GİRİŞ

12 1 0
                                        


MAYIS 2015

ADEN:

Saat gecenin ikisi ve ben sol elimle klozete sağ elimle de Tuğba'ya tutunmuş bir vaziyette kusmakla meşguldüm.Midem boşalana kadar kustuktan sonra Tuğba'nın yardımıyla banyodaki küçük mor tabureye oturdum.Birden içimde garip bir boşluk oluştu. Tuğba'nın bana o incecik sesiyle cırlaması ile içimde oluşan garip bir boşluğun gelmesiyle gitmesi bir oldu.

TUĞBA:

'' Eh be Aden, ben sana demedim mi az iç diye uydun o Toprak zibidisi ne tabi .Beyefendi uyurken ben burada senin kusmuğunla uğraşıyorum.''Tüm gece zıkkımlandın.

ADEN:

Offff Tuğba sen o demo sürümü beyninle bana akıl verme istersen, bu arada sesinin ne kadar rahatsız edici olduğunu fark et artık kafam davul gibi çok yorgunum ,seninle laf dalaşına girmeyeceğim .Ne olur üstüme gelme.

TUĞBA:

İyi be tamam sustum ne halin varsa gör.Seni düşünende kabahat zaten.

Tuğbay'la küçük bir münakaşadan sonra bizimkileri uyandırmadan sessizce benim odama geçiş yaptık.Tuğba benim doğum günü partimden sonra bizde kalabilmek için Fatih Amcadan yalvar yakar izin kopara bildik.Tuğba'ya benim pijamalarım dan verdikten sonra bende üzerimdeki kiraz rengi elbisemi çıkarıp doğum günümde çekindiğimiz fotoğraflara baktıktan sonra kendimi yatağımın yumuşak kollarına bıraktım..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 17, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ADENWhere stories live. Discover now