05

320 184 15
                                    

Bölümler daha düzenlenmemiş tır yanlışlar olursa özür dilerim . Kitap final onunca bölümler düzenlenecektir

★★★★★★★★★

5. Bölüm

O günden sonra iki hafta geçmişti ve hiç bir aksilik olmamıştı. bugün Sude aşkım hasta olduğu için okula gelmemişti .  kendimi tek başıma çölde gibi hissediyordum.
Ha şu müdür ile baya bir iyi anlaştık ha arkadaş bile olduk sayılırız. Bir birimize espiri yapıp. Şakasına  birbirimize vuruyoruz ve bize birşey demiyor sadece gülüyor. Geçen bize bir espiri yaptı. Yerin dibine girmek istedim.

" Geçen bir parfüm aldım " dedi sanki çok önemli bir iş yapıyormuş gibi heyecanla anlatırken.

"  Hmm "

" Kokuyordu çöpe attım . Jajajajajsaj " Sude ile birbirimize bakıp zoraki gülmeye çalıştık . Bu adamın ruh sağlığını bence biz bozmadık kesin bu doğuştan böyle.

" Neyse hocam çok güldük. Ders başlar görüşürüz ! " Güney hoca sudeye başını salladı.

Bizde derse girdik

Kapıyı çaldım. Ses gelmedi! Çaldım gelmedi , çaldım gelmedi

" Hocam öldünüzmü  lan " içeri pat diye direk girerken masada oturun güney hoca ve bir tane taş gibi çocuk. Vay anasını analar neler doğuruyor.

" ERİN! "

" HOCAM! "

" ERİN! "

" HOCAM! "

" ERİN!"

" HOC-" lafımızı oradaki mücevher çocuk bozdu.

" Eee susun! Abi ben bu okulda okuycam."

Abo! Bunlar kardeşimi. Vay anasını. Bunu hemen sudeye yetiştirmem lazım.

" Eyvallah koçum! Kayıtlara başladım bile " deyip bilgisayara birşeyler yazmaya başladı.

" Eee erin otursana? " Güney hocanın sesi ile birlikte mücevherin karşısına oturdum.  O sırada güney hoca konuşmaya başladı

" Erin bu benim erkek kardeşim. Senden bir yaş büyük ama bı sene kendisi hazırlıklı okudu " başımı salladım ve mücevhere dönüp

" Memnun oldum ben erin! "

" Poyraz "

Elimi sıkmamıştı ay götüm.

" Neyse hocam ben gidiyim. Nasılsınız diye gelmiştim. Saten zil çaldı "

Güney hoca bana birşey demez iken bilgisayar ile birşeyler yapmaya devam etti

" Hah! Oldu. " Yerimden korkuyla sıçradım  " Poyraz seni Erinlerin sınıfına aldım. İstersen beraber gidin. Bugün Erinin den kullanırsın kağıt kalemi "

Oda ayağa kalkıp kapıdan dışarı çıktı. Bende güney hocaya el sallayıp arkasından yürüdüm. Aramızda iki adımlık yer vardı. Sınıfa giderken ayakabımın kuru kafa Zinciri dikkatimi çekti. Bu bu kadar guzelmiyidi ya!

O sırada poyraz durunca ona çarptım. Sırtı o kadar kuvvetliydi ki burnum kırıldı. Tam geri düşecekken o elleri bedenimi sardı ve dudağıma yaklaşmaya başladı!! Dermisim. Tabiki öyle birşey olmadı o durunca yanından geçip yürümeye devam ettim.

Sınafa girdikten bir kaç dakka sonra o girdi. Sınıf poyrazı görünce birden sevindi. Bazı erkekler gelip hoşgeldin felan diyorlardı. Tanıya bilirlerdi yani müdürün kardeşi sonuçta. Boş sıra varmı diye baktığımda bir tane kızın ve benim yanımın boş olduğunu gördüm.  Saten gelmemişti o kızın yanına oturmuştu. Aha kesin beni ilk günden akıl sorunu olan bir kız sanmıştı kesin ya kesin. Neydi Erinin suçu .

' o Fatmagül deyilmi '

Sen sus iç ses

Hoca girip ders anlattırken ben ayakkabının zınzırındeki  kuru kafa sembolünü koparmaya çalışıyordum.  En sonunda sinirlenip ayağımı kendime çekip  ağzımla koparmaya çalıştım.

" Erin ne yapıyorsun. " Hocanın sesi ile herkes bana baktı ayağımı yerden indirip.

" Hic hocam. Ayakkabıların tadı nasıl diye merek ettimişimdir. Kısmet bugüne " siniftakiler gülmeye başlayınca gözüm poyraza takıldı. Gamzesimi vardı ulan onun. Bide gülünce gözleri kısılıyor. Ciddi ciddi çok güzeldi bu hali.

" Anladım güzelmi bari ? " hocanın sorusuna şaşırsamda bozuntuya vermedim.

" Siz geldiğiniz için yarıda kaldı hocam "

" Tamam şimdi derste yeme teneffüsde yersin "  hoca bile mizahşor ulan.

" Peki hocam "

Herşey sıkıcı neden? Çünkü

Sude yokkkkk

Sudenin evine uğramadan önce bakkala ugradım .  İki paket 6 lı olanlardan danino. Çilekli ve limonlu soda. İki karam. Hazır patlamış mısır alıp evin yolunu tuttum. Anneme  sudelerde kalacağımı haber verdim girerken 

**********

Ya valla çok kısa yazıyorum biliyorum ama valla elimden gelen bu

Ama her gün bölüm atıyorum ona sayın

Sizi seviyorum 😘

Cümlemize Sevgili Where stories live. Discover now