Oproep voor wie Android (Samsung, LG etc.) gebruikt!

50 7 18
                                    

Hallo,

Ik heb een oproep voor wie Android (Samsung, LG etc.) gebruikt! Als je iets anders gebruikt mag je natuurlijk ook helpen!

Welke apps gebruiken jullie om je cover te maken en naar de goede maat te krijgen? Laat het alsjeblieft weten in een reactie onder dit hoofdstuk! Als je een tutorial kunt maken en het via berichten in privé kan sturen naar mij, zou dat heel erg helpen voor de deelnemers die Android gebruiken! Ik vraag dit jullie omdat ik geen Android heb, maar iOS, ik kan niets voor de deelnemers betekenen qua tutorials voor Android!

Als jullie willen helpen heb ik nog een paar vragen om het beste resultaat te krijgen hiermee!

1. Wat voor apparaat heb je? (Bijv. een Samsung Galaxy S5 mini, Sony Xperia etc.)
2. Welke software gebruik je? (Android, iOS etc.)
3. Welke app(s) gebruik je om covers te maken en te resizen?
4. Heb je nog opslagruimte/ GB vrij om een of meerdere apps te helpen uitproberen? (Alleen als je het ook zelf wilt!)
5. Heb je nog iets anders te vermelden wat ik moet weten?

Je mag dit zowel in de reacties als in berichten in privé sturen!

(Ik kan proberen en ik wil wel uitproberen voor Android etc., maar ik heb Apple, ik kan niets voor Android of Windows downloaden. Als jij dat wel hebt en je wilt helpen mag je het uitproberen en je stappen beschrijven met wat je hebt gebruikt in bericht via privé, ik credit je altijd.)

Meerdere hebben gevraagd of ik voor Android ook tutorials kan maken, ik kan het niet zelf zoals ik hierboven uit heb gelegd, vandaar dat ik jullie oproep om te helpen!

Als er iets onduidelijk is kun je het altijd zeggen, dan probeer ik je te helpen tot je het begrijpt en als er iets in het hoofdstuk onduidelijk is, pas ik dat aan! :)

Met vriendelijke groet,

Cover Wedstrijden NL

[AFGELOPEN] Maart 2017 ⥄ CoverwedstrijdWhere stories live. Discover now