Zvyšok Mesiaca

108 7 5
                                    

Prebiehal podobne, ako predchádzajúce dni.
Plno srandy, ale čo iné môžte od YouTuberov čakať, plno nových videí, zážitkou... len keď si spomeniem na to, že už mám polovicu za sebou je mi smutno.
Bojím sa ako to bude s Chancom pretože ho fakt milujem. Dnes ráno ma tak krásne zobudil. Prišiel do mojej izby a doniesol mi raňajky do postele a dal mi pusu na čelo. Úplne OMG. Sadol si na postel, ja som položila raňajky na zem a silno ho objala a poťiahla ku mne aby si ľahol. Ležali sme tam tak dlho, že mi až káva vychladla, pobozkala som ho a odišiel. Potom som sa umyla, namaľovala a išla som sa naraňajkovať. V ten deň som mala 18. Narodeniny, myslela som, že o tom nikto nevie iba Tessa, tej som to povedala. Na raňajkách sa všetci správali akože nič, ale keď som sa vrátila do izby aby som sa obliekla a namaľovala tak oni niečo pripravili. Zišla som do kuchyne a oni stáli okolo pultu, prišla som k ním a spýtala sa čo sa deje, nič nepovedali, len mi zaviazali oči šatkou a zobrali ma za ruku do auta, netušila som kde. Išli sme asi 30min. A potom sa motor vypol a ja som vystúpila a oni mi dali dole šatku. Nemohla som uveriť tomu čo vidím, bola to veľká oslava plná YouTuberov na pláži.

Všetkých som poznala, len oni nepoznali mňa, samozrejme, že mal každý v ruke kameru

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Všetkých som poznala, len oni nepoznali mňa, samozrejme, že mal každý v ruke kameru. A kameroval moju prekvapenú tvár. Potom ku mne všetci, ako napríklad Lele Pons, Liza Koshy, David Dobrik, Tyler Oakley, Cameron Dallas, Colleen Ballinger, Alisha Marie, Collins Key...chodili, obímali ma a gratulovali mi. Na koniec aj Team10. A posledný bol Jake prišiel ku mne a pošepkal mi "18tku si treba užiť" dal mi pusu na líčko. Ešte pribehla Tessa a zakričala "Ideme sa baviť, toto bude najlepšia párty tohto roka" Začala som sa smiať a išla som sa baviť. Chodila som za všetkými s každým som si vymieňala kontakty, pribudlo mi ich asi 200. Naša párty sa rozpadla až niekedy nad ránom, len kvôli tomu, že prišli muži zákana a povedali, že sa ľudia sťažovali. Ale bolo to neskutočné. Keď sme prišli domov tak sme všetci poodpadávali do postelí. A kedže mal Chance manželskú postel a ja som bola trošku pod vplyvom tak som spala v posteli s ním.

Zobudili sme sa až okolo 13:00

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zobudili sme sa až okolo 13:00.😂 A všetci s bolesťou hlavy, ja som zišla do obývačky, lebo Chance ešte spal. Po mne zišiel Jake a sadol si ku mne na Gauč.
Jake: Tak ako? Opica bolí však?
Ja: Dosť /chytila som sa za hlavu.
Jake: Ale včera to bolo pecka.
Ja: Bolo to neskutočné, chcem vám strašne poďakovať, ste Topky a ja na vás v živote nezabudnem.
Jake: 😂,Ani my nezabudneme na teba.
_____
Ešte som ho objala. Potom som si išla pre Mac aby som zostrihala vlog zo včerajšej párty. No keď som prišla na môj kanál tak som tam videla asi milión upozornení. Bola som označená asi v 50vlogoch a každý mal nápis Najlepšia párty tohto roka. A na úvodnom obrázku som bola ja a moja prekvapená tvár. Iba v ten deň mi pribudlo vyše 300k subscriberov.😱
Išla som sa naraňajkovať a po raňajkách prejsť aj s kamerov. Urobila som také ďakovacie video, označila som tam všetkých, ktorý sa tam zmestili, ešte som spomenula aj moju oslavu. No keď som sa asi po hodine vrátila a išla som do izby, tak som mala izbu oblepenú plagátmi ľudí z Team10 každý si ma točil a smial sa. No mne to veľmi vtipné neprišlo. Hneď som začala tie plagáty strhávať a motať do takej veľkej gule, ktorá keď bola najväčšia tak som ju so smiechom hodila do Jakea.

Aj napriek nejakým naschválom to bol najlepší mesiac na svete

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aj napriek nejakým naschválom to bol najlepší mesiac na svete. Získala som nových kamarátov, nové zážitky, nového priateľa, nové kontakty, v podstate nový život. Na ktorý nikdy v živote nezabudnem.😪

Pobyt u YouTuberovWhere stories live. Discover now