merhaba arkadaşlar multimedia selin ve ceyhun

106 5 0
                                    

Olayın ardından tam bir hafta geçmişti ama ben hala etkisini yaşıyordum bi an gerçekten ceyhun beni kurtaramayacak diye düşünmeye başlamıştım ama ben o gece olanları yaşarken bile ceyhun bana saf sevgisini bana vermişken o akşam o pezevenge engel olamayacağım ve bunu bozacak diye o kadar korkmuştum ki sevgiye ihanet etmek çok kötü bişey ama o bunu yapsaydı ihanet etmiş olmayacaktım sonuçta kendim istemiyodum ama yapmasının düşüncesi bile beni mahvediyo konuşamayacak hale geliyodum daldığım düşüncelerimden abimin sesi ile çıktım "bitanem iyi misin? Kaç gündür böyle olman canımı sıkıyo o şerefsiz pezeveng cezasını çekti yeter artık " abimlere tatildeyken hicbirsey söylememiştik çünkü tatillerini mahvetmek istemiyordum. Abim gelip olayları öğrenince deliye dönmüştü resmen ama onu da sakinlestirebilmistik "iyiyim abicim sadece biraz başım agriyo" dedim ve abime biraz daha sokuldum saçlarımı oksarken o kadar güvende hissediyordum ki "abicim istersen ece seni odana çıkarsın biraz dinlen" dedi ve  başımı olumlu anlamda salladım ece ile birlikte odaya giderken ceyhun'un yanağına ufak bi öpücük bıraktım sevdiğim adam ne güzel de seviyosun öyle. Odaya girdiğimizde ece bana sıkıca sarıldı ve "yaşadığın şeyler hiç kolay değil biliyorum ama birlikte atlaticaz beni abinin sevgilisi olarak değil de arkadaş gibi görmeni çok isterim" dedi bu kız o kadar şefkatli biriydi ki abime onunla sevgili olduğu için minnet duyuyordum kollarımı bende ona sıkıca sardım ve "evet atlatacağım ve sende benim abimin sevgilisi olarak değil olmayan ablamın yerini doldurup yanımda olacaksın" dedim ve ayrıldık sonra ben yatağa uzandım ve üstümü örtüp başıma ufak bir öpücük kondurup odadan çıktı. Yorgun olduğum için nefes alma seslerimi dinleyerek uykuya daldım.

CEYHUN'DAN
Evet biliyordum benim hatunum güçlü bir kızdı ve bunu da anlatabilecek güçte olduğunu o gecenin sabahı bana 'o durumdayken seni düşündüm eğer o pislik dediğini yapsaydı senin yüzüne nasıl bakardım sen bana saf duygular beslerken o pisliğin bunları kirletebilecegini düşündüm ve öldüm nefes alamadım seni seviyorum iyiki benimsin' deyip sarilmisti işte gerçek duygular buydu en kötü anında bile kendini değil ömrünü paylaşacağın insanı düşünurdun. O pislik pezevengi öldürdüğüm için hiç mi hiç pişman değildim yine olsa yine yapardım sevdiğim kadının kılına zarar gelse acısını ben çekerdim.

Selinden

Ceyhun ile gezerken birden bir sokağa girdik ve burası çok ıssız bir sokaktı birden ceyhunun çekilmesi ile arkamı döndüm ceyhun iki adam tarfildan tutulmuş ve başına silah dayatılmıştı şaşkınlıktan gözlerim büyürken "CEYHUNN!" diye bagirmamla arkadan beni taciz eden adam geldi ve gür bi kahkaha atıp "nooldu sevgilin seni bu sefer kurtaramayacak mı?" Dedi iğrendiğim hatta yoğun bi nefret duyduğum sesi ile "lan Piç bırak lan olmedin mi sen kim kurtardı lan bunu ben sana o kadar işkence yaptım hele seline birşey yap senin sülalenin rahat bırakmam oğlum"  dedi haykırarak ben ise dizlerimin üstüne çökmüş agliyordum adamın gözleri beni bulduğunda "elveda de sevgiline" dedi ve bu işareti ile adamları götürmesi için işaret yaptı yerden hızla kalkıp aglaya aglaya ceyhuna kostum "BIRAKIN lütfen lütfen götürmeyin ceyhun sevgilim lütfen durun ben ölürüm onsuz CEYHUN" herşeye rağmen ceyhun arabaya götürdüler ve tam binecekken "seni seviyorum " diye bağırdı ve ben yere düşüp "bende aptal adam bende seni çok seviyorum" dedim bağırarak ağlarken "Ayy çok Üzüldüm " deyip yanıma gelip bileğimden tutup beni kaldırdı "evett şimdi çok beklediğimiz an geldi benim oluyosun" dedi ağlamam daha çok artarken "LÜTFEN LÜTFEN BIRAK GİDEYİM " diye bağırıyordum ama sanki beni duymuyomus gibi yürümeye devam ediyodu "Selin selin uyan aşkım uyan bebeğim" kolumdan dürtülmem ile uyandım ve hemen ceyhun'a sarıldım "c-cok kötüydü ceyhun çok nolur bırakma beni nolur" dedim ağlarken "şşşt asla asla bırakmam seni bak hem o öldü yok artık nolur hayatım nolur biraz rahatla" dedi beni sakinleştirmeye çalışırken "ölmemişti ceyhun gördüm onu" dedim "hatunum canım sadece bi kabus atlaticaz aşkım bunuda atlaticaz geçti" dedi ve sonra benden ayrılıp alnımdan öptü "hadi hazırlan seni bir yere götürmek istiyorum" dedi ve kalkıp odadan çıktı. Ne kadar kötü bi kabustu öyle sevdiğim adam gözümün önünde neresi olduğunu bilmediğim bi yere götürülüyo ve ben yalvarmaktan başka hiçbişey yapamıyorum off neyse şuan bunu düşünmek istemiyorum. Altıma kot bi şort üstüme beyaz bi göbekten tişört ve üstüme de pudra pembesi bi hırka aldım ve aşağıya indim ceyhun koltukta oturmuş beni bekliyodu üstüne gri bi tişört altına ise kot bi pantolon giyinmisti ve çok şahane duruyodu benim sevgilim ikimizde beyaz spor ayakkabı giyinmistik neden bilmiyorum ama böyle bazı seylerimizin aynı olmasına ikimiz de bayılıyoduk.

 Altıma kot bi şort üstüme beyaz bi göbekten tişört ve üstüme de pudra pembesi bi hırka aldım ve aşağıya indim ceyhun koltukta oturmuş beni bekliyodu üstüne gri bi tişört altına ise kot bi pantolon giyinmisti ve çok şahane duruyodu benim sevgilim ...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


"Abimler nerde aşkım " diye sordum ceyhun'a karşı "bahçedeler hadi haber verip çıkalım hatun" dedi ve birlikte bahçeye doğru ilerlemeye başladık bahçeye girdiğimizde Abim ve ece  birlikte hamakta uzanıyodu ve oldukça tatlı gözüküyorlar "abicim biz çıkıyoruz " dedim ve ikiside aynı anda bizi fark edip doğruldular Abim yanıma gelip anlımı öptü ve "tamam meleğim görüşürüz" dedi eceye de el salladıktan sonra arabaya doğru yürümeye başladık arabaya bindik ve yola koyulduk. "Aşkım susuyorum susuyorum ama bu şort ne ben sana giyinme dedikçe inadıma mı yapıyosun" dedi bende yavru köpek bakışlarımı ona atıp "aşkım sen yanımdasın kim bakmaya cesaret eder ki" dedim evet ceyhun'un tabikide hoşuna gitti ve "doğru diyosun ama giyme böyle şeyler hoşuma gitmiyo ikimiz baş başa oluruz o ayrı" diyip sırıttı bende gülerek yanağına yavaşça  vurdum elimi tutup öptü ve kendi eline kenetledi ve geleceğimiz  yere geldiğimiz için arabayı durdurdu ve aşağı inip yanıma geldi elini belime koyup ilerlemeye başladı. Geldiğimiz yer ceyhun'ların şirketinin teras katıydı bi hamak ve battaniye vardı "aşkım burda mı uyuyucaz?" Dedim ona bakarak "evet aşkım burda birlikte istediğimizi yapıp uyuycaz" dedi.

 Geldiğimiz yer ceyhun'ların şirketinin teras katıydı bi hamak ve battaniye vardı "aşkım burda mı uyuyucaz?" Dedim ona bakarak "evet aşkım burda birlikte istediğimizi yapıp uyuycaz" dedi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ve elimden tutup beni hamağa doğru götürmeye başladı. Hamağa geldiğimizde ilk o uzandı ve bende onun üstüne uzandım telefon sesiyle irkildik çalan ceyhun'un telefonuydu telefonu cebinden çıkarıp açtı ve duyduğu şey ile telefon elinden düştü ve yüzü bembeyaz oldu.

Arkadaşlar kusura bakmayın biraz kısa oldu.
Acaba ceyhun ne duydu?
Vote ve yorumlarınızı bekliyorum..😘

HATUN Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin