedését,de nem igazán ment neki. Én közelebb léptem hozzá ,és a melleimet hozzányomtam,úgy öleltem meg. Ő lenyúlt férfiasságához ,majd odavezette a kezem . Erősen rámarkoltam ,mire nyögött egyet .
Azonban egyáltalán nem állt szándékomban szexelni vele ,vagy kielégíteni,inkább visszamentem a színpadra . Mondjuk bevallom ,rég markoltam már ilyen nagy farkat,lehet ,hogy elgondolkozom a dolgokon. Előadtam a többi számot is ,minél szexisebben próbáltam. Ugráltam,elórehajoltam, megsimítottam a fenekem. És mindez csak egy álca volt. Vagy legalábbis akkor még nem tudtam ,hogy talán kurvának születtem.
Jópár vénember lenyúlt a feszülő nadrágjához,de a többség tartotta magát.
Mikor végeztem ,fenékriszálással lesétáltam a színpadról,és egyenest az öltözőkhöz mentem. Már csak alsónemű volt rajtam,mikor berontott Erik.
  - Most megbaszlak - mondta kíméletlenül. Én bájosan becsuktam az ajtót ,és felé indultam .
  - Gyere rám!
   Több se kellett neki , fél perc múlva már a seggemet markolászta én pedig vetkőztetni kezdtem.Hatalmas nemiszervét
,  kezdtem kényeztetni ,majd megmaszíroztam melleimet ,amitől még jobban beindult .Lerángatta a bugyogómat ,és elkezdte nyalni. Kellemes volt ,de nem adtam magam ilyen könnyen.Elkezdtem öltözni ,pedig teljesen fel volt izgulva.
  - Észre sem vette ,hogy felül nem volt rajtam ruha ,ő csak nyögött. Majd magához nyúlt ,és elélvezett.
  - A soha viszont látásra ! - köszöntem el. A harmincas férfi még kiabált utánam ,de már nem érdekelt.
Már soha nem fogok szeretni egy férfit sem . Viszont a szex jó.

SAME ( Avril Lavigne fanfiction)-hungarianWhere stories live. Discover now