↳3| ARCHIE ANDREWS

402 28 0
                                    

Imediat după meciul ce avea să îi aducă la regionale

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Imediat după meciul ce avea să îi aducă la regionale.

***

Archie și cu tine nu prea erați prieteni, de fapt rar vă vorbeați și totuși erai îndrăgostită de el încă din generală. În meciul din seara asta, Archie a fost lovit din partea stângă de un adversar, iar ție îți stătea gândul doar la dacă era sau nu rănit. Totuși nu aveai cum să vezi deoarece ar fi fost ciudat să întrebi așa din senin când el nici măcar nu îți știa numele.
L-ai văzut vorbind cu Veronica și Betty, care îl dojeneau pentru ceva ce de la distanță părea o vânătaie. Te-ai apropiat în fugă și te-ai băgat în fața lui.

"N/T, ce e cu tine ....„

Ți-ai dus mâna ușor pe obrazul lui, exact unde era lovitura, dar acesta s-a retras repede încă privindu-te în ochi. Mâna ta alunecase ușor în jos pe obrazul lui, însă el o prinsese și o luase în a lui.

"Nu vreau să mă vezi așa„

Parcă timpul se oprise, iar în lume erați numai voi doi. Doar tu și Archie, doar Archie și cu tine, doar voi. Inima ta o luase la goană, iar stomacul tău devenise casa a mii de fluturi ce nu aveau stare. Ochii lui parcă te țineau prinsă într-o transă, iar căldura mâinii sale te ținea în viață.

- scrisă de cherlyx

Riverdale Gif SeriesKde žijí příběhy. Začni objevovat