Cover - The King Of The Lost Towel

75 18 9
                                    

Deze cover was voor de vorige ronde van Woordentovenaar (intussen zijn we al een ronde verder maar ik was vergeten deze online te zetten)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Deze cover was voor de vorige ronde van Woordentovenaar (intussen zijn we al een ronde verder maar ik was vergeten deze online te zetten). Ik had zo veel stress, want ik was eigenlijk al te laat met inleveren en die dag had ik het ontzettend druk, dus ik heb dit in een half uur in elkaar moeten flansen. Ik had gedacht dat ik er uit zou liggen omdat het zeker niet het beste was wat ik kon doen en er zitten héél veel schoonheidsfoutjes in door de haast, maar mijn punten waren goed genoeg, dus YAY.
(Mijn cover voor de volgende ronde zal ik over morgen of overmorgen of zo online zetten. Die heb ik namelijk gisteren gemaakt en ingeleverd omdat ik me echt even niet meer kon focussen op leren. Het is alleen nog even wachten op mijn punten voor die cover... SPANNEND.)

Credits:
Textures/afbeeldingen:
~ Pixabay
~ Google Images

Colourings:
~ Zelf enkele gekleurde overlay-lagen eroverheen gegooid

Fonts:
~ Arial Black

Brushes:
~ Arrow brushes (Ik heb ze van één of andere site, maar ik weet echt niet meer welke. Sorry...)

~ Anne

Anne's Graphic Portfolio #Wattics2017Where stories live. Discover now