çatışma - 2

84 3 0
                                    

Harry 2. Yılında öğrendiği cisimlenmeyi kullanarak yatakhaneye geri döndü. Evet hogwarts'a cisimlenebiliyordu.izni olmamasına rağmen . Ortak salona indi kapıya doğru yürüdü. Ona seslenen ron ve hermione 'yi duymazdan geldi . Bahçeye çıktı ve şamarcı söğüte yaklaştı. Geçitte hızla koşmaya başladı. Çok geçmeden baraka 'ya ulaştı. Oklarını ve yayını alarak güçlü bir görünmezlik büyüsüyle gizledi. Her zaman yedekte duran tamir etmeyi başardığı nimbus 2000'i  aldı. Ve barakanın penceresinden atladı. Hızla uçmaya başladı. Dumbledore çoktan okula varmıştır diye düşündü.
Acele etti. Daha çok işi vardı. 7. Kat koridorunun penceresinden içeri daldı. Neyse ki kimse yoktu. Süpürgeyi bırakarak merdivenlere koştu. 1 . Kata indi ve aynı hızla myrtle ın tuvaletine daldı. Öğlen yemeği vakti olması işine geliyordu. Açıl diye tısladı hemen ve delikten aşağı atlayıverdi.

Basiliskin yanındaydı tekrar. Okları çıkardı ve zehri sürmeye başladı.
Sözde gryffindorlu ama ruhunda slytherinliydi. Kabullenmişti artık.
Gryffindorlu olması bir laftan ibaretti . Şapka seçilmiş kişiyi kıramamıştı sadece. Bir daha seçme olsa itiraz etmeyeceğinden emindi harry.

Harry potter fanfictionWhere stories live. Discover now