Diyara Gidiş

368 14 11
                                    

""""""""""Multimedia poyraz var."""""""

Uzun zaman aradan sonra yeni bölüm geldi arkadaşlar sonda iki sorum var cevaplarsanız sevinirim.İyi okumalar ...

CERENİN AĞZINDAN

Vazo yere düştü ve parçalandı.Çıkan ses yüzünden kapıya döndüler.Ben hala şok halimle duruyorum.Kenarda olduğum için görülmüyorum.Koşarak kapıya geldiler.Beni görünce Hüsnü Hoca
"Sen bizi mı dinliyordun?"dedi.Hemen cevap verdim.
"Tek sorun bu yani öyle mi hocam gözlerimin gri olmasında ve benim bunu bilmememde hiç bir sorun yok"

Merakla ve sinirle bakıyordum.Ceren abla ,Umut abi , Merve ve Ümriye teyzede benim bağrışımdan ve vazonun yere düşme sesinden dolayı geldiler herhalde.

Hüsnü Hoca "gelin oturun artık saklıyacak birşey kalmadı anlatalım bari" dedi. Herkes oturdu. Hüsnü Hoca bana dönerek "artık burada kalamazsın"
Hemen "niye?" Diye sordum.

"Çünkü sen aslında insan degilsin.Nasıl anlatayım. Hani okuduğun masallardaki özel güçlüler varya onlardansın.Bunlarda anne baban değiller.Zaten biliyorsun.Senin anne babanın kim olduğunu henüz bulamadık.Bizde o diyarda yaşıyoruz.Poyrazla beni senin gibileri oraya götürmek için yolladılar.Seninde insanlardan dolayı farkedildiginden gitmen lazım.Hemen şimdi"

Tamam bu kadarı fazla "ben hiç bir yere gitmiyorum"
"Ne demek gitmiyorum" diye çıkıştı Hüsnü Hoca.Hemen ardından iç sesimde "salak sen hep onlar gibi olmak istemedin mı?Al sana fırsat" iç sesimi susturdum.
Tamam haklıydı bu sefer iç sesim hep bir gücüm olsun istemiştim.
Tamam gidicektim ama gücümün ne olduğunu merak ediyordum."Benim yeteneğim gücüm ne ?"
"Hızlı koşmak anlamışsındır zaten Fazlasıyla hızlı koşuyorsun gözlerinin gri olmasında bundan geliyor çok hızlı koştuğunda renk değiştiriyor"

Demek yeteneğim buydu.iyi güzel."Hadi şimdi hazırlan hemen gidiyoruz."
Odama gittim.Bavulumu hazırladım.Biraz ağır olmuştu.Zorla indirmeye çalışırken Poyraz gördü."alıyım mı? Yardıma ihtiyacın var gibi duruyor "
Hemen "evet" dedim."sağol"

"Aslında orda bu kadar şeye ihtiyacın olmayacak"
"Nasıl yani?"
"Orda istemeyeceğin kadar çok giysi var.Hemde senin bedeninde sıkıntı etme yani"
Ne kadar fazla olabilir diye düşünmeye başladım.Miktarını düşünüyordum.Bir koca dolap olabilirdi herhalde.
Düşünürken aklıma birşey daha geldi.

Biz nasıl ve nereye gidicektim?Hüsnü hocanın yanına gidip "hocam biz nasıl ve nereye gidicez?"

"Gidiceğimiz yerin ismini daha sonra öğreneceksin nasıl gidiceğimizi de şimdi öğrenirsin hadi dışarı çıkalım."

Beni iki soruyla da baş başa bıraktı.
Kapıdan dışarı çıktı.Hüsnü hoca durdu etrafa baktı.Cebinden birşey çıkardı.birşeyler söyledi.Önünde yuvarlak dönen bir şey oluştu.Kitaplardan okuduğum kadarıyla diyardan diyara aktaran kapı olmalıydı.Gözlerim iri iri açıldı.Hüsnü hoca "vedalaştı" dedi.Evet tabi beni büyüten ailemi unuttum.Hemen onlarla vedalaştı müdür.Gitme kal der gibi bakıyorlardı.Ama gitmem gerektiğini herkes biliyordu.Hüsnü hoca "şimdi bunun içine gireceğiz ve gideceğiz " dedi kolay bir şeymiş gibi benim şuan heyecandan öldüğümü bilmiyordu.

Ama yinede kafamı salladım evet anlamında .Herkese el salladım.İlk poyraz girdi.Döne döne içinde ortalıktan kayboldu.Hüsnü hoca sıra sende dedi.Korkarakta olsa içeri girdim . Dönmeye başladım.Hemde çok fazla miğdem bulanıyordu.Sanırım bu şey bitmeden kusacağım.Derken bir yere düştüm sanki gözlerimi kapatmıştım çünkü bir süre sonra. Gözlerimi korkarak açtım.Çimlere düştüm.Ne yani normal bir yere mı geldik yoksa ben mı yanlış yere geldim.Bir baktım yanıma biri düştü.bu Hüsnü hocaydı.Demek doğru yere gelmiştim.
Kafamı kaldırıp baktım. Küçük dilimi yutuyordum. Herkes bize bakıyordu ejderhasından kanatlı canavarına kadar.Hemwn Hüsnü hocaya döndüm."diyara hoşgeldin " dedi.

Ben hayla şoktaydım.Hüsnü hoca kalktı ve bana elini uzattı.Kendime gelip elini tuttum ve kalktım.Aslında ürkütücü görünseler de sıcak kanlıydılar.Hüsnü hoca "beni takip et"
Onu takip etmeye başladım.Burda bir sürü kule vardı.En küçük gri şirin ve mükemmel olan bir kuleye doğru gidiyorduk demek ben orada kalacaktır.İçine girdiğimizde çok kişi yoktu.

Hüsnü Hoca merdivenlerden çıkarkmaya başladı.Bende takip ediyordum.Duramadım ve sordum
"Bu kule neden bu kadar boş ?"
"Çünkü hızlı koşanlar grubundaaz kişi var.15 falandır herhalde."

Bu şimdi.di iyi birşey mıydı kötü birşey miydi anlamadım.Hüsnü hoca bir odaya girdi.
"Ha bu arada senin adın Ceylan değil Arianna "

Dedi ve gitti.Niye ya ismim niye değişiyor?Aslında bu isimde iyiymiş.Odada koca bir dolap vardı altın işlemeli beyaz.Tutup açma yeri falan da altındı.Odadaki bütün mobilyalar öyleydi.Açtığımda şok geçirdim.Boş bekliyordum ama içi kıyafet doluydu.Kıyafetlerde normal değildi.Bunlar mükemmeldi.Bunlardan birini hemen gitmeliyim.Mor bir takımı seçtim.Dar yapışan bir alt ve sadece sütyenden olan bir üst çok dikkat çekiyordu ama güzeldi.Bu kıyafetlere benim gibi fiziği olan biri giymeliydi.Tada daha şişmanı zayıflara olmazdı.Çok büyük olmasa da dikkat çeken bir popom ince belim ve orta kalınlıkta bacaklarım vardı.Çok güzel olmuştum saçımıda saldım.Masanın üstünde duran her yeri  altın olan tarağı aldım ve saçımı tarafım.Birazcıkta renk katmak için kıyafetimle aynı renk mor rujumu sürdüm.Sanırım bu kadar yeterliydi.

Kapıdan çıktım ve geldiğimiz yönü takip ederek kaleden çıktım.Erkeklerin bana baktığını farkedebiliyordum.Burada bütün kızlar böyle giyiniyorlardı.Girişken olduğum için hemen alışıyordum.Bir grup valeybol oynuyordu.Ciden çok güzel oynuyorlardı.Hepdi yetenekli ve güzel/yakışıklı oluyorlardı.Burda tipsiz insan yoktu.Hüsnü hocanın bile gideri vardı.Sanırım Merve burayı görse ölürdü.Her günümüz böyle boş geçiyorsa mükemmel çünkü ben tam bir boş gezen in boş kalfasıyımdır.Bir kız bana yaklaşmaya başladı .Benden hoşlanmadığı kesindi.

Kulağıma eğilerek "burası her gün böyle değil sen geldin diye akşam parti vardır serbestisi.Yoksa her gün eğitim var.Ha bide seni sevmedim ayağını denk al.

Havalı havalı gitti ay senin havanı yesinler çokta fifi.Savaşsa savaş sıkıntı yok.Sesiz kalacağımı falan sanıyor herhalde.Ve bu üç olmuştu.Hüsnü hoca Poyraz ve bu Üç oldu aklımı oluyor gibiler.

Eğitim dedi ne eğitimi ki bunu öğrenmeliyim.Birde parti var dedi ne partisi ya.Hemen giyecek birşey bakmam lazım.Hem odama gittim.Büyük bir şok yaşadım.Bu gıcık fazla olmaya başlamıştı.Odamı dağıtıyordu. 

"Sen ne yaptığını sanıyorsun?" Diye bağırdığımda bana döndü.

Evet arkadaşlar bölüm bu kadar çok gıcığım biliyorum.:-D:-):-)

Sorular

-Sizce burada ne olacak ?

-Ceylanın yani Ariannanın yeni ismi nasıl olmuş değiştiriyor mı kalsın mı?

-Ariannanın(Ceylan) gittiği diyarın ismi ne olmalı?

Önerilerinizi yazın.Beğenmeyi unutmayın.
Not:Her hafta bir bölüm gelecektir.Beğenilerinize de bağlı.

Sihirli KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin