BÖLÜM 3 LABORATUVAR

41 9 0
                                    

Arkadaşlar bu bölümü yıldızlarsanız sevinirim.
Barış, bütün çocukları almış yatacakları yere doğru götürüyordu. Burak aniden yanında bulunan kişiye "Az önce o Karya'ya hoşgeldiniz mi dedi?"

Burak bunu anlamakta zorluk çekti "Karya da neresi?"diye içinden geçirdi. Yanında ki çocuk "Evet Burak Karya dedi. Bulunduğumuz bu yer devletin özel bir yeriymiş Amerika'da bulunan 51.bölge gibi."

Burak "Nasıl bir yer burası?"dedi. Yanındaki çocuk "Nasıl bir yer olduğunu bizde bilmiyoruz. Kimse söylemedi sorsak da söylemezler."

Barış bir anda durdu ve arkasını dönerek "Evet arkadaşlar kalacağınız yere gelmiş bulunmaktayız. Gardiyan kapıyı aç!" dedi.

Gardiyan kapıyı açarken Burak içinden buradan çıkmanın yollarını düşünüyordu.

*Kendi hücremde kalsam daha iyiydi. En azından bu adamı görmezdim, bu adam beni deli ediyor. Kendi kendime konuşmam beni rahatlatıyor. Karşımda duran kız bana mı bakıyor? Sanırsam evet bana bakıyor gidip tanışmalımıyım acaba?* diye geçirdi içinden.

Bir tane çocuk Barış'ın yanına soru sormak için gitti "Kızlar ve erkekler aynı yerde mi kalacak?"

"Odalarınız karşı karşıya olacak. Son olarak şunu ekleyeyim yarın üzerinizde deneye başlayacağız."dedi.

Barış bunu söyledikten sonra ilk buluştukları yerdeki gibi fısıldaşma başladı.

"Bu adam bizi öldürmek istiyor heralde. Burdan bir an önce kurtulup babamı aramak ve onu bulup onunla zaman geçirmek istiyorum."diye içinden geçirdi Burak.

Burak kafasında bin bir şeyle dolaşırken şimdi bu şeye nasıl adapte olacaktı. Aslında herkesin kafasında bu sorular olabilirdi.

Kapılar anormal bir şekilde yukarı doğru kalktı. Kızlar koridorun sol tarafındaki oda da kalacaklardı erkekler ise sağ tarafında. Kızlar ve erkekler kavga yapmamaları için yatakların üzerinde bulunan battaniyenin üzerinde isimleri yazıyordu.

Erkekler 5 kişi olduğundan yatakların ikisi sağ diğer ikisi sol tarafta sonuncu ise kapıdan girildiği gibi kapının karşısındaydı. Sol yanına baktığında ilk karşılaştıkları yerde konuştuğu çocuk Berk vardı. Sağ yanında tanımadığı bir kişi vardı adı battaniyenin üzerinde yazıyordu. Çocuğun adı Görkem'miş çocuk biraz ağır abi, asabi ve delice birine benziyordu.

Burak "Bu karşımda ki çocukta kim? battaniyenin üzerinde Ahmet yazıyor. Bu çocuk manyak birine benziyor. Yakında hepsiyle tanışırım nasıl olsa. Acaba yarın bize nasıl birşey yapacaklar?" diye içinden geçirdi.

Burak sol koluna baktığında saatini bulamadı. Bulamayınca etrafına bakmaya başlamıştı sağ tarafına baktığında karşısında griye benzeyen duvar vardı. Sol tarafına baktığında metalden yapılmış bir komodin vardı. Üzerinde biraz tombul yuvarlak bir saat vardı saate baktı epey bir geç olduğunu anladıktan sonra yatmak için üzerini değiştirdi. Üzerini değiştirdikten sonra yatağının yanına giderken çocuklara seslendi ve "Çocuklar siz yatmıyor musunuz?"

Çocuklar teker teker "Az sonra yatarız" demişti. Çocuklar uyuduktan 2-3 saat sonra Burak aniden yataktan fırlayarak "Annemi götürmeyin!"diye bağırmıştı.

Burak'ın bağırmasıyla odadaki herkes uyanmıştı gardiyanlar içeri koşturur bir şekilde içeri girdi. "Kim bağırdı öyle?"demişlerdi.

Burak "Ben bağırdım kabus gördüm galiba ama ne gördüğümü hatırlamıyorum."

Burak uyandığı için tekrar aynı şeyleri görmemek için uyumamıştı. Sol tarafında bulunan komodindeki saate bakarak saatin 6.17 olduğunu gördükten sonra yatmak istemedi. Gardiyanların ne zaman uyandıracağını bilmiyordu. Görkem'in yanındaki çocuk "Burak uyumayacak mısın?"demişti.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 01, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

KARYAWhere stories live. Discover now