Capitolul 6

82 4 6
                                    


   Michell ajunge in scurt timp la fata misterioasa si la escorta ei. Nu stiu daca sunt eu , dar am un sentiment de neliniste. Da mana cu barbatul de langa el ,mai apoi intorcandu-se spre domnisoara de langa. Ramane stana de piatra si isi deschide gura in semn de un posibil "Moamaa" . Se uita catre mine si ma cheama la el. In spatele meu ma urmau Kay si Andrew nerabdatori sa vada noua bucatica de carne de pe parcela liceului Thompson.

   Ma apropii din ce in ce mai mult de cei trei, mirandu-ma de reactia lui Michell in continuare . Ma gandeam ,cum cacat sa ii placa lui o fata , mai ales ca el le ia cate o noapte si aia a fost.

   Punct ochit,punct lovit. Am ajuns langa Michell cu privirea atintita in ochii lui.

   -No, Kelam, uite aici. Este chiar cea mai spectaculoasa aparitie pe care am vazut-o pana acum. Ti-o prezint pe noua si imbunatatita ta salvatoare , Batchat.

-Scuza-ma ca intervin, zise ea cu o voce sictirita, cica a spus ca sunt salvatoarea lui? Haideti serios acum, doar m-am oprit sa ii admir Rolexul de la mana, ma durea in cur de el.

    DA! Avea dreptate. Cea mai specatculoasa aparitie . Din pacate , acest spectacol era jucat extrem de bine de catre Bahti. Nu imi place totusi atitudinea ei , trebuie sa recunosc asta . Se comporta extrem de vulgar. Ea nu era asa. Ce a patit?

   -Pa ,pa baieti! Intervine cu o usoara simplitate de data aceasta in voce . Ne mai vedem .

    Inca sunt socat , nu e posibil . Mi se pare foarte ciudat. Pe putin ciudat!
Nu inteleg cumde , cumde e asa. Chiar asa de suparata o fii? Imposibil. Un lucru nu pot sa il neg.. tipa e buna. Si e mai buna decat o stiam eu .

   Ma uit in spatele meu, mai exact in partea unde s-a indreptat Bahti. O vad miscandu-se catre intrarea liceului, intr-o leganare atractiva. Mi se pare mie sau toti saliveaza dupa ea? E a mea curci bete, ce dracu.

     Imi iau gasca si ma indrept catre prima ora. Pe usa secretariatului scolar ,observ o notificare prin care ne anunta ca orarul a fost modificat. Deoarece nu stiam de parcurgerea noilor mele ore ,merg sa imi iau lista cu orele din acea zi.

     La biroul gri ce imita lemnul, sedea o doamna cu parul prins intr-un coc , trecuta de a doua tinerete, ppate si putin irascibila. Ochii negrii , nu ii tradau emotiile , asadar , astept sa vad cum se comporta.

   -Neata doamna. Am venit in legatura cu schimbarea orarului. Puteti sa imi dati lista cu orele de azi?

  -Mda.. se pare ca asta sunt nevoita sa fac , viata de cacat. Spune-mi cum te numesti.

   Ma uit mirat la ea si cu greu ma abtin sa nu ii zic vreo doua.

    -Cucoana, de cat pasca ma-sii lucrezi in scoala asta? Chiar nu ai auzit de Kelam? Nu serios? Esti dusa? termin fraza, aplecandu-ma in stil nervos peste birou, facand contact direct cu privirea usor plictisita a secretarei.

   -Ce sa zic , acum cred ca ar trebuii sa imi fie frica sau ce? Mai degraba iti vezi de curul tau baietas.. Kelam spuneai.. uite aici ai orarul , zice si imi intinde o foaie . Poate nu ti-ar strica sa inveti sa folosesti un comportament adecvat in fata varstnicilor.

   Pufai din gura enervat de tupeul cucoanei , strang foaia in mana si ies ca un fulger din secretariat. Prima ora era cea de civica , ora asta fiind comuna cu clasa de alaturi, perfect.

   O iau pe colidorul aproximativ gol ,imi fixez privirea catre usa clasei unde aveam ora si intru fara sa mai bat.

    -Ohoo, buna domnisorule Kelam, zice profa incantata, ce onoare sa dai pe la cursuri. 

   Iau un loc in fata , aruncadu-mi privirea pe tipa de langa, vai, era Bahti. Mrrr pui sexxy. Mrr.

     -Ei bine, din moment ce suntem cu toti de fata pot sa incept subiectul proiectului de care va spuneam ora trecuta. Ei bine, in acea cutie, zice si arata spre masa, se afla 4 bebelusi inteligenti , mai exact 2 bebeluse si 2 bebelusi, zambind amuzata. Avand in vedere si faptul ca , sunteti la un curs unde participa 2 clase, din fiecare  colectiv, se vor alege cate 4 fete si respectiv 4 baieti,in total fiind 8 elevi. Cei alesi random, cu ajutorul unei aplicatii , vor fii parinti pentru o saptamana de zile , in asta va consta nota  voastra de sfarsit de an. Ei bine, sa alegem prima familie.

   -Michel si Emma, veniti aici. Voi veti primi o fata . Ray si Kimiko, voi primiti un baiat.  Kai si Tisa voi o fata. Si nu in cele din urma, Batchat si Kelam, ultima pereche de parinti, voi aveti un baiat .

   - Cee! sare Bahti ca arsa din scaun. Eu nu fac acest proiect cu blegomanul de printisor mostenitor Kelam. Oricine dar nu el. Va implor!!

   - Domnisoara Batchat, nu stiu cime va credeti sa imi contestati alegerile. Daca ai fost aleasa , vei duce aceasta actiune pana la final ,ai priceput? In alta  ordine de idei . Felicitari celor nominalizati. Asadar, voi ar trebuii sa stati cat de apropiati posibil, din moment ce bebelusul incepe sa planga , ambii parinti isi vor pune amprenta pe spatele acestuia. Il puteti hranii. Si bineinteles schimba. Sa nu va atasati prea tare de aceste papusi. Aveti grija. Nota voastra va consta de cat de bine aveti grija de aceasta papusa.

  Cu un ranjet satisfacut ,ma uit la ea. E nervoasa si se vede. Se vede graav . Mai are putin si exploadeaza. Nu cred ca Bahti se astepta la asta,dar sa imi bag, ca ma bucur enorm. Singura mea dorinta e ca fiinta aia plastificata sa planga cat mai mult , macar am o scuza sa vorbesc cu ea.

Ce cacat se intampla cu mine?

  

❌KELAM❌Where stories live. Discover now