Final 18+!!!

312 24 11
                                    

tak jo má to 3 a půl strany ve wordu a 2007 slov, jsem na sebe pyšná :-DDD doufám Tae, že se bude líbit mě osobně se ten smut moc nelíbí ale uvidíš, jinak se omlouvám, že jsem se s tím párala tak dlouho :-)

PS: NĚKTERÉ PÍSNĚ JSOU JAPONSKÉ ALE ZPÍVAJÍ JE V KOREJŠTINĚ



Tak jo, už je to tady. Poslední koncert v Americe! SHINee se pomalu připravovali a cvičili si poslední kroky, slov písní, které budou zpívat (jako by je neznali na zpaměť) a také oblečení. Zvláště Taemin, který byl za ty roky vyhlášený v trhání kalhot. Nicméně dneska bylo něco jinak. A jediný, kdo si toho všiml, byl Kim Jonghyun. Jong Taemina sledoval už od rána. Ráno u snídaně mu připadal nevyspaný a unavený, černé kruhy pod očima toho byly důkazem. Od té doby jej nenápadně sledoval, aby včas zpozoroval jakékoli změny. Do začátku koncertu zbývalo pět minut. Kluci se sešli pod podiem a věnovali si pokřik na povzbuzení. A pak to začalo. První písní bylo Everybody. Písnička společně s tanečními pohyby rozproudily dav hned od začátku a pak už se to vezlo v dobré náladě. Po páté písni Why so serious se šli chlapci do zákulisí převléct do bílého. Teď budou zpívat balady, aby si odpočinuli. Taemin ze sebe strhl oblečení, oblékl bílou košili, sako, rifle a k tomu konversky ve stejné barvě. Následně se přesunul k lahvi s vodou. Otevřel ji, nalil si vodu do dlaně a celou si ji chrstl do tváře. Bože, třeštila mu hlava!

,,Jsi v pořádku?" Minnie se otočil. Za ním stál Jong, ustaraný výraz ve tváři a ručník v ruce. S poděkováním si obličej osušil.

,,Jsi bílý, jako stěna. Je ti dobře?" zeptal se a Tae zavrtěl hlavou.

,,Nic mi není hyung. Jenom mě trochu bolí hlava." Usmál se.

,,Dobře. Měli bychom jít. Už na nás čekají." Makře kývl a s jongem se vrátili k ostatním. Minho a Key si je přeměřili zkoumavým pohledem, ale Onew jejich pozornost přesunul na koncert. Následovalo pět balad. Jejich zpěv hladil po duši a každý je hypnotizovaně pozoroval. Jong po očku sledoval maknaeho. Seděl po jeho levici, nohu přes nohu a s uvolněným výrazem ve tváři zpíval. Jeho hlas byl kouzelný. Vždycky jej za to obdivoval a právě tenhle pocit se časem změnil na něco hlubšího. Ale nechával si to pro sebe. Byl by blázen, kdyby se mu vyznal. Určitě by jej odmítl. Na to byl Minnie až moc zdvořilý a nevinný. Po poslední baladě Moon river waltz se šli opět převléct. Byli v polovině koncertu a fanoušci byli v největším nadšení. Minnie se zdál být v pořádku. Jong si oddychl. Tentokrát si oblékli černočervené uniformy s botami sahajícími po kolena. Vypadali úchvatně. Třetí část koncertu byla rychlá, svižná a energetická. Zazněly písně jako Evil, Lucifer, Ring ding dong nebo Get the treasure. A právě u téhle písně se to stalo. Nikdo to nečekal. Ani kluci, ani fanoušci. Hudba přestala hrát a nastalo hrobové ticho. To ovšem netrvalo dlouho. Jako první se probral Jong.

,,TAEMINNIE!" rozběhl se k bezvládnému tělu na podiu. Tae se ani nehnul. Hlava se mu točila, před očima se mu množily mžitky. Třeštění hlavy se mu vrátilo rychle během Lucifera. Choreografie Ring ding dong jeho bolest jenom zhoršila a přidalo se slzení očí a lehká nevolnost. A během poslední písně se mu zamlžilo před očima a síla se z jeho těla vytratila. Podlomila se mu kolena a Minnie spadl na zem. Hlasy k němu doléhaly tlumeně a než ztratil vědomí, uslyšel Jonghyuna, jak volá jeho jméno.

,,Zavolejte doktora!" zaječel do mikrofonu a kluci se dali do pohybu. Během pěti minut se přiřítil doktor, který jej prohlédl. Okamžitě zvedl mobil a zavolal sanitku. Ta přijela rychleji, než očekávali a Minnie byl odvezen do nemocnice. Pro kluky to byl šok. Ale nemohli odejít. Museli koncert dokončit. Přesto se nesl v neklidném duchu, protože se jejich myšlenky vracely k jejich maknaemu. Když dozpívali poslední píseň Sing your song, rozloučili se, v zákulisí převlékli a byli v autě dřív, než byl řekl SHINee. Měli namířeno do nemocnice. Chtěli jej vidět. Po příjezdu šli na recepci. Recepční je poslala do druhého patra na pokoj 408. Tam už na ně čekal doktor. Přivítal je zářivým úsměvem, což kluky zarazilo.

Kolabs cestou ke vztahuWhere stories live. Discover now