BÖLÜM 2 "YENİLER"

30 1 0
                                    

Yüzündeki sıkılmış ifadeyle sıraya yayılmış, müzik dinleyen Güney'in yanına oturup onu dirseğimle dürttüm. Hafta sonu telefonu yüzüne kapattığımda dolayı bana ergenler gibi trip atıyordu beyefendi. Sanki keyfimden kapatmıştım yaf. Annemin gazabından korkmuştum aq.

Daha fazla dayanamayarak yanağına sert sayılmayan bir tokat yapıştırdım. Güney "Ne vuruyon gız sana da trip atılmıyo ha" diyerek böğürdüğünde gülerek tokat attığım yanağını öptüm. Güney'de yılışıkça gülerek "Bundan sonra sana trip atcam aşkım" diyerek ağzını büzünce sahte bir sinir takınıp "Bak geliyor tokat" diye tehtit ettim. Güney gülmeye devam ederken bende gülmeye başladım. Ama her güzel an gibi bununda hemen sonu geldi.

Cenk hayvan gibi sırtıma kalem batırınca küçük bir çığlık atıp arkamı döndüm.

"Ne var Cenk, ne var Allahın davarı, ne istiyon la sırtımdan, sırtım bilmeden seni sikti mi ?"

Cenk'in yanında oturan ve gözlerini pörtleterek bakan Göksu'ya 'aman salla gız' bakışımı atıp Cenk'e döndüm.

Cenk sinsi sinsi sırıtıp "Gaye canım yengem kimse özelliklede Güney sana hiç utanırken kozardığını söylemedi mi bak söylemedilerse ben söylüyom ganga(evet g harfiyle dkks) şu an kıpkırmızısın" beni utandırmaya devam etti.

Hemen önümüzde oturan Rüzgar "Sinirdendir o" diye anırdığında Günsel elindeki tostundan bir ısırık alıp "Gene ne kaçırdım amk" diyince az önceki konuyu unutup hepimiz Günsel'e gülmeye başladık.

***

5. Dersten atılınca doğrudan kantine inip bizi dersten atan Bahar karısını çekiştirmeye başladık.

Göksu sinirle " Evde kalmış koca karı hiç genç olmadı sanki amk"

Rüzgar da  Göksu'ya hak verircesine " Aynen lan karı tam bi gerizekalı"

Günsel " O değil bir bokta yapmadık yani kafayı bize taktı ya ondan attı dersten sanki meraklıydık dersine" diyerek elindeki çikolatadan bir ısırık aldı.

"Cidden yaf hiç sevmiyorum bu karıyı" diyerek kollarımı önümde birleştirdim. Annem olsa 'ne o gız baban mı öldü?' derdi de neyse.

Cenk ellerini havalı bir şekilde masaya vurarak olmayan güneş gözlüklerini çıkardı. "Ben bu işi halledeceğim" sesini boğazdan çıkarıp polat Alemdar'a benzemeye çalışıyodu amk. Ama ondan olsa olsa ponçik bir köpek olurdu.

"Gerizekalılar oturun oturduğunuz yerde derste hocanın videolarını ifşalarını çekerseniz ve bununlada kalmayıp whatsapptan birbirinize atarsanız bide telefonu sessize almayıp bildirim sesiyle sınıfı sallandırırsanız ne bekliyodunuz ödül felan mı?"

Güney son sözü söyleyip bizi iptal edince hepimiz sustuk.

Sessizlikten sıkılan Rüzgar sandalyesini ittirip "Ben çay alıyorum istiyen var mı?" diye sorunca hepimiz birden "evetttt" diye böğürdük. Rüzgar atarla "vazgeçtim amk almıyorum yok size çay may" diyerek yerine oturdu.

***

Sınıfa girdiğimizde bizim yerimize oturan yeni tipere yarı şaşkınlık yarı kızgınlıkla baktım. Yeni olabilirlerdi ama sıradaki çantaları felanda mı görmüyolardı amk. Kızlı erkekli toplam 6 kişilerdi ve bizim çakma modelimiz gibiydiler sadece bizim edepsiz versiyonumuzlardı.

Neden mi? Az önce dudaktan öpüştüler ve kız çocuğun kucağında amk. Bu ne!!!

Bide benim sıramda lan. Benim BENİM Gaye Yıldız'ın sırası.

Sinirle soluyup iki adımda son derece taş olan ama kucağındaki kız nedeniyle itici gelen insan dışı varlığın yanına ulaştım.

"Kalkın lan sıramdan ve ayrıca bu işler için yatak odaları var oralarda yapın okul lan burası" diyerek ağızlarına sıçtım.

Tam o anda evde kalmış kız kurusu olan Bahar hoca sınıfa girdi ve masasına oturdu.

Kalabalıktan konuyu anlamış olacak ki "Yeni sıra düzeni oluşturdum panoda asılı bakın ve ona göre yeni yerlerinize geçin"

Panonun yanına gittiğimizde Mete Kara adında biriyle önceden oturduğum sıranın bir arka sırasında oturduğumu gördüm. Güney'le oturamamanın verdiği sinirle yeni sırama geçtim. Yanıma oturan kişiyle Mete'nin az önce taş ama bir o kadar da gerizekalı çocuk olduğunu anladım. İşin daha kötüsü hoca bizim gurubu tamamen bölmüştü. Güney Mete'nin kucağındaki kız olan Tuana ile oturuyordu. Göksu ve Cenk ile oturmuyordu. Günsel de Rüzgar ile oturmuyordu. Resmen hoca bize koplo kurmuştu amk.

Göksu Buğra ile Günsel Eymen diye yakışıklı ama kızlarlaki az önceki samimiyetlerinden dolayı itici olan erkek orospularıyla oturuyorlardı.

Cenk Alçin ile Rüzgar'da Berra diye badana suratlı kendilerini bir bok sanan kızlarla oturuyorlardı.

Hepimiz birbirimize 'NE OLUYOR AMK' bakışlarımızı attıktan sonra Bahar hocanın uyarısıyla derse başladık. Sikerim dersini be  Güney olmadan nasıl oturcam amk.

Ama ben Gaye isem bu oyunu bozarım.

Şu anlık sadece sinirden kıpkırmızı olmuş bir 3G ve GRC var ama bu yenilerle daha işimiz daha yeni başlıyor.

-

ÇOK KISA BİR BÖLÜM OLDU AMA EMİN OLUN DAHA UZUN BÖLÜM ATARSAM SIKILABİLECEĞİNİZDEN KORKUYORUM. UZUN BÖLİM İSTERSENİZ SÖYLEMENİZ YETERLİ. KARAKTER ÖNERMEK İSTEYENLER ÖNERSİN. AKLIMDA DAHA NETLEŞMEMİŞ ŞEYLER VAR VE SİZİNLE BİRLİKTE NETLEŞTİRMEK İSTİYORUM.

LÜTFEN KÖTÜ YORUM YAPMAYIN BU BENİM İLK HİKAYEM VE HEVESİMİN SÖNMESİNİ İSTEMİYORUM.

OY ATARSANIZ SEVİNİRİM.

SİZİ SEVİYORUM ❤

3GWhere stories live. Discover now