Bejelentés

4.5K 26 2
                                    

Sziasztok!
Mint az előző részben is említettem, szeretnék veletek egy hírt megosztani. Nagyon nehéz volt ezt a döntést meghoznom, és sokat agyaltam azon, mi legyen ezzel az irománnyal. Nos, arra jutottam, hogy ezt a rövidke történetet abba hagyom. Nagy fába vágtam a fejszét bevallom, és mostanság rengeteg ilyesfajta történetet lehet olvasni bármely oldalon, blogon. Minden ilyen történetnek ugyan az a célja, az alaptémája, a stílusa, a mondandója. Rengeteg ilyen történetet olvastam már jómagam is, és gondoltam énis kipróbálom magam ebben a műfajban. Az, hogy mennyire lett kidolgozva, részletezve az egész, azt most ne vegyük figyelembe. Megírtam ugyan azt, amit már 100 ember, csak más-más bele épített sztorival. Nagyon szerettem írni ezt a művet, azért, mert engem szórakoztatott ez az egész, miközben írtam.
Vissza olvasva az egészet, nem lett valami elképesztő dolog belőle, de legalább megpróbáltam. Nem tudok olyan tökéletesen írni, mint a már ma milliók által ismert Anna Todd, aki itt, wattpadon kezdte el írni a híres After című könyvsorozatot. Ezer százalékban biztos vagyok benne, hogy ő is ugyan azokon ment keresztül, mint mi, és rengeteget küzdött a mai sikeréért.

Visszatérve, a másik ok, hogy abba hagyom ezt a történetet, hogy nem mozgat meg jelenleg ez a téma. Nem tudok mit írni, nincs türelmem hozzá. Nem az én műfajom. Mostantól inkább olvasok ilyen műveket, minthogy én írjak.
Akinek pedig tetszett a 'próbálkozásom', köszönöm, hogy eddig itt voltatok mellettem, és olvastátok ezt a sztorit. Köszönöm a sok, kedves és biztató kommentet. Persze a negatívokat is. Nem minden embernek tetszhet valami, sőt. Ismerve magam, nagyon megválogatom a könyveket, és az elmúlt egy évben nagy csalódásomra, egyre kevesebb jó könyvet találok. Lehet velem van a baj, sőt, szinte biztos, hisz rengeteg remekmű van a világon, csak épp nem az én ízlésem. Ilyen vagyok.💁
Köszönöm azoknak az embereknek, akik támogattak ebben engem, és az olvasóknak is, hogy eddig kitartottak mellettem.
De térjünk a lényegre.
Elhatároztam egy elég komoly dolgot, amiről régóta ábrándozom. Ez pedig nem más, mint kiadni egy művem, mint könyvet. Gondoltam először itt Az élő halott-ra, de úgy érzem, az a történet még nem áll készen egy ekkora feladatra. Még kissé fejletlen.
A Végleg itthon című irományom tervezem komolyabbra, amit szeretnék egyszer kiadni. És ha tényleg ki szeretném adni, komoly munkát kell bele fektetnem, és csak arra koncentrálnom. Ezért is hagyom most abba ezt a történetet.
Viszont, egyszer szeretném átdolgozni; részletesebben és befejezetten megírni.
Köszönöm mindenkinek ezt a sok jó élményt, ezt a rengeteg olvasót, és mondhatni mindent.
Megértéseteket kérem, és bocsánat, amiért ennyire türelmetlen vagyok, hogy nem tartottam ki ez a sztori mellett. De a jövőben természetesen az átdolgozott művet meg szeretném valósítani.
Köszönök mégegyszer mindent, és remélem, ezzel a pár résszel boldogabbá tettem a mindennapjaitokat. 😊

xxRegina

***U.i.: Végül eldöntöttem véglegesen, melyik sztorim írom meg komolyabban, és egy teljesen új sztorival rukkolok elő nektek. Remélem elnyeri a tetszéseteket. 😊
xxRegina

Adult story Where stories live. Discover now