FINAL

292 25 6
                                    

Va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine in aceste luni in care am postat la aceasta carte. A fost inceputa pe 30 august 2016, iar astazi, 26 martie 2017 o inchei. A fost minunat sa vad ca sunt atat de multe persoane interesate de cultura japoneza.
Va multumesc pentru cele 15k+ lecturi, 3k+ voturi si 325+ comentarii care s-au facut pana la ora actuala. Sunt sigura ca se vor inmulti in viitor. Mi-a placut mult sa va citesc comentariile si reactiile, mi-a placut sa aflu lucruri noi odata cu voi si, mai ales, mi-a placut ca am contribuit la bagajul vostru de cultura generala, cat si la al meu.
Trebuie sa va spun ca atunci cand am inceput aceasta carte am avut in minte un proiect mai mare, numit Around the world, in care as fi postat o serie de carti cu facts despre diferite tari. Acum nu stiu daca sa mai fac asta, avand in vedere ca atunci aveam doar doua carti publicate si acum am vreo 10 =))
Revenind, va multumesc mult pentru tot suportul acordat, pentru incurajarile primite si pentru ca ati citit si votat fiecare capitol al acestei carti.

Cu multa dragoste, Malineia.

Japonia (facts)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum