De ce nu ma iubesti?

228 19 3
                                    

De ce nu ma iubesti?In fiecare zi ma trezesc si ma uit la altarul pe care l-am impodobit cu lucruri pe care tu le lasi in urma; acea periuta de dinti pe care ai aruncat-o luna trecuta, marul pe care nu ai apucat sa-l mananci la pranz, doza de suc pe care ai uitat-o in clasa ,le-am luat pe toate. De ce nu ma iubesti? Eu am fost mereu acolo. Mai stii cand te plimbai pe bulevardul acela gol , temandu-te ca cineva te urmareste sau cand te intorceai de la petrecerea aceea singur, noaptea?Eu eram in spatele tau, protejandu-te de pericole. Nu m-ai vazut? Fireste ca ma ascundeam ! Nu te-as fi lasat sa ma vezi asa ; deca te-ai fi speriat de mine, vazandu-ma cu un palton masiv si o palarie neagra? Ocazional te-as lasa , totusi,sa imi constientizezi prezenta , iar tu ai incepe sa alergi.As alerga si eu cu tine. E asa distractiv… !


De ce nu ma iubesti?Mai ti minte batausul de la scoala? El venea mereu la tine si iti cerea bani sau teme. Tu nu ii dadeai nimic, iar el te lovea si te izbea de perete pana cand intervenea un profesor.Eu nu puteam decat sa ma uit si sa sufar, altfel ai fi stiut. Directorul a mintit, nu l-a exmatriculat, banii primiti de la parintii tipului nu l-ar fi lasat. Eu m-am ocupat de el. L-am dus pe aleea pe care te-a oprit atunci cand a vrut sa iti fure telefonul si de acolo l-am trimis intr-un loc de unde nu o sa se mai intoarca.

De ce nu ma iubesti? Acea fata care se baga in seama cu tine in clasa a 10..Crezi ca ii placea de tine? Inteleg ca va conosteati de patru ani, dar acesta e exact motivul pentru care ea nu te-ar fi putut  iubi asa cum meriti. Ti-ar fi rupt sufletul in doua. Tu ai fi suferit. Nu as fi putut lasa asta sa se intample.Ti-am luat telefonul, i-am dat mesaj si ne-am intalnit sub ciresul de pe strada ta. Acolo ti-am pictat portretul cu sangele ei , atat de cald si totusi atat de rece.

De ce nu ma iubesti? Te-am adus aici si te-am inchis in subsol pentru a te proteja. Nu mai tipa! Nu o sa te auda nimeni! Eu te iubesc si sunt toata a ta! Accepta sau o sa regreti!

Urasc sa iti joc jocurile , dar ma innebunesti ! De ce nu ma iubesti

😱HORROR STUFF😱Where stories live. Discover now